• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili Testim Sorunlu

Neyusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
546
118
133
Ağrı
Pazartesi günü ikili test yaptırdım sonucu ise bugün aldım...Doktorum araştırma hastanesine gitmemi söyledi...Güvenmeyip başka bir doktora gittim oda aynısını söyledi.Rnse kalınlığı normal ama değerlerin sorunlu dedi.Gözüksen iyi olur dedi

Ense kalınlığı:1.3

Beta hcg:96.3

Papp-a:0,74

Kombine risk-1.221

İkili test-1.50

trisomy 18+Nt

Kızlar değerler bunlar acaba pazartesi gidip testi tekrarlsammı yoksa direk araştırmaya mı gitsem il dışına gitmem gerek bunun içi yoksa 3Lüyü mü beklşesem ...Napsam kafam karman çorman şikayet de etmek şstemiyorum...Ağladım ama ağlamakta faydasız...

Son düzenleme:
Pazartesi günü ikili test yaptırdım sonucu ise bugün aldım...Doktorum araştırma hastanesine gitmemi söyledi...Güvenmeyip başka bir doktora gittim oda aynısını söyledi.Rnse kalınlığı normal ama değerlerin sorunlu dedi.Gözüksen iyi olur dedi

Ense kalınlığı:1.3

Beta hcg:96.3

Papp-a:0,74

Kombine risk-1.221

İkili test-1.50

trisomy 18+Nt

Kızlar değerler bunlar acaba pazartesi gidip testi tekrarlsammı yoksa direk araştırmaya mı gitsem il dışına gitmem gerek bunun içi yoksa 3Lüyü mü beklşesem ...Napsam kafam karman çorman şikayet de etmek şstemiyorum...Ağladım ama ağlamakta faydasız...

aman ne diye yaptırrısınız su tesleri anlamam
hep risk tasır ve morelinizi bozar
ben yaptırmadım cok şkr bebeğim de sağlıklı :nazar::nazar:
moreliniz bosuna bozulmuss bence hersey yolunda inş

Ben de bayramdan önce yaptırdım ikiliyi sonuçları henüz almadım ama doktorum telefonla arayıp ense kalınlığı normal ama kan değerlerin biraz yüksek biraz sıkıntılı 16. haftayı dolduralım hemen dörtlüye gel dedi. Ben de sıkıntı ne anlamda dedim uzun süre geveledi ben tepki vermeye başlayınca işte ufak ihtimal dawn sendromu riskifalan filan can sıkıcı şeylerden bahsetti ama asla var diyemem dedi. Tabi o an için dünyam başıma yıkıldı saatlerce ağladım ama sonra düşündüm ne gelirse Allahtan ve kesin bir şey demedi ki bu ara sanki moda olmuş kimle konuşuyorsam bana da öyle demişleri diyorlar. İşte şimdi dörtlü tarama zamanım geldi önümüzdeki perşembe yaptırcam inşallah. Ben yüreğimi serinlettim sende içini ferah tut.

Dün 3 gibi öğrendik sonucu...Dünden beri nerden baksanız 4-5 doktorla görüştüm...İkisi önemli bişi olmadığını 3lüyü beklememi söyledi...Birisi aldıracaksam eğer araştırma hastanesine gidip kesin tanı koymamı ,eğer böyle bişi düşünmüyorsam gitmemin gerek olmadığını söyledi...

Üçlüyü bekliycem kızlar içimi ferah tutup üçlüyü bekliycem...Bu süreç zor olacak ama yapıcak bişi yok herşey allahtan sonuçta

Dün 3 gibi öğrendik sonucu...Dünden beri nerden baksanız 4-5 doktorla görüştüm...İkisi önemli bişi olmadığını 3lüyü beklememi söyledi...Birisi aldıracaksam eğer araştırma hastanesine gidip kesin tanı koymamı ,eğer böyle bişi düşünmüyorsam gitmemin gerek olmadığını söyledi...

Üçlüyü bekliycem kızlar içimi ferah tutup üçlüyü bekliycem...Bu süreç zor olacak ama yapıcak bişi yok herşey allahtan sonuçta

Benim ikili değil ama üçlü testim çok riskli çıkmıştı, amniyosentez yaptırdım hemen, sonucum temiz çıktı çok şükür. Umarım senin de bebeğin sağlıklıdır.

kombine riskemi bakılıyor yoksa diğer ikili test riskinemi bakılıyor biliyormusun canını sıkma ama sağlıkla gelsin bebişin

genemiidiyorum çünkü bu olay aynen başıma geldi, ve hayatımın en kötü 3 haftasını yaşattı bana...24 yaşındaydım 4 yıl önce biliyosun bunu söylememin sebebi yaş faktörünün etkisi olması çünkü...bebekte sorun olabilir kesin sağlıklı diyemem dedi dr um.ben dayanamayıp başka dr lara gittim..eşimin abisi dr olduğundan o bize başka ilde bir dr önerdi gittikk ve bana açıklaması şuydu..kimse bebegin ense kalınlığını %100 ölçemez dedi ve bu sonuçlar sadece matematiksel olasılık aillenizde böyle bir durum yoksa ve bu yaşta ben problemli bi çocuk olmasına ihtimal vermiyorum dedi..ve üçlü testimde çok normal çıktı...bence sıkma canını

genemiidiyorum çünkü bu olay aynen başıma geldi, ve hayatımın en kötü 3 haftasını yaşattı bana...24 yaşındaydım 4 yıl önce biliyosun bunu söylememin sebebi yaş faktörünün etkisi olması çünkü...bebekte sorun olabilir kesin sağlıklı diyemem dedi dr um.ben dayanamayıp başka dr lara gittim..eşimin abisi dr olduğundan o bize başka ilde bir dr önerdi gittikk ve bana açıklaması şuydu..kimse bebegin ense kalınlığını %100 ölçemez dedi ve bu sonuçlar sadece matematiksel olasılık aillenizde böyle bir durum yoksa ve bu yaşta ben problemli bi çocuk olmasına ihtimal vermiyorum dedi..ve üçlü testimde çok normal çıktı...bence sıkma canını

İnşallah canım inşallah,Salı günü araştırma hastanesine gidicem içim rahatlasın en azından...3 günden beri o kadar çok araştırdım,o kadar çok doktorla görüştüm ki kafam allak bullak...Pisikoloim bozuldu diyebilirim...Hayırlısı inşallah...Her şey allahtan canım...

Back
X