• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İki sezeryan arası ne kadar olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok üzgünüm, başınız sağolsun..
Allah sabırlar be güç versin tarifsiz acınız için :KK43:

ben çok yorum yapamamdurumunuz ile ilgili, ilk doğumdan sonra doktorum iki yıl bekle demişti ama doktorun bunu neye dayandırdığını bilemiyorum.. sizde durum farklı olabilir, inşallah da öyledirve bian önce kucağınıza alırsınız bebeğinizi..

Sadece doğum yapana kadar annenin vücudundaki depolar kullanılıyor vücut çok yıpranıyor, üzerine yaşadığınız acı stress.. yeni bebeğiniz için ve kendiniz için mutlaka takviye birşeyler kullanın. Doktorunuzdan isteyin, gerek yok derse bile dengeli düzenli beslenmiyor olabilirsiniz bunu belirtin..
[/QUOT

Maalesef herşey yaptırdım testlerim çok güzeldi ama gözükmedi .Spinal sezeryan doğum yaptım.Öptüm kokladım.Çocuk doktoru yenidoğan kontrolü yaparken fark etti.Bir daha göremedim ameliyat olacaktı ama çok riskliydi.Ameliyat olacağı gün vefat etti.Hastalıkla ilgili hiç bilgim yok tek söyledikleri herhangi bir sebebi olmadığı.Nasip olsaydı Allah gösterirdi hastalığını benim herşeyim sanki saniyeler içinde oldu bitti...
Rabbim sabır versin. 😔😔😔😔

🙏🏻 Tabikide doktor takipli olacağım hatta Çifter Çifter gitmeyi düşünüyorum.Bedenim için elimden geleni yapıyorum.Takviye vermedi 40 gün sonra muayenede vereceğim dedi.Hamileliğim o kadar güzel geçti ki .Hala bu olanları aklım almıyor .Sadece tevekkül ediyorum.

Ayrıntılı ultrasona girmiş miydin?
Bir çok arkadaşımız var doğuma kadar Hernisi farkedilmeyen veya tam doğum öncesi öğrenen. Sizinkide görülmeyen cinsten olabilir direkt doktora yüklenmek doğru değil sanki. Ama daha ilgili ve donanımlı doktorla ilerlemek daha iyi olur..
Bütün testleri yaptırdım hiçbir sıkıntı yoktu .Doğumumda bile doktorum hilalcim hayırlı olsun çok tatlı oğlun oldu .Akşam ziyarete gelirim dedi çıktı sezeryandan.Ona asla suç bulmuyorum bazı şeyler Takdiri İlahi gözükmedi .Ömrü o kadarmış .Baş sağlığına arayan insanlar .Nasıl göremez dava aç şikayet et beni daha çok üzdüler benim doktordan yana hiç sıkıntım yok .Belki yuh denilir ama bir an önce kendimi toparlayıp tekrar anne olmak istiyorum.Mezar taşı sevmek bir anne için çok zor .

Bütün testleri yaptırdım hiçbir sıkıntı yoktu .Doğumumda bile doktorum hilalcim hayırlı olsun çok tatlı oğlun oldu .Akşam ziyarete gelirim dedi çıktı sezeryandan.Ona asla suç bulmuyorum bazı şeyler Takdiri İlahi gözükmedi .Ömrü o kadarmış .Baş sağlığına arayan insanlar .Nasıl göremez dava aç şikayet et beni daha çok üzdüler benim doktordan yana hiç sıkıntım yok .Belki yuh denilir ama bir an önce kendimi toparlayıp tekrar anne olmak istiyorum.Mezar taşı sevmek bir anne için çok zor .
O insanları bir müddet daha kulak ardı etmeye devam bana da neler neler dediler of acımdan çok insanların dediklerinden psikolojim bozuldu. Teselli edicem diye saçmalayanlar mı dersin, neden bile bile doğurdun diyen mi? Ah ah. Hemen tekrar çocuk yap diyen, yapma diyen. Bu haddi kendilerinde gören. İnsan kafayı yeme noktasına geliyor.
Benden sana tavsiye doktorun hariç kimseyi dinleme.

En ağırı da mezar taşı sevmek zaten😔 şimdi bende gidiyorum karnım burnumda diğer oğlumun mezarı başında.. Diyorum böyle olmamalıydı😔 Ağlama krizine giriyorum diyorum hem meleğin hem karnında can var, ağlama.. sıkıyorum kendimi, sıkıyorum ve sıkıyorum.. Hamilelikte dahada derinleşiyor duygular. Ve zaman geçtikçe geçmeyen tek şey evlat acısı oluyor. Diğer şeylerin yarası kapanırken bunun daha da derinleşiyor..😔

O insanları bir müddet daha kulak ardı etmeye devam bana da neler neler dediler of acımdan çok insanların dediklerinden psikolojim bozuldu. Teselli edicem diye saçmalayanlar mı dersin, neden bile bile doğurdun diyen mi? Ah ah. Hemen tekrar çocuk yap diyen, yapma diyen. Bu haddi kendilerinde gören. İnsan kafayı yeme noktasına geliyor.
Benden sana tavsiye doktorun hariç kimseyi dinleme.

En ağırı da mezar taşı sevmek zaten😔 şimdi bende gidiyorum karnım burnumda diğer oğlumun mezarı başında.. Diyorum böyle olmamalıydı😔 Ağlama krizine giriyorum diyorum hem meleğin hem karnında can var, ağlama.. sıkıyorum kendimi, sıkıyorum ve sıkıyorum.. Hamilelikte dahada derinleşiyor duygular. Ve zaman geçtikçe geçmeyen tek şey evlat acısı oluyor. Diğer şeylerin yarası kapanırken bunun daha da derinleşiyor..😔
Allah sana güç sabır dirayet versin .Bana umut oldun .Evladın sağ Salim kucağına alınca inşallah acın gün gün dinsin.Hiçbir zaman unutmayacağız ama her gün bir su dökülerek devam edeceğiz.

Back