• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci bebgini düşünenler ve hamile kalamayanlar ve düşürenler paylaşalım lütfen

ftmecrn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
433
1
16
34
Konya
selam arkadaşlar benim3,5 yaşinda bi kızım var ikinci bebgimizi istedik hamile kaldım ama bebeğimiz gelişmedi kürtaj oldum gecen ocak da 6 ay ara verdik ağustosta tekrar hamile kaldım ama yine bebgim gelişmedi tekrar 10gün önce kürtaj oldum nedeni ne bilmiyoruz inşallah öğreniriz başına gelenler yardım etsin fikir lerinizi bekliyorum

selam arkadaşlar benim3,5 yaşinda bi kızım var ikinci bebgimizi istedik hamile kaldım ama bebeğimiz gelişmedi kürtaj oldum gecen ocak da 6 ay ara verdik ağustosta tekrar hamile kaldım ama yine bebgim gelişmedi tekrar 10gün önce kürtaj oldum nedeni ne bilmiyoruz inşallah öğreniriz başına gelenler yardım etsin fikir lerinizi bekliyorum

Merhaba bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum 5 yaşında oğlum var ikinci çocuk için iki kez hamile kaldım ve ikisinde de gelişmediği için kalp atışları gerçekleşmedi ve kürtaj oldum. 2,5 senedir de bir daha hamile kalamadım. Sizin şu anki durumunuz nedir? Bir gelişme var mı?

Merhaba bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum 5 yaşında oğlum var ikinci çocuk için iki kez hamile kaldım ve ikisinde de gelişmediği için kalp atışları gerçekleşmedi ve kürtaj oldum. 2,5 senedir de bir daha hamile kalamadım. Sizin şu anki durumunuz nedir? Bir gelişme var mı?

yok canım genetik araştırma yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı bide 4. kromozomumuzda inversiyon çıktı beklemedeyiz dr. pgt ile tüp bebeği öneriyor senin sorun nedir bakıldı mı

Benimde 5 yasinda bir oglum var.uzun zaman once basladik ikinci cocugu istemeye.1 yil korunmasiz iliskiden sonra hamile kaldim.fakat dis gebelikmis.tupum patladi ic kanamayla ameliyata alindim.sol tupum alindi.6 ay sonrs klomen ve catlatma ignesiyle tekrar hamile kaldim.maalesef oda kimyasal gebelik oldu.cok uzgunum ama oglum ve esim okadat cok istiyorlarki tekrar denemeye karar verdim.nasi dayanicam bilmiyorum ama son bir kez daha deniycem.sans hepimizden yana olsun insallah.insallah birdahaki gebeliklerimiz saglikla geliverir.

Benimde 5 yasinda bir oglum var.uzun zaman once basladik ikinci cocugu istemeye.1 yil korunmasiz iliskiden sonra hamile kaldim.fakat dis gebelikmis.tupum patladi ic kanamayla ameliyata alindim.sol tupum alindi.6 ay sonrs klomen ve catlatma ignesiyle tekrar hamile kaldim.maalesef oda kimyasal gebelik oldu.cok uzgunum ama oglum ve esim okadat cok istiyorlarki tekrar denemeye karar verdim.nasi dayanicam bilmiyorum ama son bir kez daha deniycem.sans hepimizden yana olsun insallah.insallah birdahaki gebeliklerimiz saglikla geliverir.

sizin araştırma yapıldı mı canım ben normal yolla hamile kalabiliyorum

Merhaba benimde 5 yasinda oglum var 2. bebegi istedik hemen hamile kaldim 10 haftalikken kalbi durdu.arastirma yapildi mthrf c677 t heterezigot cikti.pihtilasmaymis yani..mayis 29 kurtaj olmak zorunda kaldim.oglum kardesi olsun istiyor bende tekrar anne olmak istiyorum.insallah Rabbim tekrar saglikli bir gebelik nasip eder.bu arada dikkat ettimde diger yazan 2 bayaninda 5 yasinda oglu var :)).insallah Rabbim abi olduklari gunu gormeyi nasip eder saglicakla.yeniden calismalara temmuz yada agustosta baslayabiliriz Rabbim nasip ederse suan dogudayiz ve tayin bekliyoruz beklemek zorundayim insallah Rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder..

Selam en son buraya ne zaman yazmistim hatirlamiyorum.Ama yazmayali bi cok kimyasal gebelik gecirdim ve 15 gun oncede 7 haftalik kalp atisi yok 4. Kurtajimi oldum.ucuncu kaybim 2017 deydi 3 sene sonra gebe kalmistim.ilk dusugum 2013 deydi. Dusukle tanisali tam 7 sene olmus.Olmayinca olmuyor demek ki cok yorgun hissediyorum.

Back