İkili Test ve diğer testler

Ruzgarcicegi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2024
11
5
1
29
Merhaba arkadaşlar. Ben ikili test hakkında size danışmak istiyorum. Yaptırmazsak nolur acaba? Ben yaptırmak istemiyorum. Neticede doğru sonucu vereceği ne malum. Benim gibi daha önce yaptırmayan var mı? Ben sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğuracagim çünkü. Sizin fikirleriniz neler?

valla gebeliğimi yeni öğrendim daha ve esimle sadece fetal dna yaptırmaya karar verdik. bir sorun varsa bebekten vazgecmek değil ama bebek gelmeden kendimizi ve ortamı bebeğimizin ihtiyaclarına uygun düzenleyebilmek için. en givenilir görülen de fetal dna olduğu için onu yaptırıcaz. diğerlerine gerek yok

Teşekkür ederim.

İkili yaptırmasanız bile fetal yaptırmak sizin için iyi olur. Aslı'nın dediği gibi kendinizi hazırlamak, doğum sonrası planlarınızı evriltmek için güzel olursa

İkili yaptırmasanız bile fetal yaptırmak sizin için iyi olur. Aslı'nın dediği gibi kendinizi hazırlamak, doğum sonrası planlarınızı evriltmek için güzel olur
Teşekkür ederim.

Fetal dna devlet hastanesi yapiyor mu yoksa özelde mi yaptiriyoruz? Birde belli bir haftada olması gerekiyor mu yoksa istediğimiz vakit yaptırabilir muyuz?

Fetal dna devlet hastanesi yapiyor mu yoksa özelde mi yaptiriyoruz? Birde belli bir haftada olması gerekiyor mu yoksa istediğimiz vakit yaptırabilir muyuz?
11-12.haftalarda yapılıyor. devlette de yapılıyor sanırım ama ücretli bir test. tahlilleriniz yurt dışına gönderiliyor. türkiyede maalesef yapılamıyor su an analizler diye biliyorum. sonuclar da 1 haftada doktorunuza geliyor.

Ben şu an 13+5 haftalık gebeyim yaptırmadım.37 yaşındayım ve yaşımdan dolayı risk yüksek ihtimal yüksek çıkacaktı bunu göze alamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…