- 12 Mayıs 2020
- 61
- 40
- 3
- Konu Sahibi hilal231112
Merhaba
Sezeryan doğum sonrası ne zaman hamile kalabilirim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuanlık yok şükür ki şuan 26 haftalık hamileyim.Herhangi bir sıkıntınız oldu mu ?
Rabbim sağlıcakla kucağın almayı nasip etsin ama niynibu kadar acele ettin tekrar gebelik için,vücudunun toparlanmasına izin vermemişsin hiç.normalde araları 2 sene olmalı en az.Şuanlık yok şükür ki şuan 26 haftalık hamileyim.
Sezeryan bi ameliyat canım,karin katlarını ve rahmini kesiyorlar bebeği çıkarmak için.. tekrar gebelik icin en az 2 sene beklemelisin mümkünse.vucut kendini toparlasinMerhaba
Şuanlık yok şükür ki şuan 26 haftalık hamileyim.
Bu arada kaybınız mı var diye mesajlarınıza baktım. Bende diyafram hernisinden kaybettim bebeğimi. Tam 3 gün yaşadı minik yavrum. Ama ben öncesinden biliyordum doğumum Ankara Hacettepede planlı bir şekilde oldu. Direk müdahale edildi ancak 3. Gün alındığı çifte ameliyattan (ecmo ve onarım) beynine pıhtı attığı için çıkamadı..
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama doktor kontrolü ile hamile kaldım. Doktorum hiç 2 sene demedi, siz neye göre diyorsunuz?Rabbim sağlıcakla kucağın almayı nasip etsin ama niynibu kadar acele ettin tekrar gebelik için,vücudunun toparlanmasına izin vermemişsin hiç.normalde araları 2 sene olmalı en az.
Teşekkür ederimAllah tamamına erdirsin.Bol dua ile sağlıkla kucağınıza alıp Rabbim büyütmeyi nasip etsin .Benim bebeğim melek oldu .Allahtan en kısa sürede evlat Sahibi olabilmek için hergün dua ediyorum.Allah anne olmayı isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın .Daha kısa sürede hamile kalınırsa sorun olur mu ?
Benimde doktorum da 2 sene demedi.Öyle bir durum yok dedi.5-6ay sonra tekrar olabilir dedi.Ama öyle bir acı ki tek umudum yeniden sağlıklı evlat sahibi olabilmek .Sen üzülme inşallah çok güzel günler geçirip kucağına alırsınİyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama doktor kontrolü ile hamile kaldım. Doktorum hiç 2 sene demedi, siz neye göre diyorsunuz?
Başınız sağolsun RABBİM sabır versin RABBİM hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar kısa zamanda nasip etsin inşallahMaalesef herşey yaptırdım testlerim çok güzeldi ama gözükmedi .Spinal sezeryan doğum yaptım.Öptüm kokladım.Çocuk doktoru yenidoğan kontrolü yaparken fark etti.Bir daha göremedim ameliyat olacaktı ama çok riskliydi.Ameliyat olacağı gün vefat etti.Hastalıkla ilgili hiç bilgim yok tek söyledikleri herhangi bir sebebi olmadığı.Nasip olsaydı Allah gösterirdi hastalığını benim herşeyim sanki saniyeler içinde oldu bitti...
Amin inşallah.Aynı doktora mı gidiyorsun ?Teşekkür ederim
Doktorla ilerlemeni tavsiye ederim gerekli testlerini yaptır, takviyelerini kullan korunmayı bırakabilirsin dediği zaman bırakırsın bence..
İçindekileri çok iyi anlayabiliyorum birkaç ay hayatta bir daha çocuk sahibi olamam diye dolaştıktan sonra 1 ay sonra deli gibi tekrar bebek isterken buldum kendimi. Çünkü acım geçmek yerine derinleşiyordu.hislerimi anlatmam mümkün değil tabi..
Dilerim sağlıkla sizde yeniden hamile kalır ve bu sefer kokusunu çeke çeke sarılırsınız kavuşursunuz yavrunuza![]()
Evet aynı doktoruma takipliyim.Amin inşallah.Aynı doktora mı gidiyorsun ?
Bende doktorumdan hiç şikayetçi değilim.Ama herkes ona gitme psikolojik olarak diyorNasıl göremediler diyor.Acımı daha çok zedeliyorlar.Evet aynı doktoruma takipliyim.
Maalesef herşey yaptırdım testlerim çok güzeldi ama gözükmedi .Spinal sezeryan doğum yaptım.Öptüm kokladım.Çocuk doktoru yenidoğan kontrolü yaparken fark etti.Bir daha göremedim ameliyat olacaktı ama çok riskliydi.Ameliyat olacağı gün vefat etti.Hastalıkla ilgili hiç bilgim yok tek söyledikleri herhangi bir sebebi olmadığı.Nasip olsaydı Allah gösterirdi hastalığını benim herşeyim sanki saniyeler içinde oldu bitti...
Ayrıntılı ultrasona girmiş miydin?Bende doktorumdan hiç şikayetçi değilim.Ama herkes ona gitme psikolojik olarak diyorNasıl göremediler diyor.Acımı daha çok zedeliyorlar.
Başımız sağolsun. Allah size sabır versinBu arada kaybınız mı var diye mesajlarınıza baktım. Bende diyafram hernisinden kaybettim bebeğimi. Tam 3 gün yaşadı minik yavrum. Ama ben öncesinden biliyordum doğumum Ankara Hacettepede planlı bir şekilde oldu. Direk müdahale edildi ancak 3. Gün alındığı çifte ameliyattan (ecmo ve onarım) beynine pıhtı attığı için çıkamadı..