• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci cizgi silik cikti hamile miyim sizce???

Hamile miyim

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

ysmnfrh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
3
1
1
37
Merhaba oncelikle, bu ay adetim 7 gun kadar gecikti idrarda test yaptim ikinci cizgi silik cikti ve idrar testini erken yapmadim gecikmeden 5 gun sonra yaptim. Adet olucakmisim gibi agrim var, goguslerim de hassaslasti aciyor fakat adet olamadim kac gundur ve gun gectikce kasik agrim azaldi. Cok akintim var sari ve puruzlu ve kasintim var doktor daha onceden enfeksiyonum oldugunu soylemisti ilac vermisti fakat ben kullanmamistim yogun bir vakitte oldugum icin. Henuz kan testi yaptirmaya gitmedim ama cok merak ediyorum hamile miyim? İcime bosalma da gerceklesmemisti.Ayrica bu ay nezle hastaligi gecirdim ve ilac kullandim ustune de fazla stres yasadim.Lutfen bana yardim edin en kisa zamanda doktora gidicem vakit olmadi suana kadar kendi kendime dusunup gerilmektense size sormak istedim.Ve test hassas bir testle yapildi bu testlerin hassas oldugu icin cok dogru algilamadigini duymustum.

Canm nasl korunuyodun
Bide testin resmi varmi?

Testi yükleyebilirmisin bakalım. Silikte olsa çizgi varsa hamilesinizdir muhtemelen hayırlı olsun

testini at canım buraya bakalım

Testin resmi yok malesef,cevap verdigin icin tesekkur ederim.Geri cekmeyle korunuyordum ya da prezervatifle ama suana kadar geri cekmeden dolayi hamile kalmamistim yaklasik 1 yildir
Geri c. Yontemi cok güvenilir degil canim o yuzden hamile olabilirsin
En kısa zamanda kan testi yaptır varmi yokmu emin ol
Hakkında hayırlısı inşaAllah

Merhaba oncelikle, bu ay adetim 7 gun kadar gecikti idrarda test yaptim ikinci cizgi silik cikti ve idrar testini erken yapmadim gecikmeden 5 gun sonra yaptim. Adet olucakmisim gibi agrim var, goguslerim de hassaslasti aciyor fakat adet olamadim kac gundur ve gun gectikce kasik agrim azaldi. Cok akintim var sari ve puruzlu ve kasintim var doktor daha onceden enfeksiyonum oldugunu soylemisti ilac vermisti fakat ben kullanmamistim yogun bir vakitte oldugum icin. Henuz kan testi yaptirmaya gitmedim ama cok merak ediyorum hamile miyim? İcime bosalma da gerceklesmemisti.Ayrica bu ay nezle hastaligi gecirdim ve ilac kullandim ustune de fazla stres yasadim.Lutfen bana yardim edin en kisa zamanda doktora gidicem vakit olmadi suana kadar kendi kendime dusunup gerilmektense size sormak istedim.Ve test hassas bir testle yapildi bu testlerin hassas oldugu icin cok dogru algilamadigini duymustum.
KİZLAR TESTTEKİ CİZGİ BUNUN GİBİYDU

Eklentiler

• 0E30D203-2BD9-45E6-B6BA-8A154FE30C2A.jpeg
    0E30D203-2BD9-45E6-B6BA-8A154FE30C2A.jpeg
    17,5 KB · Görüntüleme: 99
Back
X