Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güncelleme bugün sonucumu aldım hiç bir sıkıntı yok. Mom değerleride papp-a 1.8mom, f bhcg 0.46mom gibi bişeydi. Tam onu hatırlayamadım. Risk 10.000\1. Benim gibi sonucu çıkanlara fikir olsun diye paylaştım.
Merhaba ikili test sonucunuz çıkar çıkmaz mı çağırdı benden kan aldılar 1 ay sonra gel dediler bi de ultrasonda ense kalınlığı vs bir şeyden bahsetmedi rutin ultrason gibi baktı normal mi sizce bunlar
Merhaba ikili test sonucunuz çıkar çıkmaz mı çağırdı benden kan aldılar 1 ay sonra gel dediler bi de ultrasonda ense kalınlığı vs bir şeyden bahsetmedi rutin ultrason gibi baktı normal mi sizce bunlar
e nabızdan kan sonuçlarınıza bakın çıkmış mı diye gittiğiniz doktorun sekreterinden gidip alabilirsiniz sonuçları ortalama 2 haftada çıkıyor orda ense kalınlığı risk değeri yazar
e nabızdan kan sonuçlarınıza bakın çıkmış mı diye gittiğiniz doktorun sekreterinden gidip alabilirsiniz sonuçları ortalama 2 haftada çıkıyor orda ense kalınlığı risk değeri yazar