Anket İkinci çizgi silik

Yaptırdığım yer sağlık Kabini herkes oralı hatalı yer ztn diyor başka yerde yaptırıcam 2 yıldır bebeğim olmuyordu inşallah vardır adet olacam gibi kasıklarım ağrıyor kaç gündür
Insallah vardı. Ama bence var bariz belli cizgi tam kirmizi olmasada burdayim demeye yetiyor

Tein
O test bozuk gibi .cizgiler oyle kayik cikmamasi lazim.adetin 7gun gecmis ya, simdi ver kan test icin.yada duz normal bir test al yap 7gun gecikmeyle artik her sekilde cikar.insallah bu Mubarek gece hurmetine hsmilesindir.

Vericem canım vardır inşallah kaç haftalık felan hepsi çıkıyor ben birde bilmeden alkol kullandım inşallah bişey olmaz
ooo ben alkol aldım deli gibi kusup acillik oldum gebelik şüphem yok dedim bir ton serum iğne oldum. (bilmiyordum)
doktoruma söylediğimde hiçbir şey olmaz ilk aydan dedi.

Merhaba öncelikle sizin için hayırlısını diliyorum bende 2 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyorum ve bu ay femara kullandım.Sonucunuz nedir acaba paylaşabilir mısınız

Merhaba öncelikle sizin için hayırlısını diliyorum bende 2 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyorum ve bu ay femara kullandım.Sonucunuz nedir acaba paylaşabilir mısınız

İlk kullanım mı canım çatlatma iğnesi oldun mu
Hayır canım kafama göre kullandım doktorun haberi Yoktu şansımı deniyim dedim herkes hamile kalınca bende kalırım belki dedim çok şükür hiç umudum yoktu bi baktım adetim gecikti ve hamile kaldım ama ben ondan öncesi soğan kürü de yaptım 1 hafta yapabildim sadece onu önce Allah’ın izniyle oldu tabiki ama oldu işte rabbim herkese bu duyguyu versin kimsenin kucağı boş kalmasın çok zor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…