• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili test sonucu

kavunicibaliikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
153
46
28
28
Merhaba ikili test sonucum geldi ense kalınlığı falan normal doktor düşük bir risk olduğunu söyledi amniyosentez önermiyor riskli olduğu için sonucu ekliyorum foto olarak. Sizce fetal DNA ya gerek var mı? 180de 1 risk çıkmış çok düşük dedi tecrübesi olan annelerden de fikir almak istedim bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20220602_182548.jpg
    IMG_20220602_182548.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 453
Merhaba ikili test sonucum geldi ense kalınlığı falan normal doktor düşük bir risk olduğunu söyledi amniyosentez önermiyor riskli olduğu için sonucu ekliyorum foto olarak. Sizce fetal DNA ya gerek var mı? 180de 1 risk çıkmış çok düşük dedi tecrübesi olan annelerden de fikir almak istedim bakabilir misiniz?
Doktor riskli gormedikten snra bence endise etme gerek olsa soylerdi

Perinatoloji uzmanına detaylı ultason ile baktırabilirsin. Onun yönlendirmesi ile hareket edebilirsin.

Merhaba ne yaptiniz son durumunuz ne acaba? Benim biyokimyasal riskim 1/527, kombine 1/2800 du dr.um fetal dna yaptirmami istedi.size bu riskiniz icin dusuk mu dedi doktorunuz

Merhaba ne yaptiniz son durumunuz ne acaba? Benim biyokimyasal riskim 1/527, kombine 1/2800 du dr.um fetal dna yaptirmami istedi.size bu riskiniz icin dusuk mu dedi doktorunuz
düşük dedi ama fetal dna yaptıralım istersen içimiz rahat olur dedi ama ben yaptırmaktan vazgeçtim yani fikrim değişmeyeceği için stres yapmak istemedim ve şuan kafama takmıyorum herşeyin hayırlısı

Back