- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 41
Cnm internette arastirirken senin yazini buldum. 4 yil olmus yazali:) ama okadr sevindimki kendim icin bi umut olarak gordum. Benimde biyokimyasal riskim yuksek 1:51 cikti. Ense kalinligi 1.2 oldugu icin kombine risk daha dusuk 1:456. Doktorum kanda dna testini onerdi bu yeni yapilan bir test. Insallah temiz cikar. En son care ammniosentez oluvcam bende. Benim icninde dua et. Sana ve yavruna opuyorum.
Canim merhaba, ne yaptin seni cok merak ettim. Benimde biyokimyasal risk 1:59 cikti. As önerdi doktor ama cok korkuyorum. Ense kalinligi normal dedi. Burun kemigide gozuktu, hersey iyi demisti ultrasonda ama bu ikili testte biokimyasal risk boyle cikinca down sendromlu olabilir dedicok kotuyum. Kafam karman çorman
Merhaba içinizde doğum yapan vardır sanırım 2li risk 1.50Mrb yazali bi kac ay olmus ama acaba ne yaptiniz benimde trizomi 1.50 cikti cok huzursuz ve mutsuzum napicami bilmiyorum. Acaba ense kalinligi bu testi etkilyor mi
Mrb cevapladiginiz icin tskler. Ben henuz dogum yapmadim 2 ayim var insallah benimkide saglikla gelir dunyaya. Sizde bebisinizi saglikla buyutun Allah bagislasin.Merhaba içinizde doğum yapan vardır sanırım 2li risk 1.50
İdi vebebegim sağlıklı bu teste inanmayın cevremde çok var ve hepsi sağlıklı doğum yaptı ayrintidA sorun yoksa kalbiniz ferah olsun
Merhaba tam olarak riskiniz nasıldı benim papp a dusuk 0.45 mom ve fbhcg yüksek 1.88 mom çıktı yaşım 20 doktorum ense normal dert etme dedi ama ister istemez takılıyo kafama ve ben ileri inceleme istemedim ikili test haricinde hiçbir test yaptırmadım umarım sağlıkla doğar bebeğim ama çok tedirginim açıkçası sizler moral oldunuz kaç aydır ara ara aklıma geliyor sonra Rabbim büyük diyorum vardır bunda da bir hayır iki buçuk ay kaldı doğumuma dua edin lütfenEvet canim Rabbime sukur bende dogurdum, benimde 1.50 ydi ama bisi olmadi
Döpler yaptır canim, orda anlaşılır. Sağlıklı olacaktır korkma. Dualarım seninleMerhaba tam olarak riskiniz nasıldı benim papp a dusuk 0.45 mom ve fbhcg yüksek 1.88 mom çıktı yaşım 20 doktorum ense normal dert etme dedi ama ister istemez takılıyo kafama ve ben ileri inceleme istemedim ikili test haricinde hiçbir test yaptırmadım umarım sağlıkla doğar bebeğim ama çok tedirginim açıkçası sizler moral oldunuz kaç aydır ara ara aklıma geliyor sonra Rabbim büyük diyorum vardır bunda da bir hayır iki buçuk ay kaldı doğumuma dua edin lütfen
ben de anlam veremiyorum. İkili test olumsuz cikinca hem anne bebek strese giriyor hem de bebekte herhangi bir sey varsa anne karninda bunun tedavisi yok ki? Var mi? Caresi olmayan bir sey zaten niye kendimize stres sebebi olusturuyoruz dimi?Salı günü ikili test için gitcrm ama burda okudugum bircok konuda riskli cıkanların bebekleri masallah sağlıklı doğmus madrm güvenilir değil bu test neden yapıp anne adayları tedirgin ediliyor anlamadım yaptırmasammı demeden duramıyorum
Merhaba, üzerinden yıllar geçmiş ama aynı durumu yaşıyorum. Sonuç ne oldu acaba?kızlar ikili testim riskli hemde çok riskli çıktı. Şu an 13. haftadayım doktorum cvs için plesentamı uygun bulmadı 16. hafta amniyosentez yaptıracağım ama ozamana kadar ölüp ölüp dirileceğim
İkili testi 11+6 da yaptırdım bebişim 12+4 göründü ense kalınlığı 1,7 idi. Bebeğimin boyutu 5,9 idi . Riskli gebelik uzmanı baktı ve herşeyin süper olduğunu söyledi gönül rahatlığı ile eve geldik taki iki gün sonra kan sonuçları çıkana kadar serbest betahcg 132,2 çıktı mom değeri 3,94 papp a 0,41 ultrason trizomi 21 riski 800/1 iken biyokimyasal risk 1/6 çıktı kombin trizomi 1/18 çıktı. Sinirlerim çok bozuk bu süreci sakin atlatamıyorum ve bu belirsizlik beni deli ediyor bu ikili testten nefret ettim. Tıpta olasılık diye birşey varmıdır ya vardır ya yoktur bu nasıl bir test kesin sonuç veremeden hamile kadınları strese sokuyor. Benimle benzer durumda olan var mı?
Benim de 1/76 çıktı, fetal dna öneriyorlar. Çok kararsız kaldım. Bu da riskli çıkarsa amniyosentez istiyorlarmış. Yaşım 36. Amin inşallah sağlıkla doğsunlarBenimde ikili testim riskli çıktı. Biyokimyasal 1/67. Kombine 1/442. Harmony test yaptırdık sonuçları bekliyoruz ama çok stresliyim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?