Kızlar basta allah hepinize sağlıklı sıhhatli bebişler versin. Hepsi yüzlerinizi güldürsün inşallh. Ben biraz dertleşmek için yazıyorum basına gelen var mı diye. Ben neredeyse 3. Kez ikili teste giricem ama gebelik tek. Bana ilk başta 10. Hafta 3. Güne randevu verdiler. Bende dedimki ama bı tarih erken değilmi? Bana yok yok dediler gelin dediler. Neyse gittim. Radyolok dediki tarih cok erken biraz bakalım ama en iyisi haftaya erteleyelim dedi. Ama o gün beneğin %90 erkek olduguna kadar soyledi. Neyse sorun etmedim bana tam 4 gün sonraya randevu verdi. Yine gittim. Dedim ben geldim. Bu seferde demezmi 'aaaa biz size 10 gün sonraya vermedik mi 4 gün cok erken neyse bir bakalım' . Ses etmedm (bende ki saflık ). Sonra dedi zaten 4.6 cm boyı daha cok erken sınırda zor ölceriz. Bende dayanamadım ama tarihi siz verdiniz dedim. Sonrada 30 dk boyunca bana 'aslında kilolusunuz ondan göremiyoruz ' deyip durdu. Moralim baya bozuldu. İtiraf ediyim evet kiloluyum doktorum kilolusun ama dikkat edersek riskleri atlatabiliriz dedi. 88 kiloyum. Doktor daha ilk gittiğimdede kilolu oldugumun farlındayken cinsiyete kadar aoylüyorken simdi nasıl olupta bunu bahane ediyor anlamıyorum. Bama kızcaksınız bunu mu dert ettin diye Dert etmedim aslında sadece doktorun bu tabrına bozuldum. Neyseki ölçümler kötü cıkmıcak gibi gözüküyor dedi de içim biraz rahat dondum eve. Tahmin edersiniz ki haftaya yine gidicem.