• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikili taramada biyokimya degerim yüksek

sebdikan34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
18
40
38
37
Merhaba arkadaslar , Ben 34.5 yasindayim

ikili taramada:

Genel riskim 1/315
Biyokimya riskim: 1/55
Yas riskim: 1/294

Benzer sonuclara sahip olan var mi? Cok tedirgin oldum.

Merhaba benım 3 gebeliğim 36 yaşındayım ve 2’li testimde riskim 1/32 çıktı Ocak ayı basından berı mahvoldum ağlamak üzülmek stres hepsı bır arada benım 2’li testım yapıldığında ultrasonda bır sıkıntı çıkmadı ama kan degerımız yüksekti fakat söylede bır durum var bebek olcumu (crl) büyük ölçüldü haftamdan daha büyük ınternete araştırmalarımda bu da etkıler dıyor ama bılemıyorum kaç tane dr gezdım anlatamam çoğu ams yaptır dedı ama ben kanda bakılan testı yaptırdım sonuç beklıyorum benım durumumda olanlar yazarsa çok mutlu olurum

Merhaba benım 3 gebeliğim 36 yaşındayım ve 2’li testimde riskim 1/32 çıktı Ocak ayı basından berı mahvoldum ağlamak üzülmek stres hepsı bır arada benım 2’li testım yapıldığında ultrasonda bır sıkıntı çıkmadı ama kan degerımız yüksekti fakat söylede bır durum var bebek olcumu (crl) büyük ölçüldü haftamdan daha büyük ınternete araştırmalarımda bu da etkıler dıyor ama bılemıyorum kaç tane dr gezdım anlatamam çoğu ams yaptır dedı ama ben kanda bakılan testı yaptırdım sonuç beklıyorum benım durumumda olanlar yazarsa çok mutlu olurum
Merhaba sonucunuz ne çıktı inşallah iyi sonuç almışsınızdır. Bebeğiniz sağlıklıdır. 🙏

Back