Canım
Senin kadar yogun yasadım
Bende o dönemleri su an kixim 10,5 aylık şükür sağlıklı ama 17 haftalık gebe iken 4 lu test sonucum 1/172 trizomi 21 riskli cikti 10 gün kabus yasadık acilen amniyosentez yaptırdık ku 2 lu test de ense kalınlığı 1 mm den azdı 0,97 mm di amniyostntezi yaptırdım iyiliğe yaptirmisim riske atamazdik . Ustelik detayli usg sonucu tertemizdi. Şükür hiçbir sorun çıkmadı. Kızım da trizomi 21 yoktu . Darısı basına canım
İns iyi haberler le gelirsin dua larım
Senle ...
canım endişelenme benimde 2li testim biyokimyasal risk 1:7 çıktı boşuna endişelenmişim 4lü test yaptırdım hamdolsun çok iyi çıktı kafanı bulandırıp bebeğinide üzme lütfen zamanı gelince sende 4lü tarama yaptır eminimki temiz çıkcak
internetten çok araştırmıştım bir umut olumlu sonuç alanlarla moral bulmuştum. Çok şükür bugün amniyosentez sonucumuzu aldık bebeğimizde problem yokmuş allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah kuş gibi hafif hissediyorum
internetten çok araştırmıştım bir umut olumlu sonuç alanlarla moral bulmuştum. Çok şükür bugün amniyosentez sonucumuzu aldık bebeğimizde problem yokmuş allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah kuş gibi hafif hissediyorum
hergün formda seni arıyordum sonuç ne oldu ne oldu diye bende huzursuz oldum ne biliyim özeldende rahatsız etmek istemedim....ama şimdi çok sewindim.... hiç sorunsuz kucağına alacaksın mucize bebeğimiz bizim o
kendine ve bebişe çok iyi bak canım kocaman öpüyorum sewvgilerimle.....
Arkadaslar araniza yeni katıldım.17+7 haftalik hamileyim
2li taramam riskli cikti cvs istediler Ben kabul etmedim 3lu Tarama
Yaptirdim oda gayet iyi cikti ama detayli ultrasonda kalpte ve
barsakta parlaklik gorduler doktor 20. haftani bekleyelim tekrar ultrasonda
bakalim gerekirse amniyosentez yapariz dedi yaptirmalimiyim cok
kararsizim...
internetten çok araştırmıştım bir umut olumlu sonuç alanlarla moral bulmuştum. çok şükür bugün amniyosentez sonucumuzu aldık bebeğimizde problem yokmuş allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah kuş gibi hafif hissediyorum
Cnm internette arastirirken senin yazini buldum. 4 yil olmus yazali:) ama okadr sevindimki kendim icin bi umut olarak gordum. Benimde biyokimyasal riskim yuksek 1:51 cikti. Ense kalinligi 1.2 oldugu icin kombine risk daha dusuk 1:456. Doktorum kanda dna testini onerdi bu yeni yapilan bir test. Insallah temiz cikar. En son care ammniosentez oluvcam bende. Benim icninde dua et. Sana ve yavruna opuyorum.internetten çok araştırmıştım bir umut olumlu sonuç alanlarla moral bulmuştum. Çok şükür bugün amniyosentez sonucumuzu aldık bebeğimizde problem yokmuş allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah kuş gibi hafif hissediyorum
Canim merhaba, ne yaptin seni cok merak ettim. Benimde biyokimyasal risk 1:59 cikti. As önerdi doktor ama cok korkuyorum. Ense kalinligi normal dedi. Burun kemigide gozuktu, hersey iyi demisti ultrasonda ama bu ikili testte biokimyasal risk boyle cikinca down sendromlu olabilir dediCnm internette arastirirken senin yazini buldum. 4 yil olmus yazali:) ama okadr sevindimki kendim icin bi umut olarak gordum. Benimde biyokimyasal riskim yuksek 1:51 cikti. Ense kalinligi 1.2 oldugu icin kombine risk daha dusuk 1:456. Doktorum kanda dna testini onerdi bu yeni yapilan bir test. Insallah temiz cikar. En son care ammniosentez oluvcam bende. Benim icninde dua et. Sana ve yavruna opuyorum.
