bence 2.amelıyatı olma soyledıgın boyutlar gayet ıyı ayrıca daha buyuk ve desteklı sutyenlerle dahada duyuk gosterebılırsın
en onemlısıde ılerde kılo alırsan zaten goguslerın buyuecektır ama amelıyat olursan ve ılerdede kılo alırsan memelerın cok buyuk gozukur kı buda senı dahada kılolu gosterır
hem amlıyat olmak kolaymı 1 defa olmussun oda bana gore buyuk cesaret tercıh senın ama vucudunla barısık olmayı onu sevmeyı ogren onu hırpalama neden olsa emanet
kızlar aslında bu büyüklük konusunda doyumsusuz gbi geliyor bana cünkü bnimkine 300 cc konuldu ama hala küçük geliyor yani birazdaha byük olabilirdi diyip duruyorum ki ameliyat olan 3 arkadasım war hepside aynı seyi sölüyor bilemiorum wala:S
başlık açmıştım konuyla ilgili, pıp marka protezler ben ameliyat olduktan 4 gün sonra yasaklandı zehirli içerik olabilir vs gibi nedenlerle, üreticilerin mahkemesinin bitmesini bekliyorum şu an
gerçekten kafam çok karışık bu haliyle çok doğal duruyolar, ameliyat olduğumu kimse anlamaz, ben bile bakıyorum bakıyorum anlamıyorum e hani nerde bnm göğüslerim oluyorum :)
ama insanın ne istediği ve neden ameliyat olduğu önemli, yıllardır tahta göğüsle dolaştıktan sonra bn bu kdr doğallık mı istiyodum, hayır. dev gibi göğüsler de istemyrm ama sonuç bni tatmin etmedi..
vücudu hırpalamaksa evet narkoz bile başlı başına bi olay, üstelik bunun garantisi yok, 5 yıl sonra bi komplikasyon olup tkrar masaya yatma olasılığı var, zaten bu yüzden bu kdr düşünüp üzülüyorum yaşu an evlenince veya çocuk doğurunca göğüslerim çok büyür mü onu düşünüyorum?
evet evlenip çocuk doğurunca hamilelikte süt kanallarının da etkilenmesinden gerçekten büyüyor annem her zaman söyler ve çevremizdeki herkes de öyle oldu insan haliyle doğumda kilo da alıyor bunların birkaçı kalıcı bile olabiliyor bunu da düşünmek lazım. Büyük göğüs gerçekten ayrı bir problem kıyafet bulmak zor, tüm dikkatler göğüslerinize yoğunlaşır, ne kadar ince olursanız olun hep kilolu görünürsünüz.Zaten idealden fazlası bence kadınsı çekici görüntüden çok itici oluyor. Ben hep bunları düşündüm zaten annem de yanımdaydı. Sonuçta vücudumuzda kalıcı bir değişiklik oldu. Benim şu an tek düşündüğüm 6 ay-1 sene içinde herhangi bir komplikasyon-kapsül kontraktörü oluşmaması için dua ediyorum. Sende iyi düşün öyle karar ver canım :))
Erry merhaba, dün doktorla görüşmeye gittim. malesef oturmayan göğüs için ufak bir operasyon yapıcam dedi. sonuçta ameliyat yerim tekrar açılacakmış ve protezi biraz yukarı çekecekmiş, 10 dakikalık işi var diyor ama sonuçta aynı yer tekrar açılacak. içimden geçmedi değil açılmışken değiştirsemmi diye. bunu paylaşmadım doktorla ama ben memur olduğum için tüm iznimi kullanmıştım ilk ameliyatta. bu sene için iznim kalmadı yani. ayrıca maddi yöndende beni zorlayacak. daha ilk ameliyatın borcu duruyor. bu cuma gidip olucam. ama protezi değiştirme konusunda kararsızım. Sen aynı doktoramı yaptıracaksın. bence aynı doktora yaptır o zaman ücreti düşük ödersin. ben ilk memnun olmadığımı söylediğimde ikincisinin fiyatını sordum bana sadece protezin ve hastanenin parasını ödersin ben birşey almam demişti.
Erry merhaba, dün doktorla görüşmeye gittim. malesef oturmayan göğüs için ufak bir operasyon yapıcam dedi. sonuçta ameliyat yerim tekrar açılacakmış ve protezi biraz yukarı çekecekmiş, 10 dakikalık işi var diyor ama sonuçta aynı yer tekrar açılacak. içimden geçmedi değil açılmışken değiştirsemmi diye. bunu paylaşmadım doktorla ama ben memur olduğum için tüm iznimi kullanmıştım ilk ameliyatta. bu sene için iznim kalmadı yani. ayrıca maddi yöndende beni zorlayacak. daha ilk ameliyatın borcu duruyor. bu cuma gidip olucam. ama protezi değiştirme konusunda kararsızım. Sen aynı doktoramı yaptıracaksın. bence aynı doktora yaptır o zaman ücreti düşük ödersin. ben ilk memnun olmadığımı söylediğimde ikincisinin fiyatını sordum bana sadece protezin ve hastanenin parasını ödersin ben birşey almam demişti.
arkadaşlar ben de sizinle aynı durumdayım Erry senin dediğin gibi neredeyse bir sorun olsada tekrar açmak zorunda kalsa diye bile düşündüğüm oluyor bunu da sadece bizler anlayabiliriz zaten benim de ailem istemiyor ama çok mutsuzum devamlı ağlıyorum Temmuz sonu giideceğim doktor 2 ay sonra son şekli üzerinden ayrıntılı konuşalım dedi ama o güne kadar harap olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?