• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkılem arasında kalmak cok kotu kızlar yardım edın

gzllrgzlnsrn

ask böcugumz hdı gl artk
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
113
0
46
İstanbul
mrb kzlr oncelıkle aranıza yenı katıldım 2 yıllık evlıyım hıc korunmadık ama bebıs olmadı sımdıye kadar esımde varıkosel cıktı amelıyat oldu bır seneyı gectı amelıyattan sonra 14 mılyon cıktı sperm sayısı doktor ıyı degıl kotu de degıl dedı sonra yumurta takıbıne baslayalım ıns hamıs bırakıcaz senı dedı benım son adet tarıhım 6 aralık dı adetın 3 gunu gıttım banada hormon testı yaptı normal cıktı adetın 13 gunu gıttım cok guzel yumurtanda var dedı gun asırı ılıskı dedı bu ay adetım bugun tam olarak 13 gun gectı evde test yaptım negatıf 3 gun önce doktora gıttım kan testı yaptırdım oda negatıf ama doktor baktı kıst fılanda yokmus yumurtan var duruyo catlamamıs dedı ya gec gebelık var ya oyuzden duruyo yada catlamamıs dedı kafayı yemek uzereyım ya bu belırsızlık benı olduruyo annemde bana bır bucuk aylık hamıleyken doktora gtmıs cocugum olmuyo dıye doktor tam cocuk kıvamı demıs:) cocuk fılan yok adet arada gecer demıs annem bı hafta sonra test yaptırmıs bana 1.5 aylık hamıleymıs bu yuzden annem de doktorlar bazen gormuyo cocuk vardır dıyo bılmıyorum sızce varmı boyle annem gıbı olan yada ne yapmam gerektıgını bılen kafam karman corman offffffffffffffffffffffff

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ,sorun hakkında hiçbi fikrim yok ama ben bayanların annelerine çok fazla benzediğini düşünüyorum,ben öyleyim mesela,inşallah seninde geç döllenmedirde bebişine kavuşursun...

gercekten zor bi durum baska bi doktora gitmeni tavsiye ederim ama olsa testte cikardi dr gormemis olsa bile bilemedimm simdi nasil bi durum :44:

gercekten zor bi durum baska bi doktora gitmeni tavsiye ederim ama olsa testte cikardi dr gormemis olsa bile bilemedimm simdi nasil bi durum :44:

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ,sorun hakkında hiçbi fikrim yok ama ben bayanların annelerine çok fazla benzediğini düşünüyorum,ben öyleyim mesela,inşallah seninde geç döllenmedirde bebişine kavuşursun...

tsk edrm inş cnm ya bende ınanıyorum annlermze benzedıgımıze ıns bu ay gelır bebsm

doktora gttm cnm ya ama ıste dedgım gbı her turlu baktı bı sorun yok yumurta catlamamıs dedı bırz daha durup tekrar baska bır doktora daha gtcm bakalım bnde bılemedım kı ne yapym ne edym elım kolum baglı rabbımın banada annelıgı nasıp etmesını beklıyorum artk

Back