Saç Uzatma Yöntemleri iki yılda saçlar belimde olsun (fotoğraflı)

hardal konusunda çok haklısın. hardal dan sonuç aldıktan sonra sinamekiden pek olumlu etki alamadım. Canım formulunun yan etkileri neler? Belki çok zorlamaz beni :oops:

İnşaAllah dediğin gibi olur canımm. Ben de bugün zeytinyağıni isitip uyguladim hardal alincaya kadar sadece zeytinyağı yapcam. Bu hafta alırım ama. Hep beraber başlarsak daha güzel olur :KK16:

Saçların rengini bozuyor ve matlaştırıyor canım. Yalnız bu geçici bir matlık değil o yüzden gereksiz.

ay küllü mü yapıyor ...
benim saçım küllü kumral ve dorelik de var
hep demiştim şu doreliği gitse küleşse diye :KK15::KK45:
Öyle değil canım :KK48:
Bildiğin kendi saçının mat, parlamayan paspal halini düşün sanki pudra dökmüşsün gibi...
Sen küllü olsun istiyorsan gümüş ton şampuanı kullanacaksın. Google'da araştır derim...

Şöyle ki, istatistiki olarak sinamekiden sonuç alanlar hardaldan sonuç alamadı. Hardaldan sonuç alanlar ise sinamekiden sonuç alamadı. Forum konularına şöyle bir göz atarsan ne demek istediğimi anlarsın. Sadece hardal değil, ısıtıcı etkiye sahip olan her şey bende olduğu gibi sende de etki sağlayacak.

Örnek, yarı yarıya zeytinyağı ile karıştırılmış çam terebentin
biberiye yağı
okaliptus yağı
karanfil yağı gibi ısıtıcı etkisi olan yani kan dolaşımını hızlandıran yağlar etki sağlar.

Esasında harika bir formülüm var cidden saç uzatıyor ama...Biraz yan etkisi var o yüzden paylaşmadım...
Bahsettiğin formülü yazabilirmisin...sinameki bende de ekstra pek katkı sağlamadı

Saçların rengini bozuyor ve matlaştırıyor canım. Yalnız bu geçici bir matlık değil o yüzden gereksiz.

Sen gereksiz diyosan öyledir :KK15:

Bahsettiğin formülü yazabilirmisin...sinameki bende de ekstra pek katkı sağlamadı

bence KilicBaligi soylemediyse çok israr etmeyelim vardır bi bildiği :KK39:hem saç uzasa bile sağlıklı güzel görünmediği sürece sen de sevmezsin emin ol Hoppa

bence KilicBaligi soylemediyse çok israr etmeyelim vardır bi bildiği :KK39:hem saç uzasa bile sağlıklı güzel görünmediği sürece sen de sevmezsin emin ol Hoppa
Saçlarım o kadar kötü durumda ki hep toplamak zorundayım:KK43: O yüzden yeter ki uzasın artık diyorum..:KK51:

Aynı fikirdeyim. Yararlı bir şey olsa hiç durmaz paylaşırdım zaten...

Saçlarım o kadar kötü durumda ki hep toplamak zorundayım:KK43: O yüzden yeter ki uzasın artık diyorum..:KK51:

Ben de bugün aldım sonunda hardal i. Meğer bizim aktarda yokmuş sadece. Cumartesi günü başlıcam. Canım senin saçların nasıl ki kırık mı çok ? Yoksa yanmış mı? Yoksa sadece kısa mı?

Ben de bugün aldım sonunda hardal i. Meğer bizim aktarda yokmuş sadece. Cumartesi günü başlıcam. Canım senin saçların nasıl ki kırık mı çok ? Yoksa yanmış mı? Yoksa sadece kısa mı?
Saçlarım oryel yüzünden yandı canım uçları koptu ..Şu an biçimsiz şekilde çok kısa :KK43: Sinemaki kürünü uyguladım, esktra pek uzatmadı. Şimdi hardalı alıp başlamayı düşünüyorum ben de :KK51:Sığır iliğini kullanarak da uzatanlar var ama bilemiyorum

Saçlarım oryel yüzünden yandı canım uçları koptu ..Şu an biçimsiz şekilde çok kısa :KK43: Sinemaki kürünü uyguladım, esktra pek uzatmadı. Şimdi hardalı alıp başlamayı düşünüyorum ben de :KK51:Sığır iliğini kullanarak da uzatanlar var ama bilemiyorum

Canım zeytinyağıni ısıtıp uygulamanı tavsiye ederim. Bide sinemakiyi yapacaksan da şuan yapma benim de ilk yandigi zamanlar sinemaki uygulamistim daha da kurutmustu sacimi. Sen dr bi fotoğraf çek başlamadan önce :)

Canım zeytinyağıni ısıtıp uygulamanı tavsiye ederim. Bide sinemakiyi yapacaksan da şuan yapma benim de ilk yandigi zamanlar sinemaki uygulamistim daha da kurutmustu sacimi. Sen dr bi fotoğraf çek başlamadan önce :)
Evet canım zeytinyağı, hindistan cevizi yağı falan uyuladığımda iyi geldi gerçekten..Sinemakiyi artık yapmam dediğin gibi çok kuruttu saçımı, zaten nemsiz saçlarım..Tamam canım öyle yaparım :)

bugün hardalı uyguladım sonundaa :KK49: saçımda boya olduğu için cm cm ölçebiliyorum. şuan boyasız saçım 2.6 cm. bakalım 8 hafta sonra ne kadar olcak :KK28:

bi de tarih yazmıyorum ama her yaptığım şeyi gününde buraya yazıyorum ki yorum yaptığım zamanki tarihlerden takip edebiliyimm :cool:

Cansiz saclarimin yarisindan fazlasini kestiren ben bugun itibariyle cam terebentine basliyorum. Bakalim faydasi olacak mi

bugün hardalı uyguladım sonundaa :KK49: saçımda boya olduğu için cm cm ölçebiliyorum. şuan boyasız saçım 2.6 cm. bakalım 8 hafta sonra ne kadar olcak :KK28:

bi de tarih yazmıyorum ama her yaptığım şeyi gününde buraya yazıyorum ki yorum yaptığım zamanki tarihlerden takip edebiliyimm :cool:

şifa olsun canım
hemencik uzaycak fark edeceksin
ama foto çek ki anlayasın

Cansiz saclarimin yarisindan fazlasini kestiren ben bugun itibariyle cam terebentine basliyorum. Bakalim faydasi olacak mi

bence işe yarar canım ama sadece çamterbentin işe yarar mı sence?

bugün ek olarak yağ karışımını şişeye koyup banyodan sonra ıslak saşıma sıktım ben katlarımdaki kırıklar için :)

şifa olsun canım
hemencik uzaycak fark edeceksin
ama foto çek ki anlayasın

sağol canımmm. bi hafta öncesinde çekmiştim zaten ya ondan çekmedim :) sürekli çekersem bu sefer de niye uzamıyo felan derim diye ayda bir çekicemm

X