• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Günaydın hatunlarrr....:3::3::3:

Herifimde apandist çıkacak gibim,bugün doktora gidecek,dua edin de bir şeyi çıkmasın.:50::14::14:

Bugün akşama doğru anca gelirim,ineklemem lazım.:ssz::ssz:

Öpüldünüz....:16::16:

herkeslere günaydııınnn :16: hayırlı cumalar kızçeler..

bugün çok enerjik hissediyorum kendimi :23: :23:

Yine boğazımı tutamayıp pizza yiyim geldim.. Uh şiştim..
Sodası olan yok mu

Acı çekiyorumm .. Öyle bir acı ki .. Annesiyle gittik sabah görüşe .. Bekledik bekledik ama gelmedii ..
Ve öğrendik ki sevk edilmiş başka bir şehre bandırmaya gitmiş .. Ben ise izmirdeyim ..
Şerefssziler görüş gününün sabahında götürmüşler apar topar ..
Göremedim onu .. Saatlerce ağladım .. Perişanım hiç bir haber yok . Hangi cezaaevinde olduğunu bile bilmiyorm artık . Yani fax da gönderemem .. Nerde ne yapıyor bilmiyorum .. Gidip o kadar yolu bu yağmurda fırtınada o gelecek diye ümit edip demir parmaklıkların ardında yüzünü görmenin umudnu beklerken göremedim onu . Çok acıyor cnm .. Çok üzülüyorum.. Ben çok kötüyüm cnm ya ..

Artık yanına da gidemeyeceğimm . Bu hafta da göremedim .. Çok kötüyüm

Bana dün kaçta gelirsiniz demişti ben ise 10 da orda oluruz demiştim o kdr üzülmüştür ki o da cnm yanıyor yüreğim acıyo .. dayanamıyorum artık o kdr büyük bir acı yaşıyorum ki katlanamıyorum artık ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Acı çekiyorumm .. Öyle bir acı ki .. Annesiyle gittik sabah görüşe .. Bekledik bekledik ama gelmedii ..
Ve öğrendik ki sevk edilmiş başka bir şehre bandırmaya gitmiş .. Ben ise izmirdeyim ..
Şerefssziler görüş gününün sabahında götürmüşler apar topar ..
Göremedim onu .. Saatlerce ağladım .. Perişanım hiç bir haber yok . Hangi cezaaevinde olduğunu bile bilmiyorm artık . Yani fax da gönderemem .. Nerde ne yapıyor bilmiyorum .. Gidip o kadar yolu bu yağmurda fırtınada o gelecek diye ümit edip demir parmaklıkların ardında yüzünü görmenin umudnu beklerken göremedim onu . Çok acıyor cnm .. Çok üzülüyorum.. Ben çok kötüyüm cnm ya ..

Artık yanına da gidemeyeceğimm . Bu hafta da göremedim .. Çok kötüyüm

Bana dün kaçta gelirsiniz demişti ben ise 10 da orda oluruz demiştim o kdr üzülmüştür ki o da cnm yanıyor yüreğim acıyo .. dayanamıyorum artık o kdr büyük bir acı yaşıyorum ki katlanamıyorum artık ..

Tatlım üzülme nolur çok kötü olmuş hemde görüş gününde dosyaları ne yaptınız ?
Bandırma ' ya neden sevk edilmiş ki ?
Olay bandırma da mı gerçekleşti ?

Tatlım üzülme nolur çok kötü olmuş hemde görüş gününde dosyaları ne yaptınız ?
Bandırma ' ya neden sevk edilmiş ki ?
Olay bandırma da mı gerçekleşti ?

nasl üzülmiyim sencee bu durumda ? görüşe gidiyorm günlerce bekleyip görmek için gidiyorm bekliyorm ve gelmiyo gittiğini öğreniyorm .
Burası kaldığı yer tutuk eviymiş onun cezasına uygun değilmiş yani o yüzden götürmüşler oraya .
Dosyayı filanda bilmiyorm ne olduysa oldu artık sinirlerim tepemde cnm ya . Çok aşırı derecede kötüyüm inan .. Nasıl üzilmiyim ya burda kızlar bana bak görüş var diye teselli de bulunuyorlardı .. Hani şimdi tesellim ? hani ? yüzünü bile göremeyeceğim .. Konuşamadığm yetmiyor gibi yüzünü bile göremeyeceğimmmm . Ölmek istiyorum artık yaşayamaıyorum katlanamıyorum .. Dayanamıyorum bu acı katlanacağımdan da fazla bir acı .. Ve ben gerçekten dyaanamıyorum .

