Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 4 gündür gebelik testi yapıyorum adetim iki gün gecikti.belli belirsiz 2.çizgiler çıkıyor.Ancak çok silik sizce hamilemiyim??
arkadaşlar 4 gündür gebelik testi yapıyorum adetim iki gün gecikti.belli belirsiz 2.çizgiler çıkıyor.Ancak çok silik sizce hamilemiyim??
canım bence bi hastanenin aciline git kan testi yaptır böyle ezbere buradan yorum yapmak zor yada testinin resmini at bakalım ama en iyisi kan testi bence çünkü idrar testinde hamileysen bile 1 haftadan önce net çıkmaz
arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için.şimdi acile gidiyorum.küçük bi ilçedeyiz şuan eşimin ailesi ile birlikte o yüzden bakarlar mı bilemiyorum.gelir gelmez cevap yazıcam test yaptırabilirsem
canim benim senin de bebegin hayirli olsun sag salim kucagina alirsin INSALLAH ALLAH nazarlardan saklasin![]()
sağol canım benin bu benim ikinci bebeğim bir kızım var iki yaşında dilerim allah tüm isteyen ve olmayanlarada nasıp etsin![]()
sağol canım benin bu benim ikinci bebeğim bir kızım var iki yaşında dilerim allah tüm isteyen ve olmayanlarada nasıp etsin![]()
göğüslerim çok hassas kasıklarımdada hafif kasılmalar var sadece belirtiler bu kadar
Canlar Acile gittim test yapmadılar.sonra dün özel hastane gittik eşimle 3-4 haftalık hamileyim hem çok mutluyum hem de çok heyecanlı. hepinize hayran kaldım tecrübe böyle birşey olsa gerek nasıl da bildiniz yaaaa:)))