• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ya ben de denedim klasik olmayı.
Ama ha bire bi yerde bi eksiklik olmuyo..
Bu tarz benim tarzım , rahat spor ilginç çılgın..

Hıh , ben de o takıntı var, çoraplarımı mutlaka birşeyle uydururum gülme gülme:19: ağzına çorabımı sokarımtatlı kokar ayaklarımmm :27::27::27::27::27:

Bende bi kez denemiştim, herifin kuzeninin düğünüydü. Alışverişe gittik malum bende kapalıyım ya, ben farklı birşey olsun diyom.
O gidiyo spor elbiselere bakıyor. Sonunda ikisini denedim.
Klasikte kadın gibi oldum :27: Diğerinde kız gibi :27:

Sana bi daha hasta oldum edaaaaaa :27::27: Hiç farketmez valla sokabilersiin :27::27:

Dün canım çikütfe istedi aldırdım anneme :23::23:

Yedim akşam 10 gibi geldi annem ama midemi yakmş sabah kalktığımda midem yanıyodu :14:

Şimdi yine onu yiyim diye düşünüdm ya yine yanarsa :52::52: :27::27:

Heeeee ! Git de ağzınla burnunun yerini değiştirip yeni bir insan modeli ortaya koymuyor muyum görürsün ...:19:

Çarpışam otomsun sen benim :17: çarpıştırrrrrrr şşşşşş:27:
:27::27::27:

Çok korktum şuan :14::14: Annneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeğğğğğ!!

Ahahahaha kızım sen manyaksın harbii :27::27:

Dipnot; Eda facesinin şifresini göndermiş. Karıştırıyorum sonunda napim :27:

Hatunlaar ben kaçaarr acıktım acıktım dediniz beni de acıktırdınız :27:

Pattesss yapcam :56: (Eda gene benimle dalga geçeceekk)

Neyse öpüldünüüüzzzzz :54::54::54:

Bende bi kez denemiştim, herifin kuzeninin düğünüydü. Alışverişe gittik malum bende kapalıyım ya, ben farklı birşey olsun diyom.
O gidiyo spor elbiselere bakıyor. Sonunda ikisini denedim.
Klasikte kadın gibi oldum :27: Diğerinde kız gibi :27:

Sana bi daha hasta oldum edaaaaaa :27::27: Hiç farketmez valla sokabilersiin :27::27:

Sağol canım ama canım çok sıkıldı..
Çok sinirliyim şuan..

Çok korktum şuan :14::14: Annneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeğğğğğ!!

Ahahahaha kızım sen manyaksın harbii :27::27:

Dipnot; Eda facesinin şifresini göndermiş. Karıştırıyorum sonunda napim :27:

Vayyy yola gelmiş zeynom..
Bak aramıyo aramıyo diyorduk uyguladığımız taktikle adam defalarca arar oldu
Hatta istemeden şifresini verir oldu..

Karıştır zeynom karıştırrrrr:27:
Face bu karıştırrr

Bende az önce karıştırdım hiç hoşuma gitmeyecek şeyler gördüm. Sen benim yerime benim yapamadıklarımıda yap..!

Oy kıyamam ben sana ya :((((((

Sabahtan beri hiç bişey yemedim . Ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı . Başım ağrıdan çatlıyo . Biraz ağrı kesici alıp uzandm . Geçti başımın ağrısı ama çok merak ediyorum .. Ne yapıyo acaba . Neyse ya ben yazmıycam artık yazsam da yazmasam da çaresi yok .
Görüşmeden iletişim kurmadan sesini bile duyamadan .. Artık böyle ruh gibi bekleyeceğim böyle geçecek günlerim .
Ne var ne yok die bi bakıp çkcaktm ama kimsecikler yok .
Öptüm sizi iyi geceler şimdiden gelmem gece herhalde .

Sabahtan beri hiç bişey yemedim . Ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı . Başım ağrıdan çatlıyo . Biraz ağrı kesici alıp uzandm . Geçti başımın ağrısı ama çok merak ediyorum .. Ne yapıyo acaba . Neyse ya ben yazmıycam artık yazsam da yazmasam da çaresi yok .
Görüşmeden iletişim kurmadan sesini bile duyamadan .. Artık böyle ruh gibi bekleyeceğim böyle geçecek günlerim .
ayazzz sen kendını bırakırsan bıde cocugun halını dusun sabırlı olmalısın hem dua et belkı bır fırsat oluverır yanına gıdersın

Bugün bende çok ağladım..
Yedireğimediğim şeyler var kendimle çelişmelerim , savaşlarım..

Biraz olsun onları unutmak için buraya giriyorum..
Sende kafanı rahatlatmaya bak , senin için de ayrı bi üzülyorum..

Back