nasl üzülmiyim sencee bu durumda ? görüşe gidiyorm günlerce bekleyip görmek için gidiyorm bekliyorm ve gelmiyo gittiğini öğreniyorm .
Burası kaldığı yer tutuk eviymiş onun cezasına uygun değilmiş yani o yüzden götürmüşler oraya .
Dosyayı filanda bilmiyorm ne olduysa oldu artık sinirlerim tepemde cnm ya . Çok aşırı derecede kötüyüm inan .. Nasıl üzilmiyim ya burda kızlar bana bak görüş var diye teselli de bulunuyorlardı .. Hani şimdi tesellim ? hani ? yüzünü bile göremeyeceğim .. Konuşamadığm yetmiyor gibi yüzünü bile göremeyeceğimmmm . Ölmek istiyorum artık yaşayamaıyorum katlanamıyorum .. Dayanamıyorum bu acı katlanacağımdan da fazla bir acı .. Ve ben gerçekten dyaanamıyorum .

İsyan mı seziyorum?
Hani şarkılarda ki gibi en güzel aşk zor olandı..?
Dayanmalısın tatlım tabiki çoook zor dayanması..
Artık kendini başka bişeylere ver kafanı iş okul hobi? Ne olursa..
Kendinle baş başa kalınca kafayı yersin bide ölüm falan duymak istemiyorum artık !!

İsyan mı seziyorum?
Hani şarkılarda ki gibi en güzel aşk zor olandı..?
Dayanmalısın tatlım tabiki çoook zor dayanması..
Artık kendini başka bişeylere ver kafanı iş okul hobi? Ne olursa..
Kendinle baş başa kalınca kafayı yersin bide ölüm falan duymak istemiyorum artık !!

dayanamıyorum ben intihar edeceğim .. Hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz ..

dayanamıyorum ben intihar edeceğim .. Hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz ..

Tamam tatlım intihar et seninkide çıkınca başkasıyla evlensin gününü gün etsin!
Ayrıca şahsen ben hakkımı helal etmiyorum kusura bakma hadi et intihar kul hakkıyla git zaten sen onuda gözden çıkarmışsındır!!!

Tamam tatlım intihar et seninkide çıkınca başkasıyla evlensin gününü gün etsin!
Ayrıca şahsen ben hakkımı helal etmiyorum kusura bakma hadi et intihar kul hakkıyla git zaten sen onuda gözden çıkarmışsındır!!!

Onun o güzel yüzünü görebilmek için günlerdir bekliyorum biraz knşabilcez diye o kdr mutlu oluyordum ki .. Bekledim ..
Gelecek diye bekledim . Bana perşembe günü yarn ne zaman geleceksinz dedi .. Seni çok özledim demişti . ben de 10 gibi orda ouruz sen merak etme demiştim .. Saat 7:45 de kalktım onu görmek için 1 saat yol gitim bu dışarısı soğuk yağğmur fırrtına girdik cezaevine sıra bekledik sıra geldi herkesin görüşeceği kişi geldi ben bekliyorum gelecek diye 2 dakka oldu 5 dkka oldu gelmedi .. Sonra sorduk gardiyanlara götürmüşler onu .. Göremedimm .. Bana demiş ki seni çok özledim ayın 5inde açık görüş var yanaklarını bol bol sıkarm diye .. Amaben onun yüzünü bile göremedim .. Görüş gününde götürmüşler onuu .. Bir daha hiç göremeyeceimm görüşüne de gidemeyeceğim ben nasl gidiyim 3 saat gidip 3 saat gelcemm 2 saatte orda bekliycez asla çıkamam ki evden annemler falan asla gidemem .. Haftada 10 dkka telefon hakkı vardı .. 30dkkada olsa görüyodum yüüznü şimdi ise o 30 dkka da gitti . Öyle parça parça ki yüreğimm .. Söküp atmak istiyorum aşkımı sevgimi .. Nefret ediyorum ondan bize bu acıları yaşattığı için ...
Kim bilir ne kdr üzülmüştür .. Göz yaşlarını görür gibiyim .. Çok acıyo cnm .

