ikili testi riskli çıkan varmı

Kizlar banada down sendromlu olabilir dedi doktor, biokimyasal risk yuksekti ama bebegim dogdu ve sukurler olsun saglikli. Korkmayin, Allahtan umit asla kesmeyin ve dua edin..

Mrb yazali bi kac ay olmus ama acaba ne yaptiniz benimde trizomi 1.50 cikti cok huzursuz ve mutsuzum napicami bilmiyorum. Acaba ense kalinligi bu testi etkilyor mi
Merhaba içinizde doğum yapan vardır sanırım 2li risk 1.50
İdi vebebegim sağlıklı bu teste inanmayın cevremde çok var ve hepsi sağlıklı doğum yaptı ayrintidA sorun yoksa kalbiniz ferah olsun

Evet canim Rabbime sukur bende dogurdum, benimde 1.50 ydi ama bisi olmadi

Evet cok gariptir ki bunu yaşayan ve sağlıklı Doğum yapan cok, bu testler güvenilir değilse kafa yormaya gerek yok. Benim de yakında var ve kafamı yormak istemiyorum.

Merhaba içinizde doğum yapan vardır sanırım 2li risk 1.50
İdi vebebegim sağlıklı bu teste inanmayın cevremde çok var ve hepsi sağlıklı doğum yaptı ayrintidA sorun yoksa kalbiniz ferah olsun
Mrb cevapladiginiz icin tskler. Ben henuz dogum yapmadim 2 ayim var insallah benimkide saglikla gelir dunyaya. Sizde bebisinizi saglikla buyutun Allah bagislasin.

Evet canim Rabbime sukur bende dogurdum, benimde 1.50 ydi ama bisi olmadi
Merhaba tam olarak riskiniz nasıldı benim papp a dusuk 0.45 mom ve fbhcg yüksek 1.88 mom çıktı yaşım 20 doktorum ense normal dert etme dedi ama ister istemez takılıyo kafama ve ben ileri inceleme istemedim ikili test haricinde hiçbir test yaptırmadım umarım sağlıkla doğar bebeğim ama çok tedirginim açıkçası sizler moral oldunuz kaç aydır ara ara aklıma geliyor sonra Rabbim büyük diyorum vardır bunda da bir hayır iki buçuk ay kaldı doğumuma dua edin lütfen

Merhaba arkadaslar, benim ikili testim de riskli çıktı. Ense 2.6, burun 2.8..Ense biraz kalın dediler.4 dr.a gittim. Çok moralim bozuk, amniyosentez onerdiler ama ben kan testini yaptirmayi düşünüyorum, harmony.ikili testi riskli çıkıp ta sağlıklı kucağına alanları görünce umutlaniyorum.insallah ben de Bebişimi sağlıklı alırım kucağıma.

Döpler yaptır canim, orda anlaşılır. Sağlıklı olacaktır korkma. Dualarım seninle

Ben ilk gebeliğimdede bu sorunu yaşadım kimyasal 143/1 kombine 923/1 idi çok üzüldüm ağladım maşallah şimdi zehir gibi 4yaşında bir oğlum var. Gel gelelim ikinci gebeliğimde durum daha da sıkıntılı kimyasal 70/1 kombine 371/1. Doktorum üniv. Prof peritabolog ultrasonda her şey güzel gidiyor 4lü testten sonra karar veririz napıcamıza diyor..her ne kadar düşünmemeye çalışsamda aklım hep oraya kayıyor.umarım rabbim kızımı da oğlum gibi sizler gibi sapasağlam kucağıma almayı nasip eder...

Arkadaşlar artık fetal Dna tarama testleriyle sadece kan vererek anlaşılıyor. Amniyosentez riskli. Tarama testleri sadece risk veriyor. Risk var diye bebeğinizi riske atmayın.

Merhabalar 10 hafta 4 günlük hamileyim bugün kontrole gittik doktor ultrason ile bakarken bebeğin poposunda bir kesiklik gibi biRsey gördüğünü söyledi ama yanıltmada olabilir dedi sonra bebek hareket edince o görüntü kayboldu dedi haftaya tekrar kontrol verdi hem tarama testi için bide bu poposundaki durum için olmadı haftaya vajinadan bakarız daha net belli olur dedi ama kesesi suyu ve gelişimi çok güzel dedi biraz korktum bu tarz yaşayan biri var mı ?

Salı günü ikili test için gitcrm ama burda okudugum bircok konuda riskli cıkanların bebekleri masallah sağlıklı doğmus madrm güvenilir değil bu test neden yapıp anne adayları tedirgin ediliyor anlamadım yaptırmasammı demeden duramıyorum

ben de anlam veremiyorum. İkili test olumsuz cikinca hem anne bebek strese giriyor hem de bebekte herhangi bir sey varsa anne karninda bunun tedavisi yok ki? Var mi? Caresi olmayan bir sey zaten niye kendimize stres sebebi olusturuyoruz dimi?

Merhaba, üzerinden yıllar geçmiş ama aynı durumu yaşıyorum. Sonuç ne oldu acaba?

Benimde ikili testim riskli çıktı. Biyokimyasal 1/67. Kombine 1/442. Harmony test yaptırdık sonuçları bekliyoruz ama çok stresliyim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Benimde ikili testim riskli çıktı. Biyokimyasal 1/67. Kombine 1/442. Harmony test yaptırdık sonuçları bekliyoruz ama çok stresliyim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Benim de 1/76 çıktı, fetal dna öneriyorlar. Çok kararsız kaldım. Bu da riskli çıkarsa amniyosentez istiyorlarmış. Yaşım 36. Amin inşallah sağlıkla doğsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…