Cnm ben fetal-dna testi denen bir test oldum. Bu kaninin alinip amerikaya gonderildigi testten. 10 gun icinde geldi sonucum. Temiz cikti cok sukur. Bu testin sonucu %99 oraninda dogruluk iceriyor arastir istersen sende. Biraz fiyati yuksek amerikaya gonderildigi icin. Amniyosentez olmadim ben. Doktor bu test temiz gelince gerek duymadi. Keske en basta da ikili yaptirmasaydim dedim kendi kendime cunku sonuc bu sekilde false pozitif yani hersey normal olmasina ragmen sikintili cikabiliyormus. Pek cok insanda da bu sekilde olabiliyormus. Sordugum doktorlar da bana su sekilde cvp verdiler: ikili test riski yuksek ciksada sonuc genellikle temizdir. Ama Dna testi yaptirmakla iyi yapmissinz sonucu temiz ise iciniz rahat olabilir demisler. Seninde icin rahat olsun. Insallah sonucun temiz cikar cnm.Canim merhaba, ne yaptin seni cok merak ettim. Benimde biyokimyasal risk 1:59 cikti. As önerdi doktor ama cok korkuyorum. Ense kalinligi normal dedi. Burun kemigide gozuktu, hersey iyi demisti ultrasonda ama bu ikili testte biokimyasal risk boyle cikinca down sendromlu olabilir dedicok kotuyum. Kafam karman çorman
İleri yaş gebesiyim bebeğimin ense kalınlığı 1.3 mm çıktı burun kemiği cs oluşmuş ikili test sonucunu çarş günü alacağım ama her ihtimale karşı bende sizin gibi Harmony Prenetal test yaptırmayı düşünüyorum.Cnm ben fetal-dna testi denen bir test oldum. Bu kaninin alinip amerikaya gonderildigi testten. 10 gun icinde geldi sonucum. Temiz cikti cok sukur. Bu testin sonucu %99 oraninda dogruluk iceriyor arastir istersen sende. Biraz fiyati yuksek amerikaya gonderildigi icin. Amniyosentez olmadim ben. Doktor bu test temiz gelince gerek duymadi. Keske en basta da ikili yaptirmasaydim dedim kendi kendime cunku sonuc bu sekilde false pozitif yani hersey normal olmasina ragmen sikintili cikabiliyormus. Pek cok insanda da bu sekilde olabiliyormus. Sordugum doktorlar da bana su sekilde cvp verdiler: ikili test riski yuksek ciksada sonuc genellikle temizdir. Ama Dna testi yaptirmakla iyi yapmissinz sonucu temiz ise iciniz rahat olabilir demisler. Seninde icin rahat olsun. Insallah sonucun temiz cikar cnm.
Mrb yazali bi kac ay olmus ama acaba ne yaptiniz benimde trizomi 1.50 cikti cok huzursuz ve mutsuzum napicami bilmiyorum. Acaba ense kalinligi bu testi etkilyor miCanim merhaba, ne yaptin seni cok merak ettim. Benimde biyokimyasal risk 1:59 cikti. As önerdi doktor ama cok korkuyorum. Ense kalinligi normal dedi. Burun kemigide gozuktu, hersey iyi demisti ultrasonda ama bu ikili testte biokimyasal risk boyle cikinca down sendromlu olabilir dedicok kotuyum. Kafam karman çorman
Merhaba. Ümidini kesme, ben renkli ultrasona kadar baska test yaptirmadim, ne üçlü ne dörtlü. Haftan gelince iyi bir perinatologa git. İstanbuldaysan Ahmet gül ü tavsiye ederim. Sonucu Allahtan baska kimse net bilemiyor. Anca dogurduktan sonra öğrenicez. Ama sana tavsiyem perinatologa gitmen canim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsunMrb yazali bi kac ay olmus ama acaba ne yaptiniz benimde trizomi 1.50 cikti cok huzursuz ve mutsuzum napicami bilmiyorum. Acaba ense kalinligi bu testi etkilyor mi
Sagolasi cevabin icin bende peronatologa gitmeyi dusunuyorum. Sana ne dedi peki perinatolog yani ihtiamlleri soyluyormu. Evet istanbuldayim cnm ve o ismi duydum sen ona mi gitmistinMerhaba. Ümidini kesme, ben renkli ultrasona kadar baska test yaptirmadim, ne üçlü ne dörtlü. Haftan gelince iyi bir perinatologa git. İstanbuldaysan Ahmet gül ü tavsiye ederim. Sonucu Allahtan baska kimse net bilemiyor. Anca dogurduktan sonra öğrenicez. Ama sana tavsiyem perinatologa gitmen canim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
kızlar ikili testim riskli hemde çok riskli çıktı. Şu an 13. haftadayım doktorum cvs için plesentamı uygun bulmadı 16. hafta amniyosentez yaptıracağım ama ozamana kadar ölüp ölüp dirileceğim
İkili testi 11+6 da yaptırdım bebişim 12+4 göründü ense kalınlığı 1,7 idi. Bebeğimin boyutu 5,9 idi . Riskli gebelik uzmanı baktı ve herşeyin süper olduğunu söyledi gönül rahatlığı ile eve geldik taki iki gün sonra kan sonuçları çıkana kadar serbest betahcg 132,2 çıktı mom değeri 3,94 papp a 0,41 ultrason trizomi 21 riski 800/1 iken biyokimyasal risk 1/6 çıktı kombin trizomi 1/18 çıktı. Sinirlerim çok bozuk bu süreci sakin atlatamıyorum ve bu belirsizlik beni deli ediyor bu ikili testten nefret ettim. Tıpta olasılık diye birşey varmıdır ya vardır ya yoktur bu nasıl bir test kesin sonuç veremeden hamile kadınları strese sokuyor. Benimle benzer durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?