ikinci çizgi silik cıktıı

Yarın sabahi bekle hem ilk idrar daha net sonuç verir hem 1 gün daha geçmiş olur daha iyi görünür 2. çizgi bugün bitti zaten az kaldı.

Yarın sabahi bekle hem ilk idrar daha net sonuç verir hem 1 gün daha geçmiş olur daha iyi görünür 2. çizgi bugün bitti zaten az kaldı.

canım eşim o testi aldınmı gelir gelmez hemen yap dicek bu arada sigara içiyodum yasakladı paketimi aldı kendide evde sigara içmedi bi daha içerse o cocuga bişey olursa karışmam bak dioo

tamam canım saol sen ne yaptın varmı hayır haberrr bu arada benim belim cok agrıyo ve idrarım turuncu resmen bi aksilik olmasınn
ben adetten 2 gün önce idrar testi yapmıştım.bişey çıkmadı...şimdi bugün gecikmenin 2.günündeyim..adetim çok şükür gelmedi...ama kan testi falan yaptırmadım...idrar içinde korkuyorum ya çıkmazsa diye...sanki korkunun ecele faydası varmış gibi.......

canım eşim o testi aldınmı gelir gelmez hemen yap dicek bu arada sigara içiyodum yasakladı paketimi aldı kendide evde sigara içmedi bi daha içerse o cocuga bişey olursa karışmam bak dioo

cnm tebrikler hiç bekleme git testini al yap ...

ayrıca idrarın koyu renk olması büyük ihtimalle suyu az tükettiğin içindir...testi yaptıktan sonra bol su iç...hadi bakalım iyi bak kendine yeni anne adayımız......

saolun kızlar yaaa bakalım eşim alıp gelcek ne zaman gelirse bekliyorummm inşallah allah sizede nasip eder ama bişey söyliyim sırt üstü yatamıyorum karnıma kram ve bel agrısı yapıyo sonuçtan sonra hemenmi doktora gitmem lazımmm

Hemen git dr a sonuçta bir an önce başlaman gereken haplar var canım

haklısın canım o yüzden hemen sonucu öğrenmek istiyorum bende bide aşırı kansızlık taaa var umarım hiç sorun cıkmaz yaaa bana doktor bi tane folıc plus die bi laç vermişti ama kullanmadım hamileler içinmiş bilen varmı nasıl kullanılıyo

laluz kız tebrik ederim canım.allah analı balı büyükmek nasip etsin bide ben folic asit kullanıyorum günde 1tane ama folic plus kullamadım bence testini yap yarında kan testi yaptırıp dk gözük o sana gerekli ilaçları yazar.hadi bakalım kutlayın bugünü:))

ana laluzcum sende mi hamissin ay ne guzel darisi diger arkadaslarin basina ne guzel ya insallah hersey guzel gecer canim allahim umitsizlik vermesin kimseye insallah

kızlar 2, testi bu aksam yaptım çizgi daha belirgindi ama şuanda karnım ve kasıgım cok sancı yapıyo yaa akıntımda cok ama koyu renk yani turuncuya yakınnn ne yapcam bilmiyorum annem doktor için acele etmeyelim su ay cıksın bekleyelim öle diyo napcam bilmem agrılarım cokk

Canım öncelikle TEBRİKLEEERRRR.....
Allah korusun dr un alması gereken acil önlemler vardır bebeğin sağlığı için neden bu kadar hafife alıyorsun hemen git dr a bu ay çıksın diye bişi olurmu yaa.

ay canım yok bekleme.. bak akıntın da turuncuya yakınsa belki düşük tehliken vardır bilemezsin. bi doktora git mutlaka. belki progesteron falan verir. sakın bekleme canım.

hem folik asite başlaman lazım bu ilk haftalar çok önemli canım. sen git mutlaka bekleme emi.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :dance:a.s.

büyük ihtimal hamilesin canım ama hemen bir doktora git bence 5. haftada gebelik kesesi görülür keseyi gör .bu arada folik asite gebe kalmadan 3 ay önceden başlamak gerekiyor bence hemen başla sadece b9 vitamini zararlı birşey değil merak etme

inşallah herşey yolunda gider hamilesindir vebebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah

kıslar haklısınız ama kime nediyim bilmiyorum annem kızdı acele etme dedi ben bugün kan testi yaptırcaktım bekle bu ne acele diyo anlamadım valla karnım agrıyo hemde cok ayakta duramıyorum halim yokk

Sana tecrübelerimizden yola çıkarak sadece öneride bulunabiliriz canım gerisi sana kalmış inşallah bi sorun yaşamazsın.

kıslar haklısınız ama kime nediyim bilmiyorum annem kızdı acele etme dedi ben bugün kan testi yaptırcaktım bekle bu ne acele diyo anlamadım valla karnım agrıyo hemde cok ayakta duramıyorum halim yokk

canım ya sen neden başkalarını dinliyon burada sana herkes kan testi yaptır diyo ya karnındaki bir can ....................
yokmu evinin yanında bi poliklinik tıp merkezi yaaaaaa git cnm yaptır kan testini hem kaç haftalık oluğunu öğrenirsin hemde kesilik kazanır........
doktora gitsende isteyecek kan tahlilini hadi ama kızıyom okadar istiyodunnnklava:

tamam birazdan giyinip cıkıcam burda öle bi yer yok anca hastaneye inmem lazımm acaba saglık ocagında yaparlarmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…