Merhaba oncelikle, bu ay adetim 7 gun kadar gecikti idrarda test yaptim ikinci cizgi silik cikti ve idrar testini erken yapmadim gecikmeden 5 gun sonra yaptim. Adet olucakmisim gibi agrim var, goguslerim de hassaslasti aciyor fakat adet olamadim kac gundur ve gun gectikce kasik agrim azaldi. Cok akintim var sari ve puruzlu ve kasintim var doktor daha onceden enfeksiyonum oldugunu soylemisti ilac vermisti fakat ben kullanmamistim yogun bir vakitte oldugum icin. Henuz kan testi yaptirmaya gitmedim ama cok merak ediyorum hamile miyim? İcime bosalma da gerceklesmemisti.Ayrica bu ay nezle hastaligi gecirdim ve ilac kullandim ustune de fazla stres yasadim.Lutfen bana yardim edin en kisa zamanda doktora gidicem vakit olmadi suana kadar kendi kendime dusunup gerilmektense size sormak istedim.Ve test hassas bir testle yapildi bu testlerin hassas oldugu icin cok dogru algilamadigini duymustum.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
İkinci cizgi silik cikti hamile miyim sizce???
- Konu Sahibi ysmnfrh
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet gecikmesi gebelik testi hamilelik