Defne2308 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2009 20 3 86 İstanbul 4 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Defne2308 #21 tostos16 .!.: MaşaAllah çok duygulandım Allah hayırlı ömürler versin pembe çizgine Rabbim size bağışlasın Genişletmek için tıkla... Amin arkadasım ben de forumda Gezinirken eskilere bakayım dedim nasıl duygulandım Allah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin amin
tostos16 .!.: MaşaAllah çok duygulandım Allah hayırlı ömürler versin pembe çizgine Rabbim size bağışlasın Genişletmek için tıkla... Amin arkadasım ben de forumda Gezinirken eskilere bakayım dedim nasıl duygulandım Allah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin amin
T tostos16 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2016 2.899 1.747 53 44 4 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Defne2308 #22 Defne2308 .!.: Amin arkadasım ben de forumda Gezinirken eskilere bakayım dedim nasıl duygulandım Allah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin amin Genişletmek için tıkla... bende eskileri gezinirken umut doluyorum hep çünkü hamile kalamıyorum yazanların çoğunun imzasının altında ya hamilelik takvimi oluyor ya da çoktan doğmuş oluyor bebişleri senin gibi :))
Defne2308 .!.: Amin arkadasım ben de forumda Gezinirken eskilere bakayım dedim nasıl duygulandım Allah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin amin Genişletmek için tıkla... bende eskileri gezinirken umut doluyorum hep çünkü hamile kalamıyorum yazanların çoğunun imzasının altında ya hamilelik takvimi oluyor ya da çoktan doğmuş oluyor bebişleri senin gibi :))