iki yasinda cocugunuza hangi sütü veriyorsunuz?ve vermeliyoz:-!

Kar_Tanem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
614
88
123
iki yasinda cocuklariniza hangi sutu veriyorsunuz?

Son düzenleme:
atatürk orman çiftliğinin günlük şişe sütüde güzel bulursam alıyorum

Biz 1 yaşından bu yana Pınar Çocuk sütü kullanıyoruz. Tadı normal sütten biraz tatlı fakat demir ve vitamin oranı yüksek. Kızım 2,5 Yaşında
Sanırım 3-4 yaşına kadar böyle devam edeceğiz.
Daha vitaminlisi varken normalini vermek istemiyorum.

ben 3 yaşına kadar aptamil devam sütü verdim.tadı anne sütüne çok benzediği için yabancılık çekmiyor bebeler

nuryolu. evet en guzelini yapmisin. banada dr. anne sutunden sonra ki en besleyici sut bu sutlermis. ama bazi insanlar bu aptamil devam sutlerini mama diye cocuga vermeyi kesiyorlar. 3yasina kadar inek sutu yerine bu aptamil devam sutleri verilmeliymiş.benim kizim hep anne sutu icti halende iciyo 23 aylik.ama ben aptamilin 4 numarasini aldm vermeye basladm alissin diye...tadini begtndi sanirim itiraz etmeden iciyo.memeden kestin derken tekrar basladim kiyamadm iki yasini doldurana kadarda vercem.

Son düzenleme:

daha vitaminlisini vermek istiyorsaniz kesinlikle aptamilin 5numarasini verin. pinar sutten daha iyidir inannin.

sutas ve ıcım sut ogluma alerjı yapıyor bır bardakta bıle
sımdılık bırsah yarım yaglı ıcıyoruz

kaç yaşında olursa olsun günlük cam şişeleri tercih ederim
çok zorunlu değilsek yada dışarıda değilsek kesinlikle kutu sütleri vermiyorum
aptamil ve türevlerini zaten hiç sevmediğim için beslenme tablomuzda yoklar
demirden en zengin ürün ettir
eğer günlük beslenmesinde bir öğün et alıyorsa demirden yana bir problemi olmayacaktır
keyifle büyüsün çocuklarımız
saygılar

gulguler..canm benim kizimda istemiyordu ama ben tadina alistirdim az az verdim kasikla baslarda...simdi bir biberon bitiriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…