Yarın sabahi bekle hem ilk idrar daha net sonuç verir hem 1 gün daha geçmiş olur daha iyi görünür 2. çizgi bugün bitti zaten az kaldı.
ben adetten 2 gün önce idrar testi yapmıştım.bişey çıkmadı...şimdi bugün gecikmenin 2.günündeyim..adetim çok şükür gelmedi...ama kan testi falan yaptırmadım...idrar içinde korkuyorum ya çıkmazsa diye...sanki korkunun ecele faydası varmış gibi.......tamam canım saol sen ne yaptın varmı hayır haberrr bu arada benim belim cok agrıyo ve idrarım turuncu resmen bi aksilik olmasınn
canım eşim o testi aldınmı gelir gelmez hemen yap dicek bu arada sigara içiyodum yasakladı paketimi aldı kendide evde sigara içmedi bi daha içerse o cocuga bişey olursa karışmam bak dioo
Hemen git dr a sonuçta bir an önce başlaman gereken haplar var canım
kızlar 2, testi bu aksam yaptım çizgi daha belirgindi ama şuanda karnım ve kasıgım cok sancı yapıyo yaa akıntımda cok ama koyu renk yani turuncuya yakınnn ne yapcam bilmiyorum annem doktor için acele etmeyelim su ay cıksın bekleyelim öle diyo napcam bilmem agrılarım cokk
kızlar 2, testi bu aksam yaptım çizgi daha belirgindi ama şuanda karnım ve kasıgım cok sancı yapıyo yaa akıntımda cok ama koyu renk yani turuncuya yakınnn ne yapcam bilmiyorum annem doktor için acele etmeyelim su ay cıksın bekleyelim öle diyo napcam bilmem agrılarım cokk
kıslar haklısınız ama kime nediyim bilmiyorum annem kızdı acele etme dedi ben bugün kan testi yaptırcaktım bekle bu ne acele diyo anlamadım valla karnım agrıyo hemde cok ayakta duramıyorum halim yokk