• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Anası babasıyla ne derdi var bu kadar ve bunu sana yansıtmaya da hakkı yok tatlım ya çok üzüldüm şimdi sıkma canını düzelir asker psikolojisi belli ki:6:

Askerliği o mu yaptı ben mi yaptı bilmiyorum.
Ama bu zamanda ailesinden çok ben oldum onun yanında... Bunu Allah'ım biliyor. Oda biliyor..

Bende oflayıp puflamasına sinir oluyorum.
Ben buna bu cuma gideceğimi taaaaa 4 gün öncesinden söyledim.Tamam aşkım dedi..
Hergün hergün hem de hergün söyledim.
Bugunde söyledim yarın gideceğim dedim..
ofluyor pofluyor bardağı masaya sert koyuyo.
Daraldım bunaldım daralttın beni diyo.
Sen gidip alıcaksın biletimi.Benim çıkmama müsaade etmiyorsa gündüz horul horul uyuyacağına çıkıp git al ! Haksız mıyım..

Tabiki haklısın da ne alaka evden çıkmaman falan noluyoruz yani evlenmeden madem çıkarmıyor geçelim onu çıksın alsın sabahlara kadar oyun oynayıp düzenini bozuyor bide tatlım izin verme kaprislerini çekmek zorunda değilsin yarın da almazsa kalk çık dışarı atla taksiye al gel oda tribiyle kalsın hatta fosur fosur uyuyorsa ruhu bile duymaz :9:

Askerliği o mu yaptı ben mi yaptı bilmiyorum.
Ama bu zamanda ailesinden çok ben oldum onun yanında... Bunu Allah'ım biliyor. Oda biliyor..

Allah pişman etmesin güzelim diyebileceğim bu inşallah düzelir seninki askerlikten sonra :6:

Tabiki haklısın da ne alaka evden çıkmaman falan noluyoruz yani evlenmeden madem çıkarmıyor geçelim onu çıksın alsın sabahlara kadar oyun oynayıp düzenini bozuyor bide tatlım izin verme kaprislerini çekmek zorunda değilsin yarın da almazsa kalk çık dışarı atla taksiye al gel oda tribiyle kalsın hatta fosur fosur uyuyorsa ruhu bile duymaz :9:

Kartımı aldı canım , yol kartlarımı falan aldı hepsini.Dayısına gitti ordan dönüşte bakacak sanırım.
İnşallah bakarda alır bileti..

Hem bana kal diyo hem de beni çok sıkıyorsun diyo.
E o zaman gitmeme izin ver diyorum.
Bu seferde beni deli etme diyo..

Ne yapacağımı ne diyeceğimi sapıtmış durumdayım ..:31:

Kartımı aldı canım , yol kartlarımı falan aldı hepsini.Dayısına gitti ordan dönüşte bakacak sanırım.
İnşallah bakarda alır bileti..

Hem bana kal diyo hem de beni çok sıkıyorsun diyo.
E o zaman gitmeme izin ver diyorum.
Bu seferde beni deli etme diyo..

Ne yapacağımı ne diyeceğimi sapıtmış durumdayım ..:31:

Hahahahahah tamamen askerlik psikolojisi yazık çocuğada :9:
Bi okusa bunları sesli güler :52::52:

Back