Evet ikili tarama sadece ihtimali soyluyor tani testi degil. Fetal dna testi down icin %99 dogru sonux veriyor belki onu degerlendirebilirsiniz. Ileriki sureclerde kesin tanidan emin olmak isterseniz doktorunuz da bilgi verecektir. Icinizi ferah tutmaya calisin insallah sagsalim saglikla gelir bebeginiz.Keşke yaptırmasaydım dediğim bir test benim için ve anne adaylarına önerim ben evladımı her türkü kabul ediyorum diyorsanız böyle testleri yaptırmamalılar. Ben bilemedim yaptırdım ama geriye kalan 6 ayımı nasıl geçireceğim bilmiyorum. Testim pozitif çıktı Mom değeri 0,47 . Ense kalınlığı normal ama nazal kemiği iki ultrasondur doktorum göremedi çok canım sıkkın
Bu test çocuğun normal bir bebeğe göre down sendromlu olma ihtimalinin daha yüksek mi olduğunu gösteriyor yoksa senin bebeğin misal %80 down mı diyor. Ya da ihtimali düşük çıkan kişi 100000 çocukta 1 ihtimali var da yüksek çıkan kişinin 100 çocuktan birinde down sendromu çıkma ihtimali mi oluyor. Allah tüm çocuklara şifa versin tüm anne sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaya nasip etsin.
Teşekkür ederim aminkorktugunuzu yaşamazsınız inşallahh ,
konunuz öne çıksın diye yorum yaptım
evet doktorum da söyledi ama bunu öğrensem ne değişecek ki belki daha hazırlıklı olurum ama henüz bununla yüzleşmeye de cesaretim yok ben çocuğumu aldırmayı düşünüyorum herşey Allahtan diyorum ama her anne gibi bende evladımın sağlıklı olmasını diliyorumEvet ikili tarama sadece ihtimali soyluyor tani testi degil. Fetal dna testi down icin %99 dogru sonux veriyor belki onu degerlendirebilirsiniz. Ileriki sureclerde kesin tanidan emin olmak isterseniz doktorunuz da bilgi verecektir. Icinizi ferah tutmaya calisin insallah sagsalim saglikla gelir bebeginiz.
Elbette cok haklisiniz. Insallah saglikla gelecektir bebeginiz. Test yaptirmak bosuna evham yapmanizin onune gecebilir. En iyi karari siz verirsiniz. Detayli ultrason da ilerleyen haftalar da fikir verecektir. Iyi haberlerinizi bekliyoruz. Bu arada kombine riskiniz kac cikti?evet doktorum da söyledi ama bunu öğrensem ne değişecek ki belki daha hazırlıklı olurum ama henüz bununla yüzleşmeye de cesaretim yok ben çocuğumu aldırmayı düşünüyorum herşey Allahtan diyorum ama her anne gibi bende evladımın sağlıklı olmasını diliyorum
Teşekkür ederimEvet ikili tarama sadece ihtimali soyluyor tani testi degil. Fetal dna testi down icin %99 dogru sonux veriyor belki onu degerlendirebilirsiniz. Ileriki sureclerde kesin tanidan emin olmak isterseniz doktorunuz da bilgi verecektir. Icinizi ferah tutmaya calisin insallah sagsalim saglikla gelir bebeginiz.
Teşekkür ederim insallahEvet ikili tarama sadece ihtimali soyluyor tani testi degil. Fetal dna testi down icin %99 dogru sonux veriyor belki onu degerlendirebilirsiniz. Ileriki sureclerde kesin tanidan emin olmak isterseniz doktorunuz da bilgi verecektir. Icinizi ferah tutmaya calisin insallah sagsalim saglikla gelir bebeginiz.
Onu bilmiyorum doktor ekranından baktı sonuçlara o an zaten dünya durdu hiçbirşey anlayamadım soramadımElbette cok haklisiniz. Insallah saglikla gelecektir bebeginiz. Test yaptirmak bosuna evham yapmanizin onune gecebilir. En iyi karari siz verirsiniz. Detayli ultrason da ilerleyen haftalar da fikir verecektir. Iyi haberlerinizi bekliyoruz. Bu arada kombine riskiniz kac cikti?
