- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Kac gun kaldi peki? Adetr 2gunden fazla varsa digru sonuc vermeyebilir nrmal testMerhaba ben kan testine gidemedim bir türlü çalıştığım için bu sabah normal testle bakayım dedim tek çizgi çıktı ilk yaptığım erken gebelik testiydi
Ben bazen 30 günde oluyorum bazen değişiyor şuan 28.gündeydim iki güne fln olmam lazım sanırımKac gun kaldi peki? Adetr 2gunden fazla varsa digru sonuc vermeyebilir nrmal test
Canım ozaman gununu bekle ama insallah vaardirDaha önce de bu testten kullandım ilk kez böyle olmuştu ne diyim ki
Öyle yapıcam canım artık napalım hepiniz sağolun ilgini içinCanım ozaman gununu bekle ama insallah vaardir
Sizi vajinismus gecmisiniz var diye hatirliyorum iyilestiniz mi? Belki de ben baskasiyla karistirdim.Canim benimdr silikti suan hamileyim insallah kan testi ver sende
Evet canim vardi daha dogrusu ben oylr saniyomusum yokmus aslinda esimde siknti varmis:))Sizi vajinismus gecmisiniz var diye hatirliyorum iyilestiniz mi? Belki de ben baskasiyla karistirdim.
Haberdar et bizi canimmÖyle yapıcam canım artık napalım hepiniz sağolun ilgini için
Halletmenize sevindim.Evet canim vardi daha dogrusu ben oylr saniyomusum yokmus aslinda esimde siknti varmis:))
Sen de varmiydi canim oyle biseyHalletmenize sevindim.
Gununu bekle bence artikBen bazen 30 günde oluyorum bazen değişiyor şuan 28.gündeydim iki güne fln olmam lazım sanırım
Ben de iyilestim. 4 ay oldu.Sen de varmiydi canim oyle bisey
Nerde tedavi gordun canimBen de iyilestim. 4 ay oldu.
Ben bazen 30 günde oluyorum bazen değişiyor şuan 28.gündeydim iki güne fln olmam lazım sanırım
Kendim yendimNerde tedavi gordun canim
Bekliyorum canım çok zor negatif i görmek korkuyorum yine görücem diyebazı testler yanıltabiliyor ilk yaptığınız resme göre hamilesiniz
kan testi yaptırıp hamileliğinizi tescilleyin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?