- 8 Eylül 2022
- 17
- 2
- 16
- 32
- Konu Sahibi foreverr111
-
1)Çağresiz değil çaresiz.Hanımlar selamlar öncelikle. 8 aydır hayatımda biri var. ve seviyorum da onu. yani istediğim her şeyi yapmaya çalışıyor parasal yönde değil :) ama hatası olduğu zaman özür dilemeyi en sona bırakıyor ve anlatmama rağmen anlamıyor hayatı yaşam biçimi bana uyuyor ama rahat olması beni üzüyor . kafana takma kendine yük etme dese de her şeyi sorun ediyorum aslında ve sinirlendiğim zaman da kahrımı çeker yalan yok ben mi abartıyorum yanı hatalı ama kabul etmiyor çoğu zaman ve abartma takılma bu kadar diye geçiştirmeye çalışıyor kızlar seviyorum ve kavga etmekten de yoruldum artık gitsem gönül razı değil kalsam da ben tükeniyorum ben mi abartıyorum kızlarrrrr
örnek?
mesela neye kızıyorsunuzda abartma diyor.
biz meseleleri bilmeden abartıyormusunuz nereden bilelim
uzun zamandır bu kadar güzel duygular hissetmemiştimTükeniyorum dediğiniz bir ilişkiyi neden devam ettiriyorsunuz, anlamadım?
pardon pardon çaresiz:)1)Çağresiz değil çaresiz.
2) çok soyut açıklamışsın biraz somut örnek vermelisin birkaç olayı anlatmalısın
3) tükendiğini düşündüğün ilişkide olmamalısın
mesela; görüşelim diyoruz görüşüyoruz ve sonrasında monotonlaşmaya başlıyor yine arıyor yazıyor ama hissediyorum o ilgiyi alakayı her daim göremiyorum ama bundan rahatsızım diyorum abartıyorsun büyütme bu kadar gibi cevaplar alıyorum buda beni geriyor kavga kıyamet :)
Bir insandan sürekli aynı ilgi alakayı beklemeniz yanlış bence çünkü hayat durağan değil, insanların psikolojileri duyguları değişken.mesela; görüşelim diyoruz görüşüyoruz ve sonrasında monotonlaşmaya başlıyor yine arıyor yazıyor ama hissediyorum o ilgiyi alakayı her daim göremiyorum ama bundan rahatsızım diyorum abartıyorsun büyütme bu kadar gibi cevaplar alıyorum buda beni geriyor kavga kıyamet :)
Her daim ilgi alaka görmemeniz normal değil mi? İlişkiniz dışında hayatın normal akışı da devam ediyor sonuçta. Ya da yine ben duygusuz davranıyorum bilemedim.mesela; görüşelim diyoruz görüşüyoruz ve sonrasında monotonlaşmaya başlıyor yine arıyor yazıyor ama hissediyorum o ilgiyi alakayı her daim göremiyorum ama bundan rahatsızım diyorum abartıyorsun büyütme bu kadar gibi cevaplar alıyorum buda beni geriyor kavga kıyamet :)
çok detaycı biri olarak bu beni yoruyor. hatası olduğunda özür dilememesi de cabası. her daim diyor en başta söylemem gerekenleri en sonda dile getirebiliyorum diyor buda bende gerginliğe neden oluyor tamam tekrarlanmayacak diyor sonra ben üzülüyorum ben kafaya takıyorum seviyorum ama devam edemiyorum bu şekilde deHer daim ilgi alaka görmemeniz normal değil mi? İlişkiniz dışında hayatın normal akışı da devam ediyor sonuçta. Ya da yine ben duygusuz davranıyorum bilemedim.
O zaman bu konudaki düşüncelerinizi gergin olmadığınız bir zamanda konuşun, fikrini de sorun ayrıca, sence neden böyle davranıyorsun diye. Belki özür dilemeyi kendini küçük düşürmek vb gibi düşünceleri vardır. Yerinizde olsam bu konuşmada eğer düzelmezsen ayrılırım gibi bir ültimatom da cekmezdim, dürüst olması için kendini güvende hissetmesi gerekiyor çünkü. Başka bir çözüm gelmedi aklıma.çok detaycı biri olarak bu beni yoruyor. hatası olduğunda özür dilememesi de cabası. her daim diyor en başta söylemem gerekenleri en sonda dile getirebiliyorum diyor buda bende gerginliğe neden oluyor tamam tekrarlanmayacak diyor sonra ben üzülüyorum ben kafaya takıyorum seviyorum ama devam edemiyorum bu şekilde de
daha somut bir örnek var mı?
bu biraz kişilikle alakalı birşey.
zaten yazıp arıyormuş.
ilgi alakadan kastettiğiniz şey ne?
çok teşekkür ederim. inanılmaz iyi geldi yorumunuz. mücadelesini görüyorum aslında o yüzdenO zaman bu konudaki düşüncelerinizi gergin olmadığınız bir zamanda konuşun, fikrini de sorun ayrıca, sence neden böyle davranıyorsun diye. Belki özür dilemeyi kendini küçük düşürmek vb gibi düşünceleri vardır. Yerinizde olsam bu konuşmada eğer düzelmezsen ayrılırım gibi bir ültimatom da cekmezdim, dürüst olması için kendini güvende hissetmesi gerekiyor çünkü. Başka bir çözüm gelmedi aklıma.
O zaman bu konudaki düşüncelerinizi gergin olmadığınız bir zamanda konuşun, fikrini de sorun ayrıca, sence neden böyle davranıyorsun diye. Belki özür dilemeyi kendini küçük düşürmek vb gibi düşünceleri vardır. Yerinizde olsam bu konuşmada eğer düzelmezsen ayrılırım gibi bir ültimatom da cekmezdim, dürüst olması için kendini güvende hissetmesi gerekiyor çünkü. Başka bir çözüm gelmedi aklıma.
çok haklısınız ama bazen duygularHer daim ilgi alaka görmemeniz normal değil mi? İlişkiniz dışında hayatın normal akışı da devam ediyor sonuçta. Ya da yine ben duygusuz davranıyorum bilemedim.
teşekkür ederimmmHerhalde siz biraz sıkıldınız monotonluktan.
Beraber yapabileceğiniz yeni aktiviteler, ortak paylaşımlar bulup sevgilinizi de teşviklendirebilirsiniz.
İlgisi sürekli sizde olmayabilir ama çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?