• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hoş geldin cansumağımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sende yarın yaşıyacaksın ..

Sevgilini görmeye gidiyorsunnnnn :))

Yaa ne görmek ama arada demir parmaklıklar ve kalın bir cam ile :14: ve 30 dkka .. interntte kamera ile görüşmekle bi farkı yok gerçekten .. Bu arada annesi yarn gelmiycem yalnz görüşün dedi . gelirsem haber veiririm ddi .

Oy kıyamam :( siz şimdi askerlik dönüşü evleneceksiniz di muğ ? :26: Hıçkırık tuttu of..:9:

İnşallah kızçem ama askerden sonra nişan 1 yıl sonra da düğün diyorum ben.:ssz::21:

Beklesin azıcık.:23::33:

İyi canım oturuyorum öyle :31:

Sıkıldımmm bendeee :19:

Tamam yavrum almş mı biletini ?

Sıkılma lan...:33::33::33:

oonlar sayılmaz zaten hiç canlı kanlı görmekle bir mi :)

Hiç olur mu yaaa ? :14::14:

üff benim de cnm skldı ya kötüyüm :14: yağmur yağıyoo .. Bulutlarla bir ağlıycm gene galiba ..

Ağlama canım ya :50:
Üzme kendini bak nolur demesi kolay biliyorum ama oyalancak bişiler bulmalısın
Yarın gitmişken sevgiline söyle işe girmek istiyorum evde bunalıma giriyorum sürekli seni düşünerek de:34:

Yaa ne görmek ama arada demir parmaklıklar ve kalın bir cam ile :14: ve 30 dkka .. interntte kamera ile görüşmekle bi farkı yok gerçekten .. Bu arada annesi yarn gelmiycem yalnz görüşün dedi . gelirsem haber veiririm ddi .

Demir parmaklıklarda olsa göreceğin için şükret oflama..
Vallahi alırıp merdaneyi kovalarım seni...:20:

İnşallah kızçem ama askerden sonra nişan 1 yıl sonra da düğün diyorum ben.:ssz::21:

Beklesin azıcık.:23::33:

Sıkılma lan...:33::33::33:

Hiç olur mu yaaa ? :14::14:

evet yaa ne zor bişey bu hasrett .. Bitsin artık yaa ..:43:

Ağlama canım ya :50:
Üzme kendini bak nolur demesi kolay biliyorum ama oyalancak bişiler bulmalısın
Yarın gitmişken sevgiline söyle işe girmek istiyorum evde bunalıma giriyorum sürekli seni düşünerek de:34:

aynen onu da söyliyim ben ..

Demir parmaklıklarda olsa göreceğin için şükret oflama..
Vallahi alırıp merdaneyi kovalarım seni...:20:

İstersen yer değişelim :33: o zaman offlardan çıkamazdnn valla . Allah korusun ..

Back