- 16 Aralık 2020
- 92
- 17
- 3
- 24
- Konu Sahibi sanemdemir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi siliklik var gibi ama normalde görebiliyor musunuz çünkü foto kalitesinden bazen silik çizgi tam belli olmuyor adetiniz geçtimi
Tamam bende onda gördüm silikliği ama bi keresinde bende çekmiştim kendim görüyordum silik çizgiyi ama tam belli olmuyor bence yarın hemen git kan ver bebiş geç döllenmiş olabilirBugün dü adet günüm bugün yaptımm erken olduğundandır belki evet bende erken gebelik testinde görüyorum silik çizgiI LoVe You
Tamam bende onda gördüm silikliği ama bi keresinde bende çekmiştim kendim görüyordum silik çizgiyi ama tam belli olmuyor bence yarın hemen git kan ver bebiş geç döllenmiş olabilir
Normalde silik çıkınca hamile olunuyor yok canım ben tedavi görüyorum iğne vurulmuştum benimki iğneden dolayı pozitif çıkmış bende cuma günü sonucu öğrenicem ama senin var gibi yarın kan ver kesin merak ettim sonucu da yazSenin kisi de mi böyleydi testin hamile mi çıktın sonrasında ?
Normalde silik çıkınca hamile olunuyor yok canım ben tedavi görüyorum iğne vurulmuştum benimki iğneden dolayı pozitif çıkmış bende cuma günü sonucu öğrenicem ama senin var gibi yarın kan ver kesin merak ettim sonucu da yaz
Sen kesin kan ver yarın erkenden gitEki Görüntüle 2741458 Bu ne olabilir çok yakın çizgiler çıktı
Tamam bende onda gördüm silikliği ama bi keresinde bende çekmiştim kendim görüyordum silik çizgiyi ama tam belli olmuyor bence yarın hemen git kan ver bebiş geç döllenmiş olabilir
Kan verdin mi
Hayır canım karantinadayım 10 gün var mı sence testteKan verdin mi
Evet çok silik görüyorum eminim normalde daha belli oluyordurHayır canım karantinadayım 10 gün var mı sence testte