İkili test bilgisi olan acil cvp

Evet ist yaşıyorum cnm ben Zeynep Kamil gittim detaylı bakıyorlar ikili testinde orada yaptırabilirsiniz yakın isen git ben çok memnun kaldım ömür hoca var ona al randevu ama çok yoğun önceden dene
Zeynep Kamil bana çok uzak kanuni sultan süleymana yonlendirdiler beni. 2li ve 4lüye yaptırdım detaylı ultrason da cekiyorlarmis acaba doğru mu?

Detaylı devlete randevu almak mümkün değil şimdiden araştırıyorum ama randevu yok özel 300 TL civarı hakkımıza hayırlısı
Zeynep Kamil bana çok uzak kanuni sultan süleymana yonlendirdiler beni. 2li ve 4lüye yaptırdım detaylı ultrason da cekiyorlarmis acaba doğru mu?

Merhaba arkadaşlar ben de 12 haftalıkken ikili test yaptırdım. Yaş riskim 1:347 Biyokimyasal risk: 1:193 Kombine test ds riski 1:1054 çıktı. Ense 1.3 mm burun kemiği mevcut. Ancak iki dr a sormama rağmen biri çok rahat hiç bişey yapmanıza gerek yok yola devam derken diğeri kandan bebeğin dna larına baktırın risk almamak için dedi. Kafam çok karışık.. Ne öneririsinz bilgisi tecrübesi olanlardan yardım rica ediyorum. Bu arada 4 yaşında bi kızım var :)

merhaba canım benimde devlet hastanesinde 157/1 çıktı özelde yaptırdım 222/1 çıktı ama özelde doktor detaylı inceledi ulturosla burun kemiği var organları normal ense kalınlığı 1.3 bence sorun yok dedi etrafımda herkese aynı şeyi söylüyolar yaşım 28 normal çıkması lazım ama bilemedim benimde 4 yaşında bir kızım var ve herhangi bir sorunu yok bende genetik fmf hastalığı var belki yeni doğacak kızımda hastalık olabilirmiş bu nedenle testler bozuk çıkabilirmiş şimdi sadece genetik test yaptırcam bebeğim için içim rahat şükür allah ne verdiyse o geçen sene bu zamanlarda yakın arkadaşıma 98/1 sıvı aldıralım falan dediler kızın 9 ayı zehir oldu çocuğu inşallah çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız birbirimize dua edelim

Ya aslında benim takıldığım bir doktorun biyokimyasal sonuca göre diğerinin kombine test sonucuna göre yorum yapması... Senin hangi sonucun bu 1/222? Kombine olan mı acaba? ben 33 yaşındayım sen daha da gençsin, bir dr arkadaşım son bi kaç yıldır aşırı artış var , nedense hep ikili testler yüksek çıkıyor galiba bu işi bi sektöre çevirdiler dedi. Ben de artık inanmaya başladım.. Çünkü riskli deyip endişelendirdikleri hamilelerden belki 500 de 1 inin gerçekten durumu riskli oluyor.

1/222 olanı özelde yaptırdım ankaraya yolladılar diğerini develette yaptırmıştım özeldeki doktorumun dediği testi bulan adam bile yaptırmayın diyormuş testin hiçbir güvenirliği yokmuş ha moralimi bozdular mı sonuna kadar evet ama doktor detaylı ulturosnda tek tek açıkladı down sendromlu bebeklerde mide böbrek beyin kalp atışı farklı oluyormuş hepsine baktı herşey normal dedi şükür ense kalınlığı normal etrafımda herkese aynı şeyi diyorlardı ve etrafımdakileri teselli ediyodum şimdi benim başına geldi ama allah a sığndım dua ediyorum söylenen kimsenin çocuğu down sendromlu doğmadı ama annelere hep stres yaptırıyolar yurt dışında yasakmış ama ülkemizde annelerin canı sıkılsın diye uğraşıyorlar herhalde allahım inşallah sağ sağlim kucağımıza almamızı sağlar

Benim kafamı çok karıştırdılar canım aminosentez yaptırdım Zeynep Kamil de başka devlet hst dr yaptırma yaş riski normal dedi ama yaptırdım özele baksan hemen kan ver oda çok pahalı bu işi ticarete döktüler şimdi detaylı ya girecem Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

?
Nasıldı ikili test sonucunuz? Kombine olan özellikle ? Ve amniyosentez sonucu nasıl geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…