• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili tarama

Meryemhayel

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
92
32
8
29
Arkadaşlar merhaba. Gebeliğimin 12. Haftasindayim ikili tarama yaptırdım bugün ense kalınlığı 1. 6 çıktı fakat nazal kemik gözlenemedi yazıyor. Sonuç 20 gün sonra çıkıcak beni bir telaş sardı nasıl beklerim 20 gün bilmiyorum. Görülmemesi normalmi bilgisi veya tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi çok endişeliyim. Detaylı ultasonda bebek sırt üstü yatıyor ölçemiyorum dedi epey uğraştı fakat neyi ölçemedigini söylemedi burun kemiğinin görülmemesin yan veya sırt üstü yatmasıyla bı bağlantısı varmı korkuyorum 🙁

Bende haftaya gideceğim yaptirmaya ikili tarama için.bende merak içindeyim.
İnşallah sizinde bir sıkıntı yoktur. İçinizi ferah tutun. Eminim başına gelenler yardımcı olacaktır buradan.

Bebek sırt üstü yatınca olculemiyo ayni sey benim basima da geldi bekledik yüzüstü döndü oyle olcebildi

20 gun sonra ve bana bişey söylemediler o yüzden merak içindeyim tekrar ikili tarama yanı giricem normal ultrasonda doktor görebilicekmi bilmiyorum
Kan aldılar mı peki sadece ense burun mu bakti

Ins sıkıntın yoktur sagliklidir bebegin..

Merhaba yeni gordum mesajinizi brnim bebegimin sırt üstü yattığı için burnu olculemedi. Bana doktor dediki bak burun kemigi olmadığından değil pozisyondan dolayı göremiyorum neys3 sonuç için gittim buseferde burnu elindeydi dedi bak burnu elind3 bence var ama göstermiyor benc3 var şüphe etme dedi. nyse özele gittim 3 gün sonra yüzünü göremedi neyse 3 gün sonra şehir hastanesine gittim doktor çok zor bir acıda dedi ama gördü hatta resmini çekti verdi canim başka doktorlara git

Back