• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci çizgi mi kuruma çizgisi mi?

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
133
28
Testi yaptım ve sonra bakmadım resmen unutmuşum. Fotoğrafları yüklüyorum. Kuruma çizgisi gibi gelmedi bana ama tecrübeli olanların yorumlarını bekliyorum.
Bu arada adetim 2 günden fazla hiç gecikmezdi. Bugün gecikmenin 9. Günü ve şüpheli ilişkimin üstünden 12 gün falan geçti. Geç döllenmeden şüphe ediyorum eğer varsa da.
Adetim geciktikten sonra 3 ve 4.günde yaptım negatif çıktı ama hala daha adet olmayınca yapayım dedim sonra da ev işlerine daldım bakmayı unuttum.

Eklentiler

• IMG_20200830_031447.jpg
    IMG_20200830_031447.jpg
    174,7 KB · Görüntüleme: 707
  • IMG_20200830_031436.jpg
    IMG_20200830_031436.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 697
Son düzenleme:
Testi yaptım ve sonra bakmadım resmen unutmuşum. Fotoğrafları yüklüyorum. Kuruma çizgisi gibi gelmedi bana ama tecrübeli olanların yorumlarını bekliyorum.
Bu arada adetim 2 günden fazla hiç gecikmezdi. Bugün gecikmenin 9. Günü ve şüpheli ilişkimin üstünden 12 gün falan geçti. Geç döllenmeden şüphe ediyorum eğer varsa da.
Adetim geciktikten sonra 3 ve 4.günde yaptım negatif çıktı ama hala daha adet olmayınca yapayım dedim sonra da ev işlerine daldım bakmayı unuttum.
Cisgi goremedim canim

Sağlık olsun ben görüyorum da işte size geçiremiyorum demekki kaliteden ötürü
Olabilir dediğiniz gibi fotoğraftan dolayıdır belki. Geçen de bir arkadaş testin arkasını çıkarıp çekmişti çok netleşmişti. İsterseniz siz de deneyin ya da başka testiniz varsa tekrar yapın.

Allah gönlünüze göre versin bu arada :)

Olabilir dediğiniz gibi fotoğraftan dolayıdır belki. Geçen de bir arkadaş testin arkasını çıkarıp çekmişti çok netleşmişti. İsterseniz siz de deneyin ya da başka testiniz varsa tekrar yapın.

Allah gönlünüze göre versin bu arada :)
Bu şekilde mi diyorsunuz? Çekmiştim bende. Su damlattım yine de geçmedi çizgi bir de birisi kuruma çizgisi pembe olmaz demiş bu da pembe. İnsan isteyince işte böyle bahaneler çok oluyor :))))

Eklentiler

• IMG-20200830-WA0006.jpg
    IMG-20200830-WA0006.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 718
Bu şekilde mi diyorsunuz? Çekmiştim bende. Su damlattım yine de geçmedi çizgi bir de birisi kuruma çizgisi pembe olmaz demiş bu da pembe. İnsan isteyince işte böyle bahaneler çok oluyor :))))

Bence kuruma çizgisi canım o çünkü ben çizgi görmedim inşallah ben yaniliyorumdur vardır 👍

Hafif hayalet çizgi gözüküyor bence gebelik var bir kaç gün daha bekle sonra gine yap hayırlı olsun😊

Back