Kaç haftalık minik cinsiyeti belli mi Allah’ın izniyle bir şey yoktur inşallahNormal canım ense 2. Burun 0.23 cm..
Perinatilojiyo gitcem canım onun için biraz belliyim dedim şuan 13.haftamdayimAklıma takılıyorsa fetal dna var veya detaylı ultrason perinatolojide de baktırabilirsin
13 haftalık canimm, erkekKaç haftalık minik cinsiyeti belli mi Allah’ın izniyle bir şey yoktur inşallah
Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini erkek çabuk belli olur diyorlar13 haftalık canimm, erkek
Amin aminnn inşallah Rabb'im büyüktür ya
Canim geçen hafta kız dedi 12.haftada bugün erkekKaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini erkek çabuk belli olur diyorlar
Nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor muayeneler kontrollerCanim geçen hafta kız dedi 12.haftada bugün erkek13 haftam
Cookk Sukur İyiyim, sen nasılsınNasılsınız hamilelik nasıl gidiyor muayeneler kontroller
Kaç hafta oldu hamileliğiniz ben de iyiyim sağ olunCookk Sukur İyiyim, sen nasılsın
28 haftalık oldu canım, senın kac haftalıkKaç hafta oldu hamileliğiniz ben de iyiyim sağ olun
29+3 perinatoloji veya detaylıya girdiniz mi ikili test sonrası neler yaptınız28 haftalık oldu canım, senın kac haftalık
hiç birşey yapmadım ekstadan :))29+3 perinatoloji veya detaylıya girdiniz mi ikili test sonrası neler yaptınız