Aldırmayı düşünmüyorum asla. Yanlış yazılmış o benim bebeğim nasıl kıyılır ki masumaevet doktorum da söyledi ama bunu öğrensem ne değişecek ki belki daha hazırlıklı olurum ama henüz bununla yüzleşmeye de cesaretim yok ben çocuğumu aldırmayı düşünüyorum herşey Allahtan diyorum ama her anne gibi bende evladımın sağlıklı olmasını diliyorum
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, detaylı ultrasonda daha doğru sonuç veriyor sanırım 5. Aylarda yapılıyorduKeşke yaptırmasaydım dediğim bir test benim için ve anne adaylarına önerim ben evladımı her türkü kabul ediyorum diyorsanız böyle testleri yaptırmamalılar. Ben bilemedim yaptırdım ama geriye kalan 6 ayımı nasıl geçireceğim bilmiyorum. Testim pozitif çıktı Mom değeri 0,47 . Ense kalınlığı normal ama nazal kemiği iki ultrasondur doktorum göremedi çok canım sıkkın
Bu test çocuğun normal bir bebeğe göre down sendromlu olma ihtimalinin daha yüksek mi olduğunu gösteriyor yoksa senin bebeğin misal %80 down mı diyor. Ya da ihtimali düşük çıkan kişi 100000 çocukta 1 ihtimali var da yüksek çıkan kişinin 100 çocuktan birinde down sendromu çıkma ihtimali mi oluyor. Allah tüm çocuklara şifa versin tüm anne sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaya nasip etsin.
Evet ikili tarama sadece ihtimali soyluyor tani testi degil. Fetal dna testi down icin %99 dogru sonux veriyor belki onu degerlendirebilirsiniz. Ileriki sureclerde kesin tanidan emin olmak isterseniz doktorunuz da bilgi verecektir. Icinizi ferah tutmaya calisin insallah sagsalim saglikla gelir bebeginiz.
Amin insallhİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, detaylı ultrasonda daha doğru sonuç veriyor sanırım 5. Aylarda yapılıyordu
canım başta her şey Allahtan rabbimden gelen kabulümüz. o testlere çok güvenme kesin sonuç vermiyor dedi dr. tavsiyem başka dr ye de göster.halama downlu demişti dr halam asla aldırmayı düşünmedi başka bi doktorda öyle bi şey yok dedi. doğdu çocuğu gerçekten de test yanlışmış.Aldırmayı düşünmüyorum asla. Yanlış yazılmış o benim bebeğim nasıl kıyılır ki masuma
Ayrıntılıya gırdın mı cnm bnımde dörtlü rısklı çıktıKeşke yaptırmasaydım dediğim bir test benim için ve anne adaylarına önerim ben evladımı her türkü kabul ediyorum diyorsanız böyle testleri yaptırmamalılar. Ben bilemedim yaptırdım ama geriye kalan 6 ayımı nasıl geçireceğim bilmiyorum. Testim pozitif çıktı Mom değeri 0,47 . Ense kalınlığı normal ama nazal kemiği iki ultrasondur doktorum göremedi çok canım sıkkın
Insallah sag salim kucaginiza alirsiniz. Komsumun 2 li ve 3 lu tarama ayrintili ultrason 100 1 di . Doktorlari alalim dedim ama kendisi kabul etmisti . Bilgim dahilinde dogumu kabyl ediyorym diye imza bile verdi . Suan kizimla ayni yasta hicbir problemi ,rahatsizligi olmayan gayet saglikli bir bebek .Keşke yaptırmasaydım dediğim bir test benim için ve anne adaylarına önerim ben evladımı her türkü kabul ediyorum diyorsanız böyle testleri yaptırmamalılar. Ben bilemedim yaptırdım ama geriye kalan 6 ayımı nasıl geçireceğim bilmiyorum. Testim pozitif çıktı Mom değeri 0,47 . Ense kalınlığı normal ama nazal kemiği iki ultrasondur doktorum göremedi çok canım sıkkın
Merhaba ben durumunuzu merak ettim. İnşallah sağ Salim kucağınıza almışsınızdır bebeğinizi korktuklarınıza uğramamışsınızdırKeşke yaptırmasaydım dediğim bir test benim için ve anne adaylarına önerim ben evladımı her türkü kabul ediyorum diyorsanız böyle testleri yaptırmamalılar. Ben bilemedim yaptırdım ama geriye kalan 6 ayımı nasıl geçireceğim bilmiyorum. Testim pozitif çıktı Mom değeri 0,47 . Ense kalınlığı normal ama nazal kemiği iki ultrasondur doktorum göremedi çok canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?