İkili test!

Hiç takma kafana, gerçekten bir sorun olsa doktorlar görüp söylüyor, iç organlarda parlaklık, parmak kemiklerinde anormallik, ense kalınlığı vs vs bir sürü belirteç var, bunlardan biri bile yoksa bebeğinizde artık düşünmeyin. Bu tarama testi bende büyük bir farkındalık oluştu, down sendromlu bebeklerin ultrason görüntülerine falan bakıyorum, ultrason görüntülerinde bile o kadar belli oluyor ki burun basıklığı, göz çekikliği. Perinatoloğunuzun söylediğine güvenin.

Teşekkürler . Aslında ben de farkındayım yani perinatolog anlatırken bile şu parmağı kısa olurdu kalbi böyle olurdu falan gibi 1 saate yakın herşey anlattı ama hormonlar mantığı bastırıyor ve sağlıklı düşünemiyorum bazen. Desteğiniz için tekrar teşekkürler. Rabbim tüm bebekleri çocukları korusun inşallah.

Canim en baslarda benim actigim 3 lu test le ilgili bir konu var epey detayli konustuk orayi incelrrsen icin rahatlayacaktir benim durumum cok daha vahimdi

Bebeğim sağlıklı doğdu, hiçbir problemi yok çok şükür. Bir daha hamile kalacak olursam asla ikili test yaptırmayacağım.
Hayırlı olsun konuyu bastan okudum cok sevindim bnce takılmamak lazım zehir oluyo hamilelik down da olsa bizim cocugumuz bilsek ne bilmesek ne işte Allah ne verdiyse kabul edeceğiz

Bebeğim sağlıklı doğdu, hiçbir problemi yok çok şükür. Bir daha hamile kalacak olursam asla ikili test yaptırmayacağım.
Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün bebeğinizi..
Bende cuma günü ikili teste gideceğim konulara bakıyordum.. tam 12. Hafta olmayacağım 11+ 4 oluyor sorun olurmu

Gercekten bebegin o kadar kusursuz dogacak ki bu cektigin cileye bin pisman olacaksın. Bana dr um acık acık soyledi bu testlerde yanılma payı yuksek arkadas! Kaç akrabamda ne sorunlar cıktı da dogurdular nur gibi sorunsuz cocuklar. Testinizde yine bi yanılma cıkmıs bence hic irdelemeyin dua edin hamileliginiz zehir olmasın

Merhaba perinatolog olarak kime gittiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…