E ecemlesss Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 55 24 3 37 Pazartesi 11:37 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemlesss #1 merhaba hamiş anneler ikiz hamileyim ikili tarama yapıldı anlayan bilenler var mı biliyorum yapılmaması öneriliyor ama doktor yapalım dedi ama doktor izinli olduğu için gosteremedik
merhaba hamiş anneler ikiz hamileyim ikili tarama yapıldı anlayan bilenler var mı biliyorum yapılmaması öneriliyor ama doktor yapalım dedi ama doktor izinli olduğu için gosteremedik
Angelicalar Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2025 45 4 1 27 Pazartesi 11:41 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemlesss #2 Herşey yolunda gözüküyor testinizde Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
E ecemlesss Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 55 24 3 37 Pazartesi 11:54 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemlesss #3 Angelicalar .!.: Herşey yolunda gözüküyor testinizde Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir teşekkür ederim ikiz gebelik ama tek kağıt verdiler ikisininde sonucu tek kağıtta mi olur biliyor musunuz
Angelicalar .!.: Herşey yolunda gözüküyor testinizde Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir teşekkür ederim ikiz gebelik ama tek kağıt verdiler ikisininde sonucu tek kağıtta mi olur biliyor musunuz
Angelicalar Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2025 45 4 1 27 Pazartesi 11:56 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemlesss #4 İkiz gebeliklerde bu testlerin yanlış sonuç verdiğini duymuştum ama tam bilmiyorum
E ecemlesss Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 55 24 3 37 Pazartesi 18:30 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemlesss #5 Angelicalar .!.: İkiz gebeliklerde bu testlerin yanlış sonuç verdiğini duymuştum ama tam bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Öyle duydum ama devlet hastanesi doktoru yapmak istedi
Angelicalar .!.: İkiz gebeliklerde bu testlerin yanlış sonuç verdiğini duymuştum ama tam bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Öyle duydum ama devlet hastanesi doktoru yapmak istedi