İkinci çizgim toz pembe çıktı

Defne2308

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
20
3
86
İstanbul
:ecrin_bebek: Sanırım hamileyim arkadaslar ikinci çizgi toz pembe çıktı çok mutluyum yanımda kimsem yok sizinle paylaşmak istedim o yüzden başlık açtım çok mutluyummmmmmmmmmmm

tebrikler.hayırlı olsun inşallah.rabbim bana ve tüm isteyenlere versin kısa zamanda hayırlısıyla:))

bende senın adına cok sevındım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.eşine haber verdin mi?

:ecrin_bebek: Sanırım hamileyim arkadaslar ikinci çizgi toz pembe çıktı çok mutluyum yanımda kimsem yok sizinle paylaşmak istedim o yüzden başlık açtım çok mutluyummmmmmmmmmmm

Ben de seninle aynı dakikalarda test yapmıştım.Ama yazmaya fırsatım olmamıştı.Benim de 2. çizgi çıktı. kaydirigubbakcemile3

ne mutlu.. allah tamamına erdirsin inşallah... bizlerede dua et... allah bizede tattırsın bu mutluluğu... :CüvCüv:alkisalkisalkis

Allah hayrlı ugurlu eylesn kardeş...bende biraz önce test yaptım 2 çizgi çıktı çok mutluyum.10aydır bekliyorduk çokşükr nasip oldu

Çok teşekkür ederim kızlar. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahh Bir avazda doğuralım tosunumuzu:ecrin_bebek: veya prensesimizi

hey gidi günler heey:)) nası geçmiş zaman..test yaptığım zamanki heycanım geldi de aklıma:))

hayırlı olsun arkadaşım..sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…