- 13 Mart 2015
- 1.268
- 982
- 123
Kızlar merhaba öncelikle geçirdiğim bu zor süreçte sizlerinde fikirlerini almak istedim.1 Hazirandan beri yaşadığımız yoruculuğundan ziyade o kadar üzücü ki detaylarını yazamayacağımı düşünüyorum.Fakat bu hafta ikili testte çıkan sendrom riskine göre amniyosentez sıvısı alınacak bunu özel hastaneden ziyade araştırma hastanesinde yaptırmaya karar verdim.Kimsenin acısını tekrar alevlendirmek istemem ya da o yaşadığı süreci yaşadığımdan biliyorum ama ikili test sonucunun yanlış çıktığını çoğu insandan duyuyorum.Ama kararımdan da vazgeçmek istemiyorum.Bu işlemle alakalı kötü şeyler de duyuyorum iyi şeylerde.Sizler ikili test sonucunuzdan sonra sıvı aldırmaya karar verdiniz mi ya da aldırdınız mı süreç nasıl işledi sadece sizlerden bunu öğrenmek istiyorum.Eksik ya da hatalı cümlede kullanmış olabilirim bunlar için afola ama insanın evladı için yapamayacağı şey yok kendimi kitap okuyarak rahatlatmaya çalışırken asla böyle birşey olmadığını düşünüyorum ama aklıma gelmeden de olmuyor ya varsa ya doğruysa bilinçaltı denen o iyi ve kötü bataklıktan çıkamıyorum açıkçası o yüzden sizlerle paylaşmak istedim.Mutlu günleriniz olsun