• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki salon takımından hangisi güzel

melita09

hedef 68 inşallah güncel: 69.25
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
1.100
2.014
133
Sana tavsiyem bellona alma!!! Ben boyle bi hata yaptim malesf oyle pismanimki vento kose takimi aldim bir yil once eve koltugu getirine kadar derisini falan yirttilar zaten sonradan ogrendik ki tesir mali satmislar....nerdeyse 2 3 aya bi servisi cagirip tamir yaptiriyoruz....servisin gelmeside sık inti zor geliyo yani ben fikrimi paylasmak ostedim keske basta birileride beni uyarsaydi....asiri pahali ama kalitesiz yinede sen bilirsin......

canım evet 3 5 ay önce baza aldık asansöre zorla sokmuşlar derisi yırtılmış kabul etmedik geri yenisini getirdiler artık firmalar reklam olsun diye bütün ürünlerini tereddütsüz teşire koyuyorlar sonr a güzel bir ambalaj hop satışa ,sıfır paket. ama ben bunları çok beğendim avangart mobilya tarzı çok hoşuma gidiyor. bazen modern birşeyler alayım diyorum . kararsızım

Benim koltuklarım bellona. Kumaşlarında sorun yaşadım. Kumaş genişledi ve pamuklandı. Servisle kumaş değişimi yapıldı ancak aynı sorunu tekrar yaşadım. aynı zamanda kumaş aşırı elektrikleniyor.
Daha ucuz bir mobilyacıdan alsak daha rahat kullanırdık.
Bellonayı alırken tekrar düşünün tavsiye etmiyorum.

1. takım, biella daha şık bence. :21: ancak marka hakkında fikrim yok.

Son düzenleme:
İstanbuldaysan sana bir koltukçu tavsiye edebilirim, çok daha uygun fiyata çok daha güzelini yaptırabilirsin.

googleda ararasan ozgedesign net internet adresi.. Bende koltuklarımı buraya yaptırdım aşağıda foto ekledim..

$20140119_230751.webp

Ben 1. takıma bayıldım ikisinden birini alacaksan 1. yi al derim ama markayı bilemem hiç bellona marka birşey kullanmadım.

İstanbuldaysan sana bir koltukçu tavsiye edebilirim, çok daha uygun fiyata çok daha güzelini yaptırabilirsin.

googleda ararasan ozgedesign net internet adresi.. Bende koltuklarımı buraya yaptırdım aşağıda foto ekledim..

Eki Görüntüle 953946
geçen hafta aynı koltuktan sipariş ettik 3500 dü .eşim sonradan caydı maalesef:(siz nekadara yaptırdınız acaba.

Benim koltuklarım bellona. Kumaşlarında sorun yaşadım. Kumaş genişledi ve pamuklandı. Servisle kumaş değişimi yapıldı ancak aynı sorunu tekrar yaşadım. aynı zamanda kumaş aşırı elektrikleniyor.
Daha ucuz bir mobilyacıdan alsak daha rahat kullanırdık.
Bellonayı alırken tekrar düşünün tavsiye etmiyorum.

Siz ne zaman almistiniz koltuklarinizi benimde kumas tuylen me yapti ama yapmazlar zaten diye tinmamistim eger yardimci oluyorlarsa servisi bende bi cagirayim

Siz ne zaman almistiniz koltuklarinizi benimde kumas tuylen me yapti ama yapmazlar zaten diye tinmamistim eger yardimci oluyorlarsa servisi bende bi cagirayim

3 yıl önce almıştım koltukları. Şönil kumaştı. Çok kısa sürede kumaş bozuldu. 1 yıl sonra servisi çağırdık.

arkadasım aynen bunlardan aldı cok sık ama oturma yerleri çöktü kullanıcı hatası dediler bir kere daha incelemeye gelecekler yazıklar olsun adı bellona güya dünyanın parası üstelik..sana tavsiyem baska mobilyacılardan al inegöl veya ankara mobilyası olsun bir de emin ol bunlardan ucuz alırsın ben istikbalden ünite aldım resmen sunta zaten monte eden de sunta dedi..bunların sadece adı var şımardıkları da kesin..

Gercektende oyle insanlari kandirmak tek amaclari....1 yilda o kadar Cok servis cagirmak zorunda kaldmki esime bile diyorum bunlar aldigim gune lanet olsun diye....ta o kadar canimdan bezdirdiler servis de ayri bi muamma zaten ...oFfffff dertliyim koltuklarimdan acikcasi......

Arkadaşlar bende iki ay önce bellona lavida köşe aldım bana silinebilir kumaş diye sattılar.Zaten oturma odası olduğu için özellikle silinmesini sordum.Daha ilk küçük lekesini hafifçe sildiğimde kumaş keçeleşti iğrenç oldu.İki kez servis geldi kullanıcı hatası dediler.Neymiş kumaşı yalnızca köpükle tek yönde silseymişim öyle olmazmış.Halbuki satarken rahat silinir demişlerdi .Sildiğim yerde avuç içi kadar bir yer şimdi başka yerlerine dokunmaya korkuyorum .takımın görüntüsü süperdi ona aldandım.Daha şimdiden dikişlerde potlaşma var. keşke birileri de bana bellona alma deseydi.Bence uzak dur.

Zevkler tabi ki tartışılmaz ama çok klasik değilmi bunlar... Yataş Enzanın koltuk ve yemek odası takımlarına bir bak canım ya... Ben çok memnunum..

Back
X