İki mememde de kist varmış :(

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Arkadaşlar Merhaba;
Bugün rutin kontrollerimden oluyordum her 6 ayda bir olurum, ama bu muayene de doktorum elle kontrol esnasında iki memede de ufak (süt kanallarının genişlemesiyle alakalı) kistler var dedi, ben zaten hastalık hastası bir insanım 3 sefer önemli bir durum değil çoğu kadında olur demesine rağmen aklıma takıldı ultrason da bugün geç olduğu için yarına kaldı önemli bişey olsaydı doktor söylerdi değil mi

Benim de her 2 göğüste 17mm çapında kist ve daha küçük kistler var... Kistik bir yapım varmış..
Başka bir semptom yoksa ağrı sızı akıntı vs. temiz çıkacaktır sonucunuz. Endişe etmeyin... Ama 6 ayda 1 kontrollerinizi aksatmayın... İçiniz rahat etmeyecekse mamografi de isteyin doktorunuzdan...

Mamografiyi yaş dolayisiyla önermiyor doktorum çok teşekkür ederim

Kansersiniz, iki memenizi de almaları lazim.
Aynisi benim eltimin kardeşine oldu. Memelerini aldilar.
Ona da doktor önemsiz dedi ama kız dinlemedi. Ikisini de aldirdi. Kurtuldu valla.
Şaka mısınız kuzum siz?

Fibrokistik bir meme yapım var mı bilmiyorum ancak kadın doğumcum polikistik över olduğumu söylemişti bilmiyorum onunla bir alakası var mıdır

Okurken bile titredim :;
Doktor diyorum doktor, hani tip diplomasi olan uzman, önemsiz demis.
Şimdi burada hayatında tip eğitimi almamış, çoğu daha meme muayenesi olmamış kadın aksini söylese ne olacak?
Sizin konularınıza girmeyi düşünmüyordum. Fakat başlığı okuyunca bir rahatsızlığınız var sanıp uzuldum.
Amaaann neyse ne, belli ki fena sıkılıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…