• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci ameliyatimi olacagim :( bu sefer 400-425 cc düsünüyoruz

Ritik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
102
2
48
Diğer
Selam kizlar

Bir kac ay öncesine meme ameliyati gecirdim. Doktorum bana 325cc uygun gördü. Yuvarlak high profile mentor kullandi. Meme ucu kesisiyle yerlestirildi ve diklestirmede gerceklestirildi.
Ameliyattan sonra bandajliykenden itibaren hep gözüme kücük gözüktü. ve hic öyle dik dik bomba gibi durmuyordu hayalimdeki gibi. Zaman gectikcede bu böyle devam etti. Hatta sislikler inince dahada kücük gözüktü. Hala sarkik ve yuvarlak degiller.. Sanki daha cok uzun oval seklindeler. Doktoruma danistim ve tekrar ameliyat edebilecegini ve bu sefer 400-425cc arasi takacagini söyledi.
Aranizda 400-425cc taktiranlar varmi? Benim boyum 162 kilom 53. Kisa oldugum icin acaba 400cc üzeri cokmu büyük dururlar??

Allah allah madem 400 üzerini alıyordu göğsün niye daha önce takmadı, ayrıca 2. Ameliyat için üzerinden 1 sene kadar geçmesi gerek diye biliyorum .

Selam kizlar

Bir kac ay öncesine meme ameliyati gecirdim. Doktorum bana 325cc uygun gördü. Yuvarlak high profile mentor kullandi. Meme ucu kesisiyle yerlestirildi ve diklestirmede gerceklestirildi.
Ameliyattan sonra bandajliykenden itibaren hep gözüme kücük gözüktü. ve hic öyle dik dik bomba gibi durmuyordu hayalimdeki gibi. Zaman gectikcede bu böyle devam etti. Hatta sislikler inince dahada kücük gözüktü. Hala sarkik ve yuvarlak degiller.. Sanki daha cok uzun oval seklindeler. Doktoruma danistim ve tekrar ameliyat edebilecegini ve bu sefer 400-425cc arasi takacagini söyledi.
Aranizda 400-425cc taktiranlar varmi? Benim boyum 162 kilom 53. Kisa oldugum icin acaba 400cc üzeri cokmu büyük dururlar??
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum :KK66:
Birkaç aylık bir süreçte bu sonucun alınması çok erken bir süreç tabi..Bana kalırsa ameliyat öncesi planlama yanlış yapılmış.@zumre arkadaşımında dediği gibi 400 cc alabilecek bir yapıda gögüslerin varsa neden 325 cc lik bir protez tercih edilmiş?Hala sarkık gibi durmasıda dikleştirmenin iyi yapılmamasından kaynaklı sanırım o_O
400 cc sanıldıgı kadar kocaman bir protez değil aslında.Sonuçta gögüs yapısına ve vücuda uygun görüldügünde kusursuz güzel sonuçlar çıkartıyor her cc büyüklügü :KK66: Bendede 400 cc var,önceden dolgulu sütyenle nasıl bir büyüklük verdiyse şimdide öyle görünüyor.Ve emzirmeden kaynaklı esnemiş gögüslerimi ancak dirileştirip dolgunlaştırdı.. Boyun benden kıssa ve kilonda az bana göre.Ama vücut tipine,omuz genişligine,kalça genişliginede göre cc büyüklügü tercih ediliyor sonuçta..Abartı duracagını sanmıyorum.Doktorun ameliyatta deneyip tercihini yapacaktır muhakkak tabi.Eğer abartı dudursa gögsünden biraz daha doku ve deri alınması gerekir..
Doktorunla çok iyi konuş ve anlaş.İnşallah sorunsuz sonnuçlar alırsın ikinci operasyonunda :KK65:

Şahsen ben aldığı en büyük protez ne ise onu istedim bana minyon olduğun için c cup olmayacağını doktorum baştan söyledi zaten benim isteğim b cuptı tamamen dezteksiz sütyen takmaktı. Bunları ameliyat öncesi açık açık ifade etmek gerekli ancak tatminkar sonucu bu şekilde alabiliriz diye düşünüyorum. En başta yapsa olmuyor muymuş o kısmı tam anlamadım ama senin isteğin ikinci bir ameliyatsa ve doktorun uygun buluyorsa olursun dilerim bu sefer istediğin sonuca ulaşmandır bu hepimiz için geçerli

geçmiş olsun öncelikle cc boyutu hakkında konuşmanız ne olmuştu acaba merak ettim..??bi yerlerde hata var sanırım..hayırlısı olsun, umarım ikinci ameliyattan memnun kalırsınız..

Bide şöyle düşünelim arkadaşlar, konu sahibinin göğüs dokusu yoktu belki, derisi esnek değildi ve en fazla 325 cc takılabilirdi. Şimdi ameliyat sonrasında deri esnedi, artık daha büyük bir ccyi kaldırabilir.

müdahale gibi olmasın ama gerçekten 2. bir ameliyata bu kadar kısa sürede girişilecek kadar kötü bir görüntü mevcut mu? yoksa sırf zihnindeki büyüklüğü tatmin etmediği için mi? senin boy ve kilonda 400 cc nin çok uygun gözükeceğini düşünmüyorum. ya da canlandıramıyorum gözümde diyelim.