Onun o güzel yüzünü görebilmek için günlerdir bekliyorum biraz knşabilcez diye o kdr mutlu oluyordum ki .. Bekledim ..
Gelecek diye bekledim . Bana perşembe günü yarn ne zaman geleceksinz dedi .. Seni çok özledim demişti . ben de 10 gibi orda ouruz sen merak etme demiştim .. Saat 7:45 de kalktım onu görmek için 1 saat yol gitim bu dışarısı soğuk yağğmur fırrtına girdik cezaevine sıra bekledik sıra geldi herkesin görüşeceği kişi geldi ben bekliyorum gelecek diye 2 dakka oldu 5 dkka oldu gelmedi .. Sonra sorduk gardiyanlara götürmüşler onu .. Göremedimm .. Bana demiş ki seni çok özledim ayın 5inde açık görüş var yanaklarını bol bol sıkarm diye .. Amaben onun yüzünü bile göremedim .. Görüş gününde götürmüşler onuu .. Bir daha hiç göremeyeceimm görüşüne de gidemeyeceğim ben nasl gidiyim 3 saat gidip 3 saat gelcemm 2 saatte orda bekliycez asla çıkamam ki evden annemler falan asla gidemem .. Haftada 10 dkka telefon hakkı vardı .. 30dkkada olsa görüyodum yüüznü şimdi ise o 30 dkka da gitti . Öyle parça parça ki yüreğimm .. Söküp atmak istiyorum aşkımı sevgimi .. Nefret ediyorum ondan bize bu acıları yaşattığı için ...
Kim bilir ne kdr üzülmüştür .. Göz yaşlarını görür gibiyim .. Çok acıyo cnm .

Oda istemezdi eminim bu acıları sana yaşatmayı..
Bu yazdıklarını okusa nasıl üzülürdü düşündün mü?
Sabret tatlım yazması kadar kolay değil biliyorum ..
Bi şekilde gidersin yine ailen bilmiyor mu durumu?Annene söylesen?

Oda istemezdi eminim bu acıları sana yaşatmayı..
Bu yazdıklarını okusa nasıl üzülürdü düşündün mü?
Sabret tatlım yazması kadar kolay değil biliyorum ..
Bi şekilde gidersin yine ailen bilmiyor mu durumu?Annene söylesen?

söyleyemem . Ben gidiyorum çok kötüyüm ben cnm sağl knştuğun destek olmaya çalıştığın için ama beni bu hayatta ondan başkası teselli edemez .. Ağlıyorm çok kötüyüm yazamıyorum ben snra knşrz .. öptüm

hey kimse yok mu
ayaz yazdıklarını okudum içim burkuldu yaa
allah sabır versin onada sanada:50:

söyleyemem . Ben gidiyorum çok kötüyüm ben cnm sağl knştuğun destek olmaya çalıştığın için ama beni bu hayatta ondan başkası teselli edemez .. Ağlıyorm çok kötüyüm yazamıyorum ben snra knşrz .. öptüm

Canım ltfen tutuncak aşkın var işte ona tutunmaya çalış kendni harap etme lütfen :43::43::43:

Becüüükk deyip kaçmak istiyorum :27:

Ama kimse yok kkiiii :17:

:35::35::35:

hey kimse yok mu
ayaz yazdıklarını okudum içim burkuldu yaa
allah sabır versin onada sanada:50:

Looiiiiiii:3::3:

Canım ltfen tutuncak aşkın var işte ona tutunmaya çalış kendni harap etme lütfen :43::43::43:

:35::35::35:

Looiiiiiii:3::3:

tutanacak pek bir şeyim kallmadı . Görüşe gittim ve bekliyorum gelecek diye .. Bandırmaya götürmüşler 4,5 saat uzağa . Haftada sadece 10 dkka knşma haricinde ne görüşe gidebileceğim ne başka bişey . Hayatta hiç bişeyin önemi de kalmadı tutanacak birşey de kalmadı . Herşey anlamsz gerksz .. Nefes bile boşa alıyorm . Çok mutsuzum .. Ruh gibiyim artık . Açık görüş gelecek yaanaklarını sıkmayı çok özlemiştim bol bol sıkacağım seni çk özledimm demişti .. Ama o da olmayacak . Çünkü ben yanına gidemeyeceğim onu orada yalnz bırakacağım görüşüne bile gidemeyeceğim . Ne desek de boş hiç bir kellime rahatlatamaz beni .. Hiç kimse yardm edemez bana buu hayatta .

Back