• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci çizgi sonradan çıktı

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
157
27
13
25
Kızlar adetim 2-3 gün gecikti sol göğsüm acayip şişkin ve aşırı akıntım oluyor gidip erken gebelik test aldım yaptım ilk 5-10 dk bir şey çıkmayınca çöpe attım sonra çöpten çıkarıp öylesin bakim dedim çizgi belirmiş net görünüyordu sizce hamilelik olabilir mi fotoğrafları inceler misiniz bunu yaşayan oldumu aranızda

Eklentiler

• IMG_7072.webp
    IMG_7072.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_7069.webp
    IMG_7069.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_7078.webp
    IMG_7078.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 56
Sabah ilk idrarla deneyin bence ilk 5 dk önemli olduğu için daha sağlıklı olur

İlk 10 dakikadan sonra erken gebelik testlerinde bu çizgiler çıkıyor. Yarın sabah tekrar yapmanız daha iyi olabilir. Şüpheli ilişkiniz üzerinden kaç gün geçti?

İlk 10 dakikadan sonra erken gebelik testlerinde bu çizgiler çıkıyor. Yarın sabah tekrar yapmanız daha iyi olabilir. Şüpheli ilişkiniz üzerinden kaç gün geçti?
Baya oldu 16 günden fazla oldu yumurtlamama reglde olmuyorum 3 gündür o yüzden ümitlendim ama erken gebelik testinde böyle sonradan çıkması yanıltıcımı oluyor?

Bazen kuruma çizgisiyle karıştırılıyor ilk 5 dakika içinde çıkıyor genelde 2. Çizgi bencede sabah ilk idrarla yapmanız daha iyi olabilir

adetim 14 gün gecikti daha nişanlıyım tam birleşme olmadu 13 gün test tapmıştım böyle negarif dimi ya ? çünkü istemiyorum det olmak istiyorum ya
1000014212.webp

Ya bende soru sorcaktimda
Ben adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım freely silik çıktı kan verdim 0.05 ertesi gün sabah yine test yaptım biraz daha silikti yine kan testini diğer günü vereyim dedim yani bugün kan verdim <0.01 diyordu iki kan testi arasında iki gün var olsa artardı çıkardı demi testler mi bozuk acaba 😢 bende istemiyorum gebelik şuan korunuyorum ama korktum böyle silik test olunca sizce olsa çıkarmıydi artış olurdu demi 2 günde adetime 3 gün var şuan

Peki naşta çıkmayıp sonra neden çıkmış olabilir sizce hamile miyim ya🥺
Bu erken gebelik testi genelde kuruma çizgisi vermez ama yalancı pozitif verdiği oluyormuş bende şuan öyle adeti bekliyorum test silik çıkınca kan vermiştim negatifti iki gün sonra yine verdim daha da düşük ve negatif ama test niye silik çıktı ben anlamadım benimde kafa allak bullak anca bekliyorum 3 gün

Bu erken gebelik testi genelde kuruma çizgisi vermez ama yalancı pozitif verdiği oluyormuş bende şuan öyle adeti bekliyorum test silik çıkınca kan vermiştim negatifti iki gün sonra yine verdim daha da düşük ve negatif ama test niye silik çıktı ben anlamadım benimde kafa allak bullak anca bekliyorum 3 gün
Off aynı durumdayız ben kan vermedim gerçi ama inşallah ikimizde hamileyizdir canım insan arafta kalıyor böyle silik görünce de

Back
X