- 17 Kasım 2021
- 18
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi Aleyna Akgul
-
Yumurtlama dan kac gun gecti bana var gibi geldiAdetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bugün 2 gün gecikti adetim sabah ilk idrarımla yaptım normal kaset testi bi çizgi var gibi yada bilmiyorum ben görmek istiyorum o yüzden. Sizde görüyomusunuz? Normalde adet olmadan bi hafta on gün öncesinden karnım ağrımaya başlar yumurtlama haftamdan beri karnım ara ara ağrıyo duygu değişimi falan var ama umutlanmak istemiyorum
Yumurtlama günümden 2 hafta geçti bana da var gibi geldi ama kaset testteki gözüküyomu emin olmadımYumurtlama dan kac gun gecti bana var gibi geldi
Kaset testte ki de gözüküyomu acaba ya erken gebelik testindeki biraz belli oluyo da diğerinde var mı emin olamadımsilik çizgi gözüküyor.
Normal test mi yoksa erken gebelik testimiydiBende adetime iki gün kala evde test yaptım silik çıktı hemen gitim kan testi yaptırdım pozitif sonuç çıktı
Allah isteyen herkes e pozitif lik haber ler versin
Kesin sonuç kan verin bence.Kaset testte ki de gözüküyomu acaba ya erken gebelik testindeki biraz belli oluyo da diğerinde var mı emin olamadım
Canım ben ikisinde de gördüm kan ver bence hadi hayırlısıAdetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bugün 2 gün gecikti adetim sabah ilk idrarımla yaptım normal kaset testi bi çizgi var gibi yada bilmiyorum ben görmek istiyorum o yüzden. Sizde görüyomusunuz? Normalde adet olmadan bi hafta on gün öncesinden karnım ağrımaya başlar yumurtlama haftamdan beri karnım ara ara ağrıyo duygu değişimi falan var ama umutlanmak istemiyorum
Ya gerçekten mi hadi inşallahCanım ben ikisinde de gördüm kan ver bence hadi hayırlısı
Bence kesin var :) hemen kan ver silik çizgide gebelik oluyor diye biliyorumAdetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bugün 2 gün gecikti adetim sabah ilk idrarımla yaptım normal kaset testi bi çizgi var gibi yada bilmiyorum ben görmek istiyorum o yüzden. Sizde görüyomusunuz? Normalde adet olmadan bi hafta on gün öncesinden karnım ağrımaya başlar yumurtlama haftamdan beri karnım ara ara ağrıyo duygu değişimi falan var ama umutlanmak istemiyorum
Kesin sonuç kan verin bence.
Ya hadi inşallah çok istiyorum kaç kere hep kan testi verdim bu sefer emin olmadan vermek istemiyorumBence kesin var :) hemen kan ver silik çizgide gebelik oluyor diye biliyorum
1 senedir deniyoruz prolaktin yüksekliği var dı bende ilaç kullandım şuan düzeldi ama bakalımBenimde çatlatma iğnesinden 14. Gün bugn sabah test yaptım ama negatifinşallah senin vardır da senin için mutlu olurum. Ne zamandır deniyorsunuz
İnşallah rabbim sanada nasip eder tüm isteyenlere de. Haber veririm tabiİnşallah vardır kan testi verirsen haber ver mutlaka :) bendede pko var 1.5 yıldır deniyoruz ama olmuyo
Amin :)İnşallah isteyen herkese versin :)
Evde Normal test yaptım çok silikti kan testinde pozitif çiktiNormal test mi yoksa erken gebelik testimiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?