• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci çizgi!

bluees3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
410
Puanlar
53
Test bozuk mu sizce kafam çok karıştı

Eklentiler

• IMG_20170923_133943.webp
    IMG_20170923_133943.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 182
Negatif bu test. Tek çizgi.

Diğeri bulanık çıkmış biraz da

Eklentiler

• 1506163818591-1439691158.webp
    1506163818591-1439691158.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 163
Canım benim öyle bişey yok. O gördüğün hayaletis şey testte yapılmadığı zaman da görünen bişey. Onun daha koyu olması gerekiyor. Tam net bir şekilde kıyu olmasa da pembe bişeyler görmen gerek seninkinde hiç birley yok.

IMG_0808.webp
Ne düşünüyorsunuz hanımlar :KK48:

Deme öle deme
Canım seninki net hamilesin bence :) kaç gün gecikti adetin?
6 yaşında ikizlerim var açıkcası üçüncü bebişe hazır değildim spiralın gazabına uğradım üç gün geçti adetim ve sonuç böle :dondurma:

Deme öle deme

6 yaşında ikizlerim var açıkcası üçüncü bebişe hazır değildim spiralın gazabına uğradım üç gün geçti adetim ve sonuç böle :dondurma:

2 saat sonra çıkan çizgiyi dikkate alma :) yapar yapmaz 2 dk da çıkıyor pozitifse canım.

2 saat sonra çıkan çizgiyi dikkate alma :) yapar yapmaz 2 dk da çıkıyor pozitifse canım.
Öylemi diyorsun biraz korkuyorum açıkcası hamiş olmaktan yinede hayırlısı diyelim :KK16:

Öylemi diyorsun biraz korkuyorum açıkcası hamiş olmaktan yinede hayırlısı diyelim :KK16:

Malesef öyle kullanma kılavuzunda da yazıyor :)
Neden korkuyorsun ki? En güzel duyguymuş. Ben çocuk istemezdim resmen :) ama sonra isteyerek hamile kaldım ama çok hevesli değildim şimdi duyguları tattıkça çok mutlu oluyorum :)

Deme öle deme

İki saat sonra falan çıkmamıştır o sen farketmemissindir erken çıkmıştır cnm çünkü negatif olsa on saatte beklese çıkmıyor ikinci çizgi yarın kan verin bence bebis var.

@blueees sen kan verecektin noldu canim verdinmi ?

Malesef öyle kullanma kılavuzunda da yazıyor :)
Neden korkuyorsun ki? En güzel duyguymuş. Ben çocuk istemezdim resmen :) ama sonra isteyerek hamile kaldım ama çok hevesli değildim şimdi duyguları tattıkça çok mutlu oluyorum :)
İkizlerimden dolayı çekiniyorum belkide tekrar ikiz olmasından :KK12:annelik tabiki çok farklı ve güzel bir duydu rabbim tüm kadınlara anneliği tattırsın inşallah:21:

Back
X