Birkaç aylık bir süreçte bu sonucun alınması çok erken bir süreç tabi..Bana kalırsa ameliyat öncesi planlama yanlış yapılmış.@zumre arkadaşımında dediği gibi 400 cc alabilecek bir yapıda gögüslerin varsa neden 325 cc lik bir protez tercih edilmiş?Hala sarkık gibi durmasıda dikleştirmenin iyi yapılmamasından kaynaklı sanırım o_O
400 cc sanıldıgı kadar kocaman bir protez değil aslında.Sonuçta gögüs yapısına ve vücuda uygun görüldügünde kusursuz güzel sonuçlar çıkartıyor her cc büyüklügü :KK66: Bendede 400 cc var,önceden dolgulu sütyenle nasıl bir büyüklük verdiyse şimdide öyle görünüyor.Ve emzirmeden kaynaklı esnemiş gögüslerimi ancak dirileştirip dolgunlaştırdı.. Boyun benden kıssa ve kilonda az bana göre.Ama vücut tipine,omuz genişligine,kalça genişliginede göre cc büyüklügü tercih ediliyor sonuçta..Abartı duracagını sanmıyorum.Doktorun ameliyatta deneyip tercihini yapacaktır muhakkak tabi.Eğer abartı dudursa gögsünden biraz daha doku ve deri alınması gerekir..
Doktorunla çok iyi konuş ve anlaş.İnşallah sorunsuz sonnuçlar alırsın ikinci operasyonunda :KK65:
Aslinda ameliyat öncesi planlamayi ben doktoruma biraktim. Vucudumun tasiyabilecek bïyüklükle cc takilmasini istedim. Neden böyle oldugunu bilmiyorum. Bende bazen düsünüyorum cok erkenmi biraz dahami zaman versem diye ama görüntü olarak memnun degilim. Sarkik duruyor ve daha büyük ccyle ici daha cok dolabilirdi. Veya daha fazla deri alabilirdi. Biseyler yanlis gitti ama ameliyat öncesi planlamami baska seylermi bilemeyecegim. Konusmamizda 300 bide 325 cc ameliyathaneye alirim dener ona göre secerim dedi. Bende ona güvendigimi söyledim.
Insallah bu sefer memnun kalirim >:( Ama cok korkuyorum tekrar o aciyi cekecegim icin

geçmiş olsun öncelikle cc boyutu hakkında konuşmanız ne olmuştu acaba merak ettim..??bi yerlerde hata var sanırım..hayırlısı olsun, umarım ikinci ameliyattan memnun kalırsınız..
Ben pek bisey demedim aslinda bu konuda. o bana 275-300cc arasi olur dedi. Bende ozaman 300cc olsun bundan düsük istemem dedim. Geride iste vucüdumun tasiyabilecek büyüklük neyse onu istedim. Büyük olsun ama vucuduma uysun dedim. Oda ozaman ameliyathaneye 325 cc de alirim olursa dener onu yerlestiririm demisti. Ameliyatta 325cc takti.

Bide şöyle düşünelim arkadaşlar, konu sahibinin göğüs dokusu yoktu belki, derisi esnek değildi ve en fazla 325 cc takılabilirdi. Şimdi ameliyat sonrasında deri esnedi, artık daha büyük bir ccyi kaldırabilir.
Olabilir.. bunu bilemeyecegim ama dokum vardi bana göre. Dokumun esnesede diklestirmeden sonra bu kadar kisa sürede ne kadar esneyebilirki?? Bandajlar ciktigi andan itibaren söyledim doktoruma sekli istedigim gibi degil yuvarlak ve dik degiller diye.

müdahale gibi olmasın ama gerçekten 2. bir ameliyata bu kadar kısa sürede girişilecek kadar kötü bir görüntü mevcut mu? yoksa sırf zihnindeki büyüklüğü tatmin etmediği için mi? senin boy ve kilonda 400 cc nin çok uygun gözükeceğini düşünmüyorum. ya da canlandıramıyorum gözümde diyelim.
Sirf büyüklük olsa ikinci ameliyata kalkismazdim. Gögüslerimin dolu dolu ve dik olmamasi beni üzüyor. O kadar aciyi cektim parayi verdim ve hala mutsuz olmam beni üzüyor daha cok.

Allah allah madem 400 üzerini alıyordu göğsün niye daha önce takmadı, ayrıca 2. Ameliyat için üzerinden 1 sene kadar geçmesi gerek diye biliyorum .

Bunu doktoruma sormam gerek. Mayis ayinda gecirdim ameliyatimi aralik ayinda ikinci ameliyati konusuyoruz. Ama henüz belli degil

Doktorunla çok iyi konuş ve anlaş.İnşallah sorunsuz sonnuçlar alırsın ikinci operasyonunda :KK19:
Tatlım sen kime yaptırdın ameliyatını öğrenebilirmiyim?bende 7-8 sene önce yaptırmıştım ama doğumdan sonra sağmaktan sarktı biraz daha büyüğüyle değiştirsem mi çok kararsızım:KK64:

Back