- 17 Şubat 2013
- 384
- 19
hayırlısı bakalım canım hiç belli olmaz en garantilisi kan testi..Allah yardımcın olsun bir an evvel meleğin seninle olsun inş.
Amin canım sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı bakalım canım hiç belli olmaz en garantilisi kan testi..Allah yardımcın olsun bir an evvel meleğin seninle olsun inş.
canım göğüslerim 1 hafta öncesinden uçları acımaya başladı ama adet olacağım zamanda acıyor ve son 1 haftadır çok uyku hali var bulduğum her yere sinip uyumak istiyorum onu da bahar havasına bağladım ama bugün test silik çıkınca acaba diyorum
adetim daha geçikmedi tam da bugün adet olmam gerekiyordu gece çok sancılandım bugün dayanamadım test yaptım 2 tane ikisinde de hemen değil bir kaç dakika sonra bu şekilde hafif belirdi 2. çizgi.. Sizce ümitlenmelimiyim çok silik değil mi bu çizgi ? Eki Görüntüle 730547
doktordan geliyorum bütün gece heycandan uyuyamadım sabahın köründe hastaneye koştuk eşimle ama malesef hamile değilim hcg 0.35 çıktı ;( doktor evde yapılan idrar testlerinde yanılma payı olabiliyor dedi
ayyy cnm benim yaaa üzülme sıkma canını... canım RABBİM TEZ ZAMANDA MELEK VERSİN SANA İNŞ.
doktordan geliyorum bütün gece heycandan uyuyamadım sabahın köründe hastaneye koştuk eşimle ama malesef hamile değilim hcg 0.35 çıktı ;( doktor evde yapılan idrar testlerinde yanılma payı olabiliyor dedi
uyku hali bende de var canım. adetim haziranın sonunda ama şimdiden kasıklarımda bi ağrı var. ayrıca mide bulantım oluyor sabahları ve gaz sancılarım var. sende de var mı ki böyle belirtiler. beni en çok rahatsız eden belirti uyku hali. okulda derste bile uyukluyorum bazen. eve gelir gelmez yatıyorum hemen