12 hafta öncesinde 2 veya daha fazla düşük yaşayan arkadaşlar burda bu süreci beraber atlatmada birbirimize yardımcı olalım lütfen.
Ben Eylül 2014 ve Aralık 2014 içerisinde 2 defa düşük yaşadım(Her ikisi de yaklaşık 4-5 haftalıkken oldu,ne kese görülmüştü ne kalp atışı duyulmuştu.)
Eylül ayındaki düşük kanamayla başlamıştı hamile olduğumu öğrendikten sonra, doktorum progestan verdi ancak 1 gün içinde kesilmedi / azalmadı.Düşük olacağını söyledi doktorum...Yaklaşık 8-9 gün süren bir kanama oldu..
Ardından Kasım ayında yeni,den hamile kalmışım ve öğrendiğimde beta HCG değerim 15ti.2 testimi 12 saat sonra yaptırdım 22 çıktı, 2 gün sonra yeniden ölçtürdüğümde 15 çıktı yeniden
Kanamam olmamasına ragmen doktorum beta hcg artışına göre sağlıksız gebelik düşük olacak dedi... Progestanı kesmemi ardından adet görme şeklinde düşük yapacağımı söyledi.
Bu ikinci kötü deneyim olduğundan reglimin bitişinin ardından testler /tahliller isteyecek..Benden de belki eşimden de daha detaylı konuşmadık.
Burda bir çoğumuz var bu süreçten geçen ya da bu süreçten gecmiş olup sağlıkla bebeklerini kucaklarına almış olanlar..
Bu süreci yaşayan /atlatmış arkadaşlar Ne gibi testler yaptırdınız , hangi doktorlara hastanelere gittiniz , hangi teşhisler konuldu nasıl tedaviler geçirdiniz yazabilirseniz herkes çok güzel bir paylaşım olur..
Benim ilk düşükte zaten hiç bir test yapılmadı normal diye..
Yardımcı olursanız benim gibi çok kişiye ışık tutmuş ,umut vermiş olursunuz....
Her türlü tecrübe , bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.