Yani maddi açıdan da tabi arasında uçurum fark var ama bizim önceliğimiz bundan ziyade kendimizi sterese sokmamakDediği gibi ikili testin doğruluk payı fetal dna testine göre düşük, bazen ikili testi yüksek riskli çıkanlara da fetal dna yaptırması öneriliyo. Sadece fetal dna yaptırmak daha mantıklı o yüzden
Merhaba kızlar ben 3 Aylık gebeyim. Doktor bize genetik test ve ikili tarama testi önerdi ikisinden biri siz naptınız öneriniz var mı yaptırmalı mıyız yoksa sadece ikili yaptırsak yeterli olur mu öncesinde 1 düşük olmuştu 4 haftalıktı ama onunla alakalı herhangi birşey söylemedi bundan dolayı öneriyorum demedi sadece genetik yaptırırsanız herhangi başka bir teste gerek kalmaz ikili üçlü dörtlü girmezsiniz bu hepsini kapsar dedi İkili olan sadece down bakar doğruluk oranı düşüktür ama genetik test birçok hastalığa bakar ve doğruluk payı yüksektir dedi biz hangisini yaptırmak konusunda kararsız kaldık yaptıranlar yardımcı olabilir mi lütfen
Evet biz fetal yaptırmaya karar verdik onu yaptırdık yaşım 25 aslında ama bilmiyoruz onu tercih ettikEğer yaşınız 35 üzeriyse ondan risk olabilicegni düşündüğü için yaptır demiştir 2 li yaptırdıgın zamanda risk cıkarsa fetal dna yani kromozomlara bakına test i yaptırman gerekiyor hic ugrasmadan fetalı yaptır demiş sana ama bu test te ücretli 11 bin yaklaşık
Merhaba, hangi firmada yaptırdınız acaba testi, maliyeti ne kadar oldu? Bizi de bugün doktor fetal için yönlendirdi isterseniz 2li tarama isterseniz fetal testi yaptırın dedi. Karsrsız kaldıkEvet biz fetal yaptırmaya karar verdik onu yaptırdık yaşım 25 aslında ama bilmiyoruz onu tercih ettik
Yaptırıcaksanı yeditepe ünvstesini öneriyorum fiyat bi tek orda uygun digerleri şahıs firmalarMerhaba, hangi firmada yaptırdınız acaba testi, maliyeti ne kadar oldu? Bizi de bugün doktor fetal için yönlendirdi isterseniz 2li tarama isterseniz fetal testi yaptırın dedi. Karsrsız kaldık