Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçlar kötü olsa direk söylerdi. Başka bir durum vardırKızlar 5 gün önce ikili tarama testi yapıldı kan verdim bugün doktor tekrar arayıp yarın yine kan vermem gerektiğini söyledi aranızda böyle birsey yasayan yada bi bilgisi olan var mı neden ikinci defa kan testi istiyor sonuçlar kötümü diye endişeleniyorum
Bilmiyorum kan testini tekrarlamamiz gerek dedi fazla bi bilgi vermedi bende acaba iki defa kan veren varmı neden diye merak ediyorumSonuçlar kötü olsa direk söylerdi. Başka bir durum vardır
Sonuçla ilgili birşey olduğunu düşünmüyorum. Laboratuvarla ilgili sıkıntı olabilir.Bilmiyorum kan testini tekrarlamamiz gerek dedi fazla bi bilgi vermedi bende acaba iki defa kan veren varmı neden diye merak ediyorum
İnşallah bi sorun yoktur teşekkür ederim hiç bu açıdan düşünmedim doğrusuSonuçla ilgili birşey olduğunu düşünmüyorum. Laboratuvarla ilgili sıkıntı olabilir.
Testte olumsuz en ufak bir şey bile görseler tüm ihtimalleri söylüyorlar o yüzden içiniz rahat olsun. Yüksek riskli bir durum olsaydı daha güvenilir testlere(fetaldna gibi) ya da perinotolojiye yönlendirdi diye düşünüyorumİnşallah bi sorun yoktur teşekkür ederim hiç bu açıdan düşünmedim doğrusu
Kötüyü düşünmeyin bende yeni verdim bende öyle bişey olmadı 10 gün oldu dönüş olmadı yani diyecegim şu iyi düşünün iyi olsunBilmiyorum kan testini tekrarlamamiz gerek dedi fazla bi bilgi vermedi bende acaba iki defa kan veren varmı neden diye merak ediyorum
Ben de ikili test zamanı tekrar çağırılmıştım kan vermek için. Çünkü ilk aldıkları kan hemolize olduğu için çalışılamamış o sebeple yeniden istemişlerdi. Hatta ölçümler farklı , kan alınan gün farklı diye labaratuvar kabul etmemiş , başka bir gün hem ölçüm hem tekrar kan vermek için bir daha gitmiştim. Sizde de böyle bir durum gelişmiş olabilir , aklınıza kötü bir şey getirmeyin.Kızlar 5 gün önce ikili tarama testi yapıldı kan verdim bugün doktor tekrar arayıp yarın yine kan vermem gerektiğini söyledi aranızda böyle birsey yasayan yada bi bilgisi olan var mı neden ikinci defa kan testi istiyor sonuçlar kötümü diye endişeleniyorum
Teşekkür ederim iyi düşünmeye çalışıyorum bendeBen de ikili test zamanı tekrar çağırılmıştım kan vermek için. Çünkü ilk aldıkları kan hemolize olduğu için çalışılamamış o sebeple yeniden istemişlerdi. Hatta ölçümler farklı , kan alınan gün farklı diye labaratuvar kabul etmemiş , başka bir gün hem ölçüm hem tekrar kan vermek için bir daha gitmiştim. Sizde de böyle bir durum gelişmiş olabilir , aklınıza kötü bir şey getirmeyin.
Endişe etmeyin sonuc kötü olsa direk söylerler laboratuvar ile alakalıdır. Tekrar yoksa neden kan istesinlerKızlar 5 gün önce ikili tarama testi yapıldı kan verdim bugün doktor tekrar arayıp yarın yine kan vermem gerektiğini söyledi aranızda böyle birsey yasayan yada bi bilgisi olan var mı neden ikinci defa kan testi istiyor sonuçlar kötümü diye endişeleniyorum
İnşallah öyledir bende onu merak ettim niye ikinci defa kan istedi benim bi arkadaşımda da kan testi pek iyi çıkmadı direk başka bi test istediler temiz çıktı iki defa kan istememiştiEndişe etmeyin sonuc kötü olsa direk söylerler laboratuvar ile alakalıdır. Tekrar yoksa neden kan istesinler