• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki negatif kandan pozitif cocuk?

Arkadaşlar evet çocuğa çok yazık olur ama öyle bir durum varsa adama da yazık değil mi? Neden kendinin olmayan bir çocuğa baksın?Bunu er geç biri fark edip söyleyecek.

Zelinoy Zelinoy ,
Teorik olarak olmuyor diye düşünürüz ama babam kalp ameliyatı olmuştu, kan grubu AB- ve her kan vermeye gelen kişiye test yapılıyordu birinin farklı çıktı ve bu kişinin kimliğinde de yazıyor AB- . Bu testi yapan da devlet in hastanesi işe giriş için yaptırmış zamanında.
Bazen görmezden gelmek gerekir bu durum aynen böyle,

Kan uyuşmazlığı da ziyade anne baba negatife çocuk pozitif olamaz. En iyi ihtimal anne baba ya da çocuktan biri kan grubunu yanlis biliyor olabilir. Bransim dolayısıyla bu testleri yapardık önceden ama birkaç öğrencinin bu testlerden sonra evlatlık olduğu öğrenilince bazı okullarda yasaklandı. Şimdi de çocukla bu konuları anlatırken hemen kendi ailelerinin soyagacini çıkarıp sorguluyorlar. Nasıl söylersiniz bilmiyorum ama arkadaşınızın bu durumu bilmeye hakkı var bence.

iki yeşil gözde ufak olasılıkla kahverengi doğablir ama iki mavi gözde kahve olma olasılığı yok

iki beyaz mavi gözlü insanın bebeği siyahi bile olabilir
gen böyle bi şey

Katılıyorum
Boşanırsan boşan ama ilişki tarihi nedir yahu iğrenç 😡 bir kadının mahremine anlatan erkeklerden iğreniyorum başlarına gelenleri hak ediyorlar

adamın arkadaşı olmadığı flörtü olduğu ve şimdiden çocukların batmaya başlaması nedeniyle kurcaladığına eminim ama ispat edemem

Zaten tum sulalesi babalik testi yaptir diye baski yapmis, yaptirmam diyor gozleri doluyor..
Babasi cikmasa da bakar benim arkadasim cocuga, birakmaz.
Kedi kopege babalik yapiyorum bu sabiye mi yapmicam diyor..
Ben boyle insan tanimadim, cok iyi niyetli, cok iyi..
O kadinda hala para pul pesinde nerden ne koparsam..
Ben arkadasimin keriz yerine konulmasina cok uzulurum..
Bu cocuk senden degil dese de bakacak bi kocasi vardi o kadinin..
kadin 10 ay 10 gunluk cocuk doguruyor, tek iliski olmus aralikta sonunda cocuk ekim sonu dogumlu 😞
Bunlar birlesince arkadasimin safligina merhamet mi edeyim uzuleyim mi bilmiyorum 😞
Oyle bisey yok 21 aralıkta ilişkiye girseler 40 haftasını doldursa 19 eylül de doğar. O çocuk ocak ayında ilişki ile olmuş. Ocak ortası.

Zaten tum sulalesi babalik testi yaptir diye baski yapmis, yaptirmam diyor gozleri doluyor..
Babasi cikmasa da bakar benim arkadasim cocuga, birakmaz.
Kedi kopege babalik yapiyorum bu sabiye mi yapmicam diyor..
Ben boyle insan tanimadim, cok iyi niyetli, cok iyi..
O kadinda hala para pul pesinde nerden ne koparsam..
Ben arkadasimin keriz yerine konulmasina cok uzulurum..
Bu cocuk senden degil dese de bakacak bi kocasi vardi o kadinin..
kadin 10 ay 10 gunluk cocuk doguruyor, tek iliski olmus aralikta sonunda cocuk ekim sonu dogumlu 😞
Bunlar birlesince arkadasimin safligina merhamet mi edeyim uzuleyim mi bilmiyorum 😞
Bu adamı üzen kadını da Allah bildiği gibi yapsın.

Birden çok kişi alıntılamış mesajımı hepsini tek tek alıntılamayayım dedim; tabi ki de adam durumun farkında ve çocuğa bakıyorsa buna kimse karisamaz. Ben adamın aptal yerine konulması ihtimalinden bahsediyorum sizin benim mesajımda atladığınız nokta bu olmuş. Bilip bilmediğini değerlendirmiyorsunuz, yoksa biliyorsa tabi ki gönül rızasıyla bakabilir.
canım bence bu hikayede aptal yerine konan iyiniyetli kişı arkadaşın değil sen olmuşsun, besbelli adam neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor, herkese de doğru yanlış anlatmış zaten, gizlememiş, velayetleri sadece nafaka ödememek için alan çok adam var, üstüne bu adam dna yaptırıp bir ümit çocuk sayısını azaltacak da sanki yol yapıyor gibi geldi bana, evlatlarını düşünen baba böyle bi şüphesi olsa bile bu kadar rahat anlatmaz heryerde zaten

Kan uyuşmazlığı anne negatif karnındaki çocuk pozitif olursa ortaya çıkar diye biliyorum.

Kimsenin günahını almak istemem ama negatif anne babadan pozitif çocuk olmaz.

Evet ederdim. Elime doğmuş, büyümüş. Onunla çok şey paylaşmışım. Benden değil diye atayım mı? Terk mi edeyim. Duymamayı tercih ederdim hatta. Belliki adam da benim gibi düşünüyor da seviyor çocuğu. Adam çocuğu istemiyorum dese ne önerirsiniz mesela? Çocuk esirgeme mi sahtekar anne mi?
Adam çocuğu istemese öneri yapacak olan ben değilim ki, adam belki aptal yerine konuyor diyorum benim burda başka söylediğim hiçbirşey yok herkes bi galeyana gelmiş ama... durumu bilip bakmak istemesi ayrı durumu bilmemesi ayrı demek istiyorum sadece, neden kimse anlamak istemiyor? Ben anlatamadım galiba... durumu bilmeyip bakması durumunu konusuyorum ben siz diyorsunuz ki benden değil diye atayım mı... Sanki çocuğu sokağa atsın dedim...

mrb ben evliyim ama eşim çocuk daha düşünmüyor bende habersiz ilaçlar kullanıyorum ovitrelle çatlatma iğnesini vurdurdum 07,09,2020 de bugun ilişki olmasını söylediler ama 2 saat yat dediler 20 dakika yatsam olmazmı eşim farkına varmaması için acil yardım edin lütfen
Bacım yeni konu açsana araya kaynak yapıyorsun.
Ayrıca yaptığın hiç doğru değil. Adam daha düşünmüyorum demiş, hiç istemiyorum dememiş. Evlilik karşılıklı saygı ve güven üzerine kuruludur. Senin yaptığın düpedüz dolandırmak.
Karşılıklı konuşarak karar alın. İnsanları hazır olmadığı yüklerin altına sokarsan o çocuğu tek başına büyütmek zorunda kalabilirsin.

Merhabalar,
Dunden beri aklimi bulandiran bi konu var..
Arkadasim esinden ayri, 2 oglu var, cocuklarin velayeti babada, yani arkadasimda.
Sohbet sirasinda nasil olduysa konu kan gruplarindan acildi, “ben 0 rh negatifim, eski esimde negatifti,ilk oglanda negatif kan grubunda ama ikinci de kan uyusmazligi oldu, igne kullanildi, kucugun kan grubu pozitif” diyiverdi..
Konu orda kapandi ama durum bana mantiksiz geldigi icin arastirdim hem turk hem yabanci kaynaklardan neden iki negatifte kan uyusmazligi olsun diye..
iki negatiften pozitif kan gruplu cocugun dogma olasiligi yok diyor kaynaklar, iki pozitiften negatif cocuk olabilirmis ama iki negatiften yok oyle olasilik yaziyor..😔
Cok cok deger verdigim bi insan, asiri saf biri..zaten esiyle de kadin iki kere aldattigi icin bosandi..
Kadin cocugun velayetini de arkadasima verdi, adam bi basina cocuk bakiyor 🤦🏻‍♀️
kan uyusmazligi yasayan kisiler, bu esinizle kanlariniz tutmadigi icin oldu dimi?
Emin mi kan gruplarından ki bide nedense bu kişi arkadaştan öte sanki o kadar özel konuları konuşabiliyor

Merhabalar,
Arkadasim esinden ayri, 2 oglu var, cocuklarin velayeti babada, yani arkadasimda.
Sohbet sirasinda nasil olduysa konu kan gruplarindan acildi, “ben 0 rh negatifim, eski esimde negatifti,ilk oglanda negatif kan grubunda ama ikinci de kan uyusmazligi oldu, igne kullanildi, kucugun kan grubu pozitif” diyiverdi..
Konu orda kapandi ama durum bana mantiksiz geldigi icin arastirdim hem turk hem yabanci kaynaklardan neden iki negatifte kan uyusmazligi olsun diye..
iki negatiften pozitif kan gruplu cocugun dogma olasiligi yok diyor kaynaklar, iki pozitiften negatif cocuk olabilirmis ama iki negatiften yok oyle olasilik yaziyor..😔
Cok cok deger verdigim bi insan, asiri saf biri..zaten esiyle de kadin iki kere aldattigi icin bosandi..
Kadin cocugun velayetini de arkadasima verdi, adam bi basina cocuk bakiyor 🤦🏻‍♀️
kan uyusmazligi yasayan kisiler, bu esinizle kanlariniz tutmadigi icin oldu dimi?
Arkadaşınız kan grubunu yanlış biliyor olabilir.

Adam kendi kan grubunu yanlış biliyor olabilir mi ya da ayrıldığı eşinin ?

Ya da belki tıpta istisna şeyler oluyor mesela azospermi doğal yolla baba olunmuyor ama olanlar var doktorlar da şaşırıyor.
Öyle bir şey de olabilir.

Çocukları adama benziyor mu ?

Velayeti bile almış adam size ne ki

Şimdi çocuklar kendisinin çıkmasa bile ne değişir ki adam çocukları çocuğu bilmiş çocuklarda babayı baba bilmiş.
Benim eşim 2 testide 2 yılda 2 kere yaptırdı azospermi cikti hamileyim hemde 8 yaşında çocuğumu var

Merhabalar,
Sizin bu adamla arkadaşlık dışında bir ilişkiniz var gibi geldi bana.
Adamın eşiyle tek ilişki yaşadığını ve tarihini bilmeniz ilginç.
Gerçekten arkadaş olduğunuza inansam yorumum farklı olurdu ama bu işi kurcalamanızın altında iyi niyet göremedim ben.
O yüzden sizi ilgilendirmez karışmayın olacak yorumum.

Eksi eksi daha artı diyeyim eser miktarda matematik bilgimle fakat bu biyolojide sökmez bence ya bir yanlışlık var ya da cidden cocuk onun değil

Ayrıca ben sizin yerinizde olsam arkadaşıma anlatırdım kadının adamı aldattığı yetmemiş bir de başkasının çocuğuna baktiriyor, mevzu burda insanın salak yerine konması 😠

Eğer böyle bir şey varsa ki çok fazla böyle durumlar yaşanıyor maalesef çocuklara çok yazık oluyor.

Baba bildiği kişi babası çıkmıyor. Büyük bir yikim..

Allah bildiği gibi yapsin bu tipleri.

Ya tamam çocuğa bakıyor annesi bakmaz bakılsın tamam yine de adam keriz yerine koyuluyor o ne olacak? Bise demeyin çocuğa yazık diyenlere şaşırdım biraz açıkçası, aynı durumu yaşasalar çocuk için bakmaya devam ederler mi yani...

Edilir tabi neden olmasın ?

Sadece kan ile , dogurmakla anne baba olunmuyor.

Ortada emek var, sevgi var, bağlanmak var.

Düşünsenize sizin büyüttüğünüz , üstüne titrediginiz bir melek var ve başkasının çocuğu çıkıyor.

İnsan kahrolur gerçek baba gelip alırsa. Çok zor bir durum.

Burada ki utanç annenin, cocugun ne suçu var ?

Back
X