• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikili ve üçlü test hakkında yardım kızlar

asi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
76
0
36
İstanbul
Kızlar 9 haftalık hamileyim nasipse 11.hafta da ilk önce ikili testi yaptırmam gerekliymiş. Bu ikili test ve üçlü test fiyatı devlet hastanelerinde veya özelde ne kadar bilen varmı aranızda ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum tavsiye edebileceğiniz bir hastane varmı bikaç özel hastaneye sordum ikili teste 110 tl dediler yanlız ssk yok ücretli yaptırıcam .
Ama bana çok pahalı geldi.sizcede fiyat normalmi

pahalı tabikide ben ankaradayım hiç ücret ödemedim bi tanesinde diğerindede 15-20 tl belki ödedim verme sakın arastır hiç gerek yok bi tıp merkezinde felan yaptırsan bile ücretsiz

canım ben ikili test için ümraniye eğitim ve araştırmadan gün almıştım ama bebişim bi anda büyümüş onun için bakamamışlardı ama devlet oldugu ıcın para almadılar 3lü test içinde sancaktepe bölge hastahanesıne gıttım özel 60 falan ödedık diye hatırlıyorum boşuna fazla para verme hangi semttesın

Canım benim şuanda ssk yok mecburen paralı yaptırmak zorundayım .Kontrol ve muayeneye özele gidiyorum 40 TL ödüyorum .Anadolu yakası tuzla tarafındayım .ikili test için uygun bir hastane arıyorum çoğu yer çok uçuk fiyatlar veriyor

gebze-darıca civarında "özel boğaziçi hastanesi" var. internetten sitesini aç, telefon ile sor fiyatını. ben 17 lira ödemiştim ama ssk lıyım, dediğim gibi ara sor. sanıyorum hastanede kampanya var zaten, yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.

pahalı tabikide ben ankaradayım hiç ücret ödemedim bi tanesinde diğerindede 15-20 tl belki ödedim verme sakın arastır hiç gerek yok bi tıp merkezinde felan yaptırsan bile ücretsiz

canım bende ankaradayım ve ikili test yaptırmam gerekiyor nerede yaptırdın acaba buranın yabancısı olduğumdan da çok yer bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim :1:

Ben de 12. haftamdayım. doktorum dün ultrasonda baktı ense ölçümü iyi dedi. Bir de kan testi yazdı. Ben bütün tahlillerimi özel labaratuarda yaptırıyorum doktorun da önerdiği labaratuarda. Bazı özel hastanelerin bile labaratuar sonuçları yanlış çıkabiliyor. Tahliller çok önemli. Güvenilir bir labaratuvar ya da hastane olması gerekiyor. ikili test için 66 TL ödedim dün kan verdim yarın sonuçları alacağım.

arkadaşlar ben ankara'da bayındır hastanesine gidiyorum ancak tüm tahlilerimi zekai tahir burak hastanesinde yaptırıyorum.tabi birazda doktorunuza bağlı benim doktorum dışarıda tahlilleri kabul ediyor.:61:

arkadaşlar ben ankara'da bayındır hastanesine gidiyorum ancak tüm tahlilerimi zekai tahir burak hastanesinde yaptırıyorum.tabi birazda doktorunuza bağlı benim doktorum dışarıda tahlilleri kabul ediyor.:61:

merhaba canım bende testlerimi zekai tahir burakta yaptırmaya karar vermiştim pazartesi günü tahliler için gittim ve doktorlar benim ölçümlerimi yanlış almışlar beni baya paniklettirip hemen ayrıntılı ultrasyona gönderdiler neyseki dünde ayrıntılı ultrasyonda ölçümlerin yanlış alındığı ortaya çıktı...

bende c.tesi ikili test yaptıracağım. Özel hastaneye gideceğim ücreti ne kadar bilmiyorum. Fakat büyük bir tahlil laboratuvarından fiyat aldım 25tl dediler. Eğer bundan fazla olursa tahlili orada yaptıracağım.

canım ben buğün yaptırdım ölçümleri doktorum yaptı muayene ücreti olan 40 tl ödedim birde kan veriyorsun bunun içinde 60 tl ödedim yani toplamda 100 tl tuttu kan sonucum haftaya çıkacak
tabi bu fiyatlar SSK olmadan yani özel fiyatlar ssk olsa daha ucuz olurdu

canım bende ankaradayım ve ikili test yaptırmam gerekiyor nerede yaptırdın acaba buranın yabancısı olduğumdan da çok yer bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim :1:

hım geç gördüö sanırım ben etlik lokman hekimde yaptırdım tabi 1 yıl oldu ama lokman hekimin bu tarz tahlilleri vs cok uygun. tavsiye ederim

kızlar bu ıkılı testı yaptıranlar...kac mm cıktıı yaaa benım 12+4 haftada 2.4 mm cıktı

ben dün yaptırdım ben 13 haftalığım ikili testte 1.5 mm normal sınırlarda dedi doktor

Son düzenleme:

canım verdiğin bilgiler için teşekkürler özel esaj kutun dolu olduğu için oradan yazamadım. Allah razı olsun

bizde 100 tl verdık normalde 120tl ama ssk lıya 100 tl dediler ama hastaneden hastaneye fark ediyormuş

2 li testi yaptıranlar bence 3 lüyü yaptırmasınlar sonradan risk cıkıyor bosu bosuna stres oluyorsunuz onemli olan ense kalınlıgı burun kemiğinin gözükmesi

Back