• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikili test riskli çikti

Neslihan 33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
30
14
3
ikili testte ense kalinligi 4,7mm
burun kemigi 2,62 mm
cervikal uzunluk 34,0mm cikti cok ama cok kotuyum yardmci olurmusunuz lutfen
11+1 boyle olup sağlıklı bebekler doguraniniz varmi

burun kemigi 2,62 mm
derecelerini bilmiyorum ama en yakın arkadaşımda aynı korkuya kapılmıştı..değerler yüksekti hayatı kendine zindan etti ve nur topu gibi oğlu oldu :)

burun kemigi 2,62 mm
Keske yaptirmasaydiniz ben yaptirmadim doktor 135 kisiden 3unde dogri çıkıyor dedi. Bana sordu ben istemiyorum dogana kadar o sıkıntı ile yasayamam dediğimde kesin degil zsten sknuc dedi

135kiside 3 ümü ciddimisin yaptrmanin önemli oldugu nu soyleyince dayanamadm
Bana doktorum ole dedi. Israr etse ederdi. Çünkü ozel hastane tum testleri yaptirmam konisunda zorluyordu 2li test hakkinda ne düşünüyosun diye sordu istemiyorum dedim. Renkli ultrasyonla bakarız dedi tamm dedim cevremde herkes yaptırma dedi eltim yaptırdı 7ay komada ağlayıp yatti bu test yuzunden saglikli bebegi oldu

Eklentiler

• 15833525363211736012807.jpg
    15833525363211736012807.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 75
kan testi yapmadi zaten yüksek dedi doktorun ense kalinligi
Ölçüm cihaza göre yanlışlık payı verebilir, önemli olan kan testidir.
Buradaki yüzdelik risk gurubuna göre daha detaylı incelemeler yapılır.
Örneğin kan testinde 200 de 1 olasılık, risklidir ve araştırılır.

Şimdi ben bunları bilmediğim için 1 hafta sonra bende yaptıracam yani yaptıran arkadaşlarım düzgün yani normaldi bilemedim huzursuz olmayın ferah tutun icinizj

Şimdi ben bunları bilmediğim için 1 hafta sonra bende yaptıracam yani yaptıran arkadaşlarım düzgün yani normaldi bilemedim huzursuz olmayın ferah tutun icinizj
Mutlaka yaptırın, çok önemli testler bunlar.
Riskli gurupta olursanız zaten amniyosentez sıvısı alınıyor daha sonra yurt dışına giden bir test falan da var.
Eğer ki özel bir çocuk annesi olacaksak, buna hazırlanmak ve öncesinden bilebilmek mucizedir.
Hayatımızı ona göre şekillendirip, bilgi edinmek adına zamanımız var.
Öyle saçma şeylere inanmayın para içinmiş vs imiş.
Önemli olan son teknoloji cihazlarla ölçüm ve kan testleri.

burun kemigi 2,62 mm

Benimde ikili testim cok normaldi fakat 4lü testte risk cıkmıştı. Dünyam resmen basıma yıkıldı. Yurtdışına test gönderdik nift testi. 10 gün sonra Allaha şükürler olsun temiz sonuclarımız geldi. Ama o 10 gün ben mahfoldum. Gözümden yaş kesilmedi kendimi paraladım. Bunlar tarama testleri ve yanılma oranları cok yüksek. Kendinizi üzmeyin genelde hemen hemen cogu kişinin bu sekılde riskli oluyor. Bilsem ben hiç bu testleri yaptırmazdım direkt nift yaptırıp net sonucla ilerlerdim. Bebeğimi ve kendimi üzdüm günlerce..

Ayrıntılı olan hariç diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorum .. insanın ödünü kopartiyorlar .. streste bebeği etkileyen birsey sonuçta .. tsh kan testi yüksek çıktı da onun stresini yaşıyorum ..
Ayrıntılı olanı da yaptirmam aslında ama onda da rahatsızlığı varsa ona göre doğar doğmaz tedavi yapılıyor ondan yaptiricam. Ameliyat olması gerekirse erkenden ekip olur falan diye..
Siz içinizi ferah tutun bence sizinde bebeğiniz sağlıklıdir inşallah Allahın izniyle.. bir çok arkadaş yazmış öyle denilenlerin bebekleri sağlıklı doğmuş. . BeBeği ve kendini uzmeyin. Başka bi dr 'ada gidin mutlaka . Böyle anneyi uzuyorlar sinir geliyor bana.

Kizlar birşey sorabilirmiyim bu ikili test icin devlet hastanesinde ogleden sonrada kan alıyorlarmi?

Benimde ikili testim cok normaldi fakat 4lü testte risk cıkmıştı. Dünyam resmen basıma yıkıldı. Yurtdışına test gönderdik nift testi. 10 gün sonra Allaha şükürler olsun temiz sonuclarımız geldi. Ama o 10 gün ben mahfoldum. Gözümden yaş kesilmedi kendimi paraladım. Bunlar tarama testleri ve yanılma oranları cok yüksek. Kendinizi üzmeyin genelde hemen hemen cogu kişinin bu sekılde riskli oluyor. Bilsem ben hiç bu testleri yaptırmazdım direkt nift yaptırıp net sonucla ilerlerdim. Bebeğimi ve kendimi üzdüm günlerce..
tekekkur ederim Allah razi olsun bizde kan verdik 10 gün oldu sonuc cikmadi daha bekliyoruz ama öldum bittim kafama takmak istemesemde cok zor Allah kimsenin başına vermesin

tekekkur ederim Allah razi olsun bizde kan verdik 10 gün oldu sonuc cikmadi daha bekliyoruz ama öldum bittim kafama takmak istemesemde cok zor Allah kimsenin başına vermesin
Bize haber vermesi gereken bölge sorumlusu biraz gevşekti. 10. Gün de aradığımızda sonuc gelmedı dedi. Bizde broşürde yazan numarayı aradık. İsim soyisimle bakıp sonuc cıkmıs dedıler ve maıl attılar. İsterseniz sizde Bi arayın

Back