• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili tarama değerleri

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
79
28
26
Merhaba anneler ben ikili taramamı yaptırdım fakat hastaneye gidemedim değerlerim normal mi bilmiyorum köydeyim internette yok bi arkadaşdan rica ettim değerlere bakıp bana söylemişti değerler şu şekilde

Free beta hcg 50.6
PAPP-A 3.66
İkili test rapor ektedir yazmışlar bilmediğim ve bakamadığım için hastaneye de gidemediğim için değerlerim normal mi bilmiyorum bilen biri yardımcı olabilir mi?

Bu testin tanı değeri yok çok yüksek değil normal sınırlarda panik yapan bir doktorun yoksa sıkıntı yok eğer kesin sonuç istiyorsan bir perinatoğa gidip detaylı baktır bu haftalarda da çok net görüyorlar ve anlıyorlar fetal DNA da yaptırabilirsin ama sıkıntı yok

Merhaba 12.haftalık hamileyim. dün ikili tarama ya girdim kan sonuc ları cıkmıs şimdi e nabızdan baktım ama anlayamadım aranızda anlayan var mı?
Screenshot_20220215-195315.jpg

Merhaba kızlar, benimde sonucum bu şekilde çıktı. Anlayan bakabilir mi acaba?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-02-15 at 12.00.24.jpeg
    WhatsApp Image 2022-02-15 at 12.00.24.jpeg
    201,2 KB · Görüntüleme: 3.152
Doktoruna da görüş ama için rahat olsun yaşa göre gayet güzel anladığım kadarıyla ama hep burda dediğim bir şey var 12 24 32. Haftalarda mutlaka perinatoloji değerlendirsin çünkü artık bütün gebelikler riskli sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba benimde fb hcg düzeltmiş mom 4.59 papp-a düzelmiş değer 1.45 çıktı hcg mom yüksek die doktor perinatoloji yönlendirdi çok korkuyorum siz nasılsınz sağlıklı doğum oldumu